Na szóval...talán többen is csodálkoztok, hogy újra kint látjátok a nicknevemet a bloglista elején. Nos, igen, de ne örüljetek (vagy bánkódjatok), nem hiszem, hogy rövid (de inkább hosszú) idő után új postot fogok írni. De ne szaladjunk annyira előre.

Hogy mi is történt azalatt a hosszú idő alatt, mialatt nem írtam semmit? Nos, rengeteg dolog, ami lekötött, és se kedvem, se motivációm, se időm nem volt arra, hogy írjak bármit is. Talán valaki szerette a cikkeimet, bár tudom, hogy ezek a témák nem különösképp ide valók, és ráadásul nem túl sok embert érdekelnek. Ami látszik is. Ne higgyétek, hogy most nagyon bánkódom minden miatt, amit írtam, és hogy nem kommenteltek túl sokan (bár volt elég azért), nagyon is örömet szerzett nekem minden egyes komment, észrevétel, tanács, blogajánlásban az én blogom, bármi.

Szóval pontosabban, mi is történt ezalatt a pár hónap alatt? Ha gép közelében voltam, akkor legfőképp a Super Mario World hackemet készítettem, illetve videókat készítettem, interneteztem, más fórumokat böngésztem, rengeteg új felhasználót ismertem meg, legfőképp külföldit. Egyértelműen érzem, hogy jót tett nekem a sok idegen nyelvű oldal látogatása (főleg angol), rengeteget tanultam belőle, egyes körökben már-már elismert felhasználónak tartanak (ami szintén jól esik).

Előző postomban éppen csak bemutattam a The Big Boo's Legion-t, de immár abszolút kész vagyok vele, SMW Central-ra feltöltve, és már elég sokan le is töltötték. Nem lett hosszú játék, 10 pálya, de szerintem a lehető legtöbbet hoztam ki abból a 10 pályából, lehető legkülönfélébb témájú, stílusú pályákat hoztam össze. A legjobb az egész dologban, hogy két moderátori törlés után (ugyanis le kell ellenőrizni, hogy nem csak valami hülyeséget küldenek be) (mivel voltak benne kisebb-nagyobb hibák, de gyorsan ki tudtam javítani) végre elfogadták, felkerült az oldalra. Az SMW Centralon van egy olyan funkció, hogy a legjobb hackek megkapják a "kiemelt hack" "trófeát", és egy másik szekcióba kerülnek. Ezekre külön lehet szavazni egy megadott topicban, és olyan szerencsém volt, hogy többeknek is különösen tetszett az én hackem. Szám szerint négyen szavaztak rá, ami bőven elég volt a kiemeléshez. Ez egy nagy megtiszteltetés, és nagyon örültem neki.
Akit esetleg érdekel valamennyire, ezen a linken letöltheti a játékot, mellékeltem hozzá magyar leírást, így tudjátok, mit kell tennetek.



YouTube-os profilomat is "ápolgattam" rendesen, szépen növekedett mind a videóim, mind a subscribereim (előfizetőim) száma. Immár 74 videóval és 42 subscriberrel büszkélkedhetek, a legnézettebb videóm 800 views fölött van, ami szerintem egész jó teljesítmény. Legfőképp Mario-s hackekből szoktam videókat készíteni, valamint speedrunokat készítek különféle játékokból. Néha-néha elkap a kedv, és összedobok egy YouTube Poop-ot (nem túlságosan jók), csak szórakozásképpen.
Mindenképpen meg akarom mutatni nektek a legújabb videómat, amin napokig dolgoztam, nem tudom, megérte-e. Mindenesetre legalább nem unatkoztam. Egyfajta remix-ről van szó, a YouTube Poop-okból ismert (vagy CD-I-os játékokból) King Harkinan (Hyrule uralkodója a Zelda játékokból) egy jól ismert kifejezését, a Mah Boi-t (my boy elferdített verziója) "remixeltem" egy nagyon pörgős techno számra. Sokan csinálták ezt, általában jobb eredménnyel mint én, de szerintem ahhoz képest jól sikerült, hogy ez az első próbálkozásom ilyen téren (remix, pitch shifting stb.) Aki elindítja, készüljön fel az esetleges szemrongáló és észbontó baromságra.




Szóval összességében ezzel töltöttem az időmet a gép előtt, többit pedig iskolába járással, mozgással, otthoni segítéssel, zenehallgatással és még rengeteg dologgal töltöttem. Most, hogy nemsokára újra kezdődik az iskola, még kevesebbet fogok itt ülni, és amúgy is, próbálok egyre jobban "leszokni" a sok gépezéstől, rájöttem, hogy sokkal, de sokkal jobb dolgokat is csinálhatok ehelyett. Modern, új játékokkal meg már hónapok óta szinte nem játszom, nem különösképp van kedvem, bőven elvagyok a régiekkel és az internettel.

A blogolást meg úgymond már abbahagytam, de amikor pár napja csak úgy felnéztem, és láttam Ricco nem olyan régi kommentjét, olyan érzésem támadt, hogy illendő lenne egy befejező postot írni. A blogot nem töröltetem, nem törlöm ki a bejegyzéseket, hátha valakinek még lesz kedve elolvasni a cikkeimet, tudtommal magyarul ezek sehol máshol nem találhatók meg. Nem hiszem, hogy fogom valaha folytatni ezt a blogot, bár ki tudja, ha egyszer megüt a guta és írok ide valamit. De egy éven belül semmire ne számítsatok!

Szóval...viszlát PGO blog, jó volt itt, és köszönöm minden egyes támogatómnak, kommentelőmnek, ja és schevchenko-nak, hogy ajánlotta nekem a blogolást.