Miután sajnos vagy hála Istennek (mindenkinek a szája íze szerint), van munkám éppen, így igen-igen kevés időm marad arra, hogy játsszak valamivel. Talán ez a fájóan kevés idő tesz minden percet emlékezetessé.
A Gurunak köszönhetően újra végig tudtam vinni az egyik nagy kedvencem, ám egy indulatos pillanatban tettem egy olyan kijelentést, amit már tudom nem így kellett volna megfogalmaznom. Tudom a szerkesztők közül nem sokan járnak erre, vagy ha igen akkor néma olvasói a blogomnak, de én ezúton is szeretnék bocsánatot kérni azoktól akiket tényleg nem érint, érintett a dolog.

A Gamestar topicban azt írtam, hogy a Gurunak van miért szégyellnie magát.. kb vagy 10 perccel a már lezárt (nem szerkeszthető) komment után én rájöttem, hogy ez így nem korrekt..és Miguel is kérdezett privátban, hogy mire értettem ezt.

A Falloutos címlapról van szó. Egy hibásan megfogalmazott mondat és egy megkérdőjelezhetően megvitatott döntés..
Az első dolog az, hogy a Fallout-oknak SOHA nem készült grafikai javításuk, csupán felbontás váltó, mert alap felbontásban nem indultak el néhány TFT monitoron, ami nem volt kompatibilis lefelé a kis felbontással. Aki a címlapot tervezte.. öö.. hát izé, nem tudom ki tervezte, de szerintem nem járt utána rendesen..

A másik nagyobb baj.. A fordítás szerzői közül egyik srác megemlítette, hogy ők bizony azt nem adták oda. Jogi szinten ez nem lenne baj, mert nem hivatalos a cucc, emberileg megkérdőjelezhető.. Nem tudom a hátteret, mint Miguelnek is írtam privátban, lehet hogy kommunikációs nehézségeik támadtak a Gurusoknak a fordítókkal. Ezért kezdtem azzal, hogy felelőtlen volt a kijelentésem. Viszont ez nem változtat azon, hogy akár itt az oldalon is, vagy bármi módon erre ne találjon valaki módot, ha esetleg egy Emailre nincs válasz.. Én sem kaptam egyébként, egy korábbi kérdésemre. Lehet már nem is él az az Email fiók.
Összegezve a tényt, ez nem vet jó fényt az újságra.. hiába a remek cikkek, a viszonylag jó ár ez a marketing nem szimpatikus a vásárlóknak.. Ez tipikusan az ellenkezőjét váltja ki, mint amit kéne. Legalábbis bennem biztos. Ha én írtam volna a címlapot, kb annyi lett volna ez a sor, hogy "Fallout 1-2 teljes játék 10 év után újra a Guru-hoz!" Ez nekem jobban tetszik, mint egy olyan szöveg, ami nem teljesíthető. Bár én nem vagyok sem marketinges, sem semmi hasonló. Azt viszont ugye tudja az átlag ember, hogy a legtöbb vásárló utálja a reklámokat.. és még a címlapon is.. hát srácok, ha erre jár aki tervezte, vagy a marketinges, akkor én kapok fejmosást, de elmondom, EZ ÍGY NEM JÓ!
Előszedtem egy-egy régi számot, ott nem volt ez jellemző. A többség szerintem elhiszi nekem azt, ha azt mondom a Gurut nem a reklámnak kell eladni! Egy ilyen színvonalú újságnak nem kell ez.. Persze, persze, ott a másik része, a hirdetések. Na az más, azért fizet valaki, nem tartozik szervesen az újsághoz. Egyszerűen nem zavar, mert nem a lappal kapcsolatos dologként kezelem. Némelyik teljes oldalas hirdetés, de azok sem. Nem a cikkek közepén van, mint a filmben a reklám. Szóval az rendben van.Ha nagyon zavar arrébb lapozom.

Eleget szidtam azt hiszem "mindenki kedvenc lapját" (WTF?? Ez pl annyira gáz.. mi van ha valakinek pont a GS jön át jobban és ezt olvassa.. )

Térjünk ki valami másra. Mint láttátok páran társ bloggerkedem is, ami miatt némileg megosztott lett az amúgy is kevés időm. Ez persze egy cseppet sem jelenti azt, hogy ne élvezném ki a lehetőséget, hogy az egyik nagy kedvencemről írhatok. Bár az a blog egyelőre fájóan alacsony látogatottságú és ez valószínűleg így is marad, nem bántam meg hogy elkezdtem a srácokkal összehozni valamit.

A utóbbi időben ismét (?) divat lett a "bannoltatom magam.. " egyesek.. khm.. "sportot" űznek ebből.. Van akinek már nem számolom hányadik acc.-ja van meg. Ezt csak azért említettem meg, mert ha én egyszer bannolva leszek (remélem nem..) SOHA többé nem láttok itt. Ennek persze van aki örül, ez esetben örülök majd hogy fel tudtam vidítani..

Remélem gyakrabban jut majd eszembe valami ezután és nem lenne utolsó dolog az sem, ha elindulnának az újabb címek is nálam egy új gépen végre hogy legyen miről írni. Addig meg meglátjuk még mi lesz.. Lehet ez a búcsú post, mert bannol valaki a véleményem miatt...

Sziasztok!