Kérjük jelentkezz be!
Diablo 4

A Diablo 4 később érkező öltözékeit bárki felpróbálhatja

Rod Fergusson elárulta, hogy a Battle Pass keretében érkező kozmetikumok nem lesznek karakterosztályokhoz kötve, így azokat mindenki szabadon használhatja.
  • Nem lesznek karakterosztályokhoz kötve a Diablo 4 kozmetikai kiegészítői
  • Amelyek a későbbi szezonok során érkeznek
  • A Battle Pass keretében
  • A Season 1 július közepén fog elindulni

Noha a Diablo 4 már a debütálásakor óriási siker volt, a Blizzard akció-RPG-jének pályafutása még csak most fog beindulni igazán, hála a live-service jellegnek, ami garantálja az éveken át történő támogatást. Ennek keretében már biztos, hogy kapni fogunk legalább két hagyományos kiegészítőt, de az új tartalmakat leginkább a negyedévente érkező szezonok biztosítják majd. A Season One-ra pedig már nem is kell olyan nagyon sokat várni, hiszen július közepén áll rajtvonalhoz, hogy aztán egy teljesen új karakterrel kezdhessenek bele a játékosok. A kozmetikumok szempontjából pedig szerencsére teljesen mindegy, hogy melyikkel.

Rod Fergusson ugyanis nemrégiben elárulta, hogy a 10 dollárért (ami azért mégsem 28, merthogy egyes esetekben annyit kérnek el az áruházban egy teljes csomagért) beszerezhető Battle Pass kozmetikai kiegészítői nem lesznek karakterosztályokhoz kötve, így azokat bárki szabadon próbálgathatja. Ez elég nagy felüdülés a Diablo Immortalhöz képest, ahol ugye nincs ilyen átjárhatóság. Plusz a Battle Pass keretében Platinumot (ez a játék saját valutája) is kapnak a felhasználók, így némi türelemmel az áruházban kinézett skineket is bezsákolhatjuk.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Támogass minket!

Kapcsolódó információk

Diablo 4 megjelenés: 2023. június 06.
Diablo 4 gépigény: CPU: 3400 MHz, RAM: 8000 MB, VGA: 4000 MB, HDD: 90 GB

Olvastad már? ×