Nem, nem fogok az ezer teszt után, én egy ezer egyediket leírni. Elég ha azt tudjátok, hogy a GTA IV-hez két dolog is elég, nem kell három. (lásd: pénz, pénz, pénz ), egy bivaly erős GPU és töménytelen mennyiségű VRAM. Jó ha van egy giga, de ha az a csoda állna fent, hogy kettő van, az még jobb.

Vannak okosságok persze, amik "optimalizálják" a játékot, kikapcsolnak egy csomó effektet, esetleg a fájl rendszerét konvertálják át..nos ha nincs cél pc-d rá, ezek mit sem érnek.

..de ez nem lenne elég. Adott a mi remeknek hitt kis gépünk, fut rajta minden..hát akkor jöhet a "CSÚCS" 20 giga hely, GTA IV föl.. 18 FPS.. hmm.. VGA csere.. persze nem megy, de azért nem adjuk fel ugye nyúzzuk még egy jó ideig. CPU csere.. hátha úgy jobb.. nos igen, itt már javul a helyzet, főleg a 4 magot NAGYON bírja.. Hát csak mi nem bírjuk, hogy a CPU cserével megfekszik a Windows, vele együtt a Live profilunk.. és a GTA IV mentéseink. Khm.. "mentéseink".. Súlyos hiba, hogy egy GTA-ba ennyi "könnyítés" van. Automatikus mentés, taxival haza.. hát így nincs is kedvem vezetni benne, a sík AI mellett, inkább egy taxi közelében "E", "F" pár fel nyíl, enter.. kész, már ott is vagyok, ahol korábban, ha elrontom a küldit, sms, megint ott vagyok vagy megint taxi..

Szóval a mentéseknél tartottunk. Pakolhatjuk mi máshová őket, meg utána vissza, mert hát úgysem működnek. Kell nekik pár "apróság". A legegyszerűbb esetben egy Live profil, ID számmal a registryben. Na itt a legtöbben, elkezdenek anyázni és vagy jön az uninstall vagy előröl kezdik a játékot.

Nem is húzom tovább a szót, én meguntam a kézi állítgatást. Reg bejegyzés kell? Hát azt tudok én programmal írni.. kell a mappa neve visszafelé? Hát azt is tudon?.. Na ná, hogy tudom. Kellene a könyvtár szerkezet? Hát azt meg őrzik a tömörített fájlok. Szóval adott egy zip algoritmus, szépen rámegyek a mentés könyvtárra, teljes elérési úttal együtt, betömöríttetem valahová, aztán majd mikor valaki vissza akarja tenni, akkor vissza csomagolom a C-re, így pont a helyén lesz. Persze közben figyelem, hogy felhasználói fiókja mindig a sajátja legyen. ..és megcsináltam? Hát meg.

Szóval írtam én egy rövidke kis programot, ami a szívás helyett, ha minden jól megy, kb 2 mp alatt visszaállítja nekünk a teljes profilunk, mentésekkel, zenékkel, beállításokkal együtt, ha előtte nem voltunk lusták vele kimenteni is. Arra azért ügyeljünk, hogy ha több 10 giga zene van, akkor sem a mentés, sem a visszaállítás nem lesz gyors és hát állapotjelző még nincs benne...

Mivel a programot a netes leírásokra hagyatkozva írtam, tehát azt csinálja amit a mentésekre vonatkozóan ott írtak, így koránt sem 100 % hogy működik. Azon túl jobban belegondolva, ha a reg-ben a Live Id számot simán felülírod (márpedig itt azt csinálod), akkor a korábbi Live-os cuccok nem fognak működni, bár azoknak is mindegy szerintem, mikor már a Windows ment a lecsóba . Szóval akinek nincs jobb dolga, annak ajánlom figyelmébe a kis progit, pláne mikor már nincs mit veszteni, mert halában van a Windwos lassan.

Még egyszer mondom: CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! Kb 3 óra alatt írtam este meló után, szóval biztos van hibája.

.:LETÖLTÉS:.

****SZERK: NE HASZNÁLJÁTOK, NEM MŰKÖDIK RENDESEN. A NETES MEGOLDÁS EGY MARHASÁG!!!!! JAVÍTÁS ALATT!!!!****