Mivel nem külföldön, sőt még csak nem is a hazai alapnak számító Balatonnál pihentem ki ezt az egész évet, arra a következtetésre jutottam, hogy az ilyen kis kiruccanások helye teljesen mindegy, ami fontos az a csend, és a teljes nyugalom. Az ember kizár mindent a fejéből, azt a 2-3 embert leszámítva akikkel együtt van, és teljes, zavartalan relaxációval tölti a nap 24 óráját. Mivel már 100%, hogy idén már nem lesz Guru Camp, és az ígéretesnek tűnő Rúna Táborra sem sikerült eljutnom, tulajdonképpen ez volt az év nagy nyaralása. De egy cseppet sem vagyok csalódott. Ennél jobb nem is lehetett volna.

Hazafelé menet aztán megálltunk egy multiplexnél, és megtekintettük az új Harry Potter filmet. Mit is mondjak róla? Nem vagyok egy véleményen Darthsal, ugyanis nekem a film kimondottan tetszett, bár tény és való, hogy a megváltozott finálé nagy csalódás volt. Malfoy még viszonylag elég nagy szerepet kapott (főleg az előző részekhez képest), de Piton számára tényleg elrettentően kevés idő maradt. A borzalmas ötödik rész után igazi felüdülés volt jókat nevetni, és izgulni egy Potter-filmen, szerintem igazából minden a helyén volt. Az viszont igaz, hogy Daniel Radcliffe egy kicsit nekem is bántja már a szemem, csak hát sajna Harryt már miért kéne másnak alakítania a nagy fináléban?
9/10

A másik hír: ha minden jól megy, akkor egy-két héten belül újra aktív lesz a Harvester, és ha minden úgy alakul, ahogy hű adminunk tervezte, akkor ez az új horrorfilmes oldal nagyobb lesz, mint a magyar Fangória oldala és a korábbi Harvesterek! Nagyon izgulok miatta, már egy csomó cikk/kritika itt hever nálam feltöltetlenül... ha kiélesítik, és felrakom a cikkeket, valószínűleg megírom a linkjét.