• Jól nyitott a Call of Duty: WWII
  • Sokkal jobban, mint az Infinite Warfare

Ütős kis őszünk van, annyi szent. Alig két hete jelent meg a Wolfenstein 2: The New Colossus és az Assassin’s Creed Origins, a múlt héten jött a Call of Duty: WWII, és még előttünk áll a Need for Speed: Payback valamint a Star Wars Battlefront 2. És most csak néhány címet említettem meg a felhozatalból, szóval nincs sok okunk unatkozni.

Hogy mindez hogyan hat az eladásokra? Nos jó kérdés, de az biztos, hogy a mezőny erős, noha még sokan pályára sem léptek. A gyökereihez visszatérő Call of Duty: WWII viszont igen, és a belépője ütősre sikerült. A brit eladási toplistán azonnal magamögé utasította konkurenciáját, sőt a Chart-Track adatai szerint 57%-kal jobban teljesített a megjelenésekor a szigetországban, mint elődje, a jövőben játszódó Call of Duty: Infinite Warfare.

A lista további alakulása: az Assassin’s Creed Origins az élről leszorult a második helyre, a Wolfenstein 2 a negyedikről a hatodik helyre pottyant vissza. A FIFA 18 tartja a dobogó harmadik helyét, a Super Mario Odyssey kénytelen volt átugrani, amikor a második helyről a negyedikre csúszott. Mellettük a Gran Turismo Sport is képes volt megtartani az ötödik pozíciót a sorban. A teljes lista alább tekinthető meg.

Brit eladási toplista

  1. Call of Duty: WWII
  2. Assassin's Creed Origins
  3. FIFA 18
  4. Super Mario Odyssey
  5. Gran Turismo Sport
  6. Wolfenstein II: The New Colossus
  7. Forza Motorsport 7
  8. Mario Kart 8 Deluxe
  9. Forza Horizon 3
  10. Middle-earth: Shadow of War