• Szeptember 1-jén debütál VOD-on és a mozikban a Bill & Ted Face the Music
  • Visszatér a vászonra a főszereplőket alakító Keanu Reeves és Alex Winter
  • A filmben veszélybe kerül a világ jövője, ezért egy szuperslágert kell komponálniuk a Vad Csődöröknek

Huszonkilenc éves szünet után visszatér a vászonra Bill és Ted, a Warner pedig biztossá teszi a bemutatót: nemcsak a mozikban debütál, szeptember 1-jén VOD-on is elérhetővé válik Chris Matheson és Ed Solomon alkotása. A harmadik részben újra veszélybe kerül az emberiség jövője, ezért egy szuperslágert kell komponálniuk a Vad Csődöröknek, hogy megmentsék a világot.

bill-es-ted-3-jo.jpg

A korábbi főhősök helyét félig-meddig gyerekeik veszik át, akiket a netflixes Atypicalből ismert Brigette Lundy-Paine és az Aki bújt főszerepét játszó Samara Weaving alakítanak, de természetesen visszatér az Alex Winter és Keanu Reeves megformálta Bill S. Preston és Ted Theodore Logan, valamint a Kaszás szerepében William Sadler is.

billandted3.jpg

Az első bejelentés óta kaptunk már egy forgatási fotót, néhány jelenetképet, elkészült a film hivatalos posztere (rajta az ikonikus telefonfülkével), majd közzétettek egy rendes trailert is. Most azonban befutott a fő előzetes, ami igencsak magasra teszi a lécet. Ti várjátok már a Bill & Ted Face the Music bemutatóját?