Kérjük jelentkezz be!
Official Zoo_Lee Blog

Újra itt

Lássuk, mikor is került fel a legutóbbi postom... júliusban! Hát ez remek, látszik, hogy előbb-utóbb mindennel hajlamos vagyok szakítani egy kicsit. A dátum nem csak a legutóbbi blogbejegyzésemet jelzi, hanem tulajdonképpen az utolsó alkalmat is, amikor felléptem a PGO-ra, hozzászóltam a hírekhez és rámentem a fórumra. Bocsi srácok, de tanúsítom, hogy suli közben alig volt időm bármire is. Most...
2009. december. 21. 10:06
0 komment

Harvester: Resurrection

Már korábban is írtam arról, hogy szoktam ismertetőket írni a Harvester nevű magyar horrorfilmes oldalnak. Májusban azonban minden bizonnyal az istenek haragját vívhattuk ki, ugyanis megtörtént minden, ami csak rossz lehet egy weblapnak: többszörös vírusfertőzés, adminfelület elszállása... Tehát Blizz, a webmester úgy döntött, hogy írogassam a cikkeket, ő pedig megpróbál végre egy 3.0-ás...
2009. július. 29. 13:15
0 komment

Újra itthon!

Üdv újra mindenkinek! Hazajöttem a nyaralásról, ami rendkívül jó volt, hiszen végre istenigazából kifújhattam magamat, és újult erőbedobással folytathatom a gamerek életének rögös útját.
2009. július. 25. 09:39
1 komment

The Hero of Time

Korábban már írtam a készülő Legend of Zelda feldolgozásról, amit egy kis független filmes csapat készített el, a hollywoodi produkciókhoz mérten szinte nevetségesen alacsony költségvetésből. Ennek ellenére szerintem a trailer láttán mindenki a padlón keresgette az állát, ráadásul fantasztikus módon még csak nem is neten, hanem filmvásznon zajlott a premier. A készítők összedobtak egy videót is...
2009. június. 22. 19:51
0 komment

Végre itt a nyár!

Szerdán végre megkaptam az infó érettségi eredményét. Nagyon jó lett, úgyhogy minden fölösleges stressz nélkül itt a nyári szünet!
2009. június. 19. 08:20
1 komment

Futólépésben sok baromság

Az infó szóbeliig már csak cirka egy napom van, de a nagy tanulás közben azért két dolog mindig belefér egy kis lazításnak: zene és Youtube Poop!
2009. június. 13. 18:37
0 komment

Röpke post

Atyaisten, de régen írtam már a blogomra! Hiába, így év vége felé egyre kevesebb időm volt a bloggal foglalkozni. PC-n is utoljára május közepén toltam játékot. Mindennek oka, hogy javában készülök előrehozott infó érettségimre, aminek hétfőn lesz a szóbeli része. Egy kis szünet azonban gyors belefér, ezért úgy döntöttem, belinkelek néhányat a kedvenc zenéim közül.
2009. június. 11. 13:43
1 komment

Watchmen kritika

Ma rögtön suli után a Csaba Center felé vettem az utamat, azzal a feltett szándékkal, hogy megnézem a múlt héten debütált és általam is nagyon várt Watchmen adaptációt.
2009. március. 10. 19:07
0 komment

A rózsaszín párduc 2

Tegnap este a családdal elmentünk moziba megtekinteni a Rózsaszín párduc folytatását. Egy kicsit ideges voltam, mert az egész ötlet az én fejemből pattant ki, és nagyon reménykedtem, hogy nem valami szoáré megtekintésére kértem meg családomat. Miután megvettük a jegyeket, még volt egy jó fél óránk a filmig. Nosza be a MediaMarktba az X360-okhoz.
2009. február. 22. 19:37
0 komment

Horrorfilmek

Csáó (hosszú kihagyás után ismét) blogolvasók!
2009. február. 16. 18:33
0 komment

Jó sűrű hét

Nem túlzok, ha azt állítom hogy ez a hetem a legtartalmasabb eddig ebben az évben. Hétfő: Kecskeméten színház, Kedd: időre mindent mert este Gankutsuou utolsó rész, szerda: ügyelet a suliban este 6-ig.
2009. január. 28. 21:55
0 komment

Marvel Essential könyvek

A nagyobb kihagyásért elnézéseteket kérem, de kissé zsúfolt hetem volt ( a jövő hét meg még inkább az lesz). Mivel flashes játék teszteléséhez mostanában nem sok kedvem volt (ezért elnézéseteket kérem, nemsokára pótolni fogom), ezért úgy döntöttem, hogy most képregényes berkekben mutatok be egy sorozatot.
2009. január. 24. 13:17
0 komment

Zelda: The Movie

Amikor először láttam meg ennek a filmnek az előzetesét, azt hittem, hogy végre lesz egy hivatalos Legend of Zelda mozifilm. Aztán kiderült, hogy egy rajongói csapat csinálja az egészet, és nem is hivatalos, de egy amatőr rajongói filmhez képest elképesztően fog kinézni ha megjelenik. Arról nem is beszélve, hogy ha minden igaz, legalább egy-másfél órás filmre számíthatunk majd!
2009. január. 17. 14:53
1 komment

Flash stuffok harmadszorra is!

Hello-Bello Bogyókák! Bizony itt van ismét Zoo_Lee egy újabb adag flashes reviewval, és más egyebekkel.
2009. január. 16. 17:09
5 komment

Közel a félév

Sokakhoz hasonlóan engem is nagyon lefáraszt a félévi hajrá. Gondolom ti is hasonlóképp vagytok vele: ilyenkor nem ritkán még arra is nehezebb időszak vár a suliban, akinek amúgy semmi gondja sincs. Fáradtak a diákok és a tanárok is, mindenki várja a hétvéget... stb st stb.
2009. január. 14. 20:02
7 komment
1 2