• Még mindig dolgoznak a Dead Island 2-n
  • A Saints Row-hoz is új epizód készül
  • Utóbbiról többet tudhatunk meg jövőre

Anno a Duke Nukem Foreverről gondoltuk azt, hogy egy örökkévalóság, mire elkészül, de a Dead Island 2 úgy tűnik, a babérjaira tör. Mr. Nukem kétes értékű játéka a bejelentéstől (1997) számított tizennégy éven belül (2011) a boltok polcaira került, a Dead Island 2 pedig hasonlóan "jól" halad, hiszen öt évvel a bejelentés után sincs sehol, csupán pletykákat hallani, miszerint a PS5 egyik nyitócíme lehet.

De legalább azt újra és újra megerősítik, hogy készül. Most éppen a Koch Media alapítója, Klemens Kundratitz erősítette ezt meg a Gamesindustry.biz-nek adott interjújában. Elmondása szerint a Dead Island egy számukra nagyon fontos brand, és jó játékot, egész pontosan egy „f*sza zombis játékot” szeretnének kiadni, amit reményei szerint a végeredmény alapján ítélnek majd meg, és nem az alapján, hogy már a harmadik stúdió dolgozik rajta.

Kundratitz emellett elárulta, hogy a szintén a tulajdonukban lévő Volition egy új Saints Row epizódot dolgozik, és nem egy olyan spin-offon, mint amilyen az Agents of Mayhem volt. Ráadásul erről a projektről jövőre többet is megtudhatunk majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!