Konzol

A LEGO City Undercover: The Chase Begins története leleplezésre került. Chase McCain-t éppen csak felvették a LEGO City Police Departmenthez, főnökei azt feladatot adják neki, hogy épüljön be a város legnagyobb bandájába, hogy elkapja Rex Furyt! A LEGO City Undercover előzménye április 26-án jelenik meg Nintendo 3DS-re, és a Nintendo a közösségi média oldalain keresztül Európában és Amerikában is kódokat fog adni a legszerencsésebbeknek, amelyekkel játékon belüli kosztümöket és egyéb dolgokat (pl. járműveket) lehet majd kioldani.

A Young Justice: Legacy játékhoz, mely még idén, az első félévben érkezik PS3-ra, Xboxra, Nintendo Wii és DS-re, megjelentek az első játékképek. Ahogy a címből azt sejteni lehet, a DC Comics ifjú hőseivel kell igazságot tenni a játékban, például a fiatal Robinnal, Aqualaddal, vagy Kid Flashsel. A program története a Cartoon Networkön látható animációs sorozat első és második évadja (mely az Egyesült Államokban egy hónapja kezdődött) között játszódik. A történet írásába besegítettek az eredeti show írói, Greg Weisman és Brandon Vietti is.

1-young-justice-legacy.jpg 2-young-justice-legacy.jpg 3-young-justice-legacy.jpg

A Fire Emblem: Awakening új trailert kapott!

A Guardians of Middle-Earth eddig rengeteg szereplőt felsorakoztatott, csak egyet nem: ő Zsákos Frodó, a Gyűrűhordozó, aki feladatát hihetetlen kalandok és nehézségek árán keresztül teljesítette, hű barátja, Csavardi Samu segítségével. Nos, ettől a héttől már ő is elérhető a játékban, így megkaptuk a szokásos karakter trailert.

A Nascar: The Game: Inside Line (PS3, Xbox) játékhoz már megvásárolható az a DLC csomag, mellyel a 2013-as szezont lehet újraírni. 25 dollárért, vagy 2000 MS Pontért pedig egy Season Passt is meg lehet majd vásárolni, amely hozzáférést ad a teljes ”Inside Line Highlights” nevű csomaghoz, valamint a hatodik generációs festésekhez. 

Konzolokra idén is megjelenik a Pro Cycling Manager és a Tour De France játékok, olyan fejlesztésekkel, amelyeket a játékosok elvártak az előző évi (közel sem kiemelkedő) részek után. Így fejlesztett grafikára lehet számítani a Tour De France-ban, míg a Pro Cycling Managerben új lehetőségekkel egyengethetjük versenyzőink útját.

1-pro-cycling-manager.jpg 2-pro-cycling-manager.jpg 3-pro-cycling-manager.jpg

A Dragon’s Crown játékmenet-trailert kapott. Tessék a lejátszás gombra kattintani!

A Toki Tori 2 már elérhető a Nintendo WiiU eShopjában!

A LEGO Legends of Chima, mely Nintendo DS-re, 3DS-re és PS Vitára is megjelenik, új játékképeket kapott.

3-lego-legends-of-chima.jpg 2-lego-legends-of-chima.jpg 3-lego-legends-of-chima.jpg

A GTA: Liberty City Stories és a Vice City Stories már elérhető a PS Store-ban, 10 euróért! Továbbá klasszikus PS2-es Rockstar játékok fognak érkezni, melyeket folyamatosan jelentenek majd b

A Harmonix befejezte a Rock Band támogatását. Az évek során 4246 számmal bővítették a felhozatalt, az emberek pedig 130 millió letöltést halmoztak fel. Az utolsó szám Don McLean örökzöld slágere, az American Pie.

Jövő héten jön többek között a Age of Empires II HD Edition és a ShootMania: Storm, de még mielőtt a boltokba rohantok, nézzétek meg az érdekességeket, melyek közt BioShock: Infinite társasjátékot is találtok.

A hét kérdése: mi volt a kedvenc LucasArts-játékod?

1 2