Magyarság:
A kis szöveghez előtte tudni kell, hogy én a rossz magyar fordításokhoz vagyok szokva. Pl.: Fire in the Hole!!!!!- Tűz a lyukban...
Nah ez borzasztó tud lenni. Mikor a studióban nincs türelme a dolgozóknak és néha minden egyes szót pontosan lefordítanak.
Mindenesetre a Fallout 3 kellemes csalódás volt. Nem is a lefordítással kapcsolatban mert amúgy abban azért még néha van kivetni való(de már egészen magyaros) hanem annál inkább a mennyiségben. Igen a magyar szöveg mennyiségében. Nem csak az emberek beszéde van feliratozva hanem a falakon futó reklámtáblák az útmutató táblák stb. Tehát egy minőségi fordítást kapunk kézhez de én pl nem értettem, hogy mért mondják azt, hogy mutány... ???... Mutáns akarna lenni? Vagy az az állat neve... nem tudom. Most kezdtem a játékot szóval ezt nézzétek el nekem.

Játék:
Magához a játékhoz pozitívan álltam hozzá. Ehhez hozzájárult az, hogy szinte csak jót lehetett hallani a programról. Sokat nem nagyon tudok mondani mert a játéknak nagyon nagyon az elején vagyok, de mindenesetre teljességében egyetértek az eddig halottakkal. A játék tökéletes.... hibátlan... A Morrowind jutott róla az eszembe. Azt is imádtam. Azt is a Bethesda csinálta és így már nem véletlen, hogy hasonlóság van a 2 játék között. Sok okasat még nem tudok mondani, de egy biztos. Rettentő jó a karakter generálás. Engem ez nagyon megfogott. A Sims "fejkészítője" elszégyelli magát mellette. Olyan dolgokat is lehet formázni az ember fején amikről én még nem is halottam. Hát nem hazudok ha azt mondom, hogy egy jó óra hosszát azzal töltöttem, hogy embereket generáltam. Eszméletlenül élethű mimika és pontos kidolgozás. Aztán ott a történetszál: Pörgős, ám mégis jól rávezet az irányításra az elején. Folyamatosan mennek az események de közben folyamatosan megtanulod kezelni a karaktert. Aztán mikor ki kerülünk a nem annyira friss levegőre elénk tárul a határtalan szabadság.... Onnantól kezdve a rabjává válik a játékos.

Ennyi lenne a rövidke kis előértékelésem a programmal kapcsolatban. Egy biztos: Ha azt hiszed mindent láttál... ne hagyd abba... a Fallout 3 mindig tud újat mutatni!