Yoshicookiezeus
Ő rengeteget segített SMW hackelésben, jól és gyorsan elmagyarázta, amit nem értettem, vagy nem tudtam megcsinálni (elég sok volt belőle ) Amúgy a helyzeteit nem nagyon ismerem, fő hackje, a Mario and the Cookie Crisis jónak mondható, főleg a Portalos pálya a legviccesebb. (ebből láthattok egy részletet az avatárján).

Octillery
Egyik moderátor, mostanában elég sokszor látható. A fórum polipja. Jól kiosztja a rendetlenkedőket, de a normálisakkal nagyon kedves. A "hány éves vagy?" topikban azt mondta magáról, hogy 7 éves, de én nem nagyon hiszem el. Igaz, elég alacsony (amire számítottam, annál sokkal de sokkal alacsonyabb) az átlagéletkor, de nem hiszem, hogy egy 7 éves gyerek képes lenne erre. Fő hackje, a Saph and the Great Rebellion igazán formabontó, ugyanis itt egy teknősféleséggel megyünk, aki ráadásul még a falon is tud futni. Sajnos még demója sem jelent meg, szerintem igazán érdemes rá várni.

Supertails
Szintén egy moderátor, sok ideig nem volt a fórumon, de most visszatérőben van. Amúgy egy 16 éves amerikai srác, és ehhez képest nagyon ért ezekhez a dolgokhoz. Tale of Elementia című hackje elég híres, és nagyon ígéretes.

Chris10125
Egy eléggé érdekes fórumozó, sokat szeret hülyéskedni. SMW hackelésben nem kiváló, viszont rajzolásban, képregények készítésében annál inkább! Vannak remek ötletei, de sokszor elvicceli azokat. Leginkább MATTAN-nal szeret poénkodni.

Dispari Scuro
Mostanában nem sokat van fönt, inkább régebbi hozzászólásokból ismertem meg. Igazán az a különleges benne, hogy ő az egyetlen női moderátor. Szeret viccelni, de annál inkább szereti kitörölni a topicokat, még egy külön számlálót is létrehozott erre! Amúgy hackjét, a Super Mario TKO-t nagyon sokan ismerik, amit barátjával, Heisanevilgenius-szal készít.

MATTAN
Még csak 13 éves, de máris az egyik legismertebb tagja a fórumnak. Első és kitűnő hackjével, a Mario the Archeologist-tal gyorsan berobbant a köztudatba, azóta készíti a második részt, illetve kisebb darabokat (karácsonyi, szilveszteri kiadásokat).

Andy_k_250
Ő is egy lokális moderátor, precizitásáról és kedvességéről híres. Főleg a hack removal log-ban tevékenykedik sokat (itt bemutatják az eltávolítandó, rossz hackeket), és hackje, a Super Mario Bros-The Wicked Star Story elég elborultnak, de viccesnek ígérkezik.

Broozer
Egy 13 éves brazil srác, de mégis kiemelkedik a fórum közösségéből. Az egyik legjobb grafikus, gyönyörű pályákat és Overworld-öt rajzol, mellette még zenét is szerkeszt és Sprite-okat ír. Még készül hackje, a Mario and the Golden Paradise egyszerűen csodásan néz ki.

Carol
Na, ő a kakukktojás az összes fórumozó közül. Egy japán programozó, aki programozási tudásával máris világhíres lett (mármint egy bizonyos közegben ). A még demó hackje, a Brutal Mario annyi újdonságot tartalmaz, mint eddig egy hack sosem. Főellenségeket épít meg, zenét szerez, megjárja az ASM programozás minden útját, és mindez teljesen új módon. És ahhoz képest, hogy mire képes, szinte alig szokott megjelenni fórumon, összesen 12 hozzászólása van, azok is nagyon egyszerűek. Más oldalakon sem fitogtatja tudását, csak kiadja a játékot, és kész. SMW Centralon volt egy szavazás, hogy ki lenne képes egy forradalmi változást létrehozni az SMW hackek világában - toronymagasan nyerte meg a versenyt.

Remélem tetszett az írásom, lehetőleg kommenteljetek és értékeljetek! (azt akartátok, hogy kiemelt blog legyen, nem? )

Üdv: