• Tegnap tartották a Mass Effect rajongói az N7 napot
  • A BioWare ennek apropóján közzétett egy múltidéző videót
  • A videó végén pedig elhangzik egy érdekes mondat, miszerint a sorozat előtt fényes jövő áll

Bár a Mass Effect technikailag csak november 20-án fogja ünnepelni a tízedik születésnapját, a BioWare már most belekezdett a múltidézésbe az N7 nap kapcsán. Ennek megfelelően a sorozat hivatalos honlapján is feltűnt például egy lehetőség, melynek köszönhetően újraélhetjük a játékok legnehezebb döntéseit, valamint a YouTube-ra is felkerült egy videó, melyben a BioWare alkalmazottjai mondják el, mit is jelentett nekik a játékon dolgozni.

Ez utóbbi, hét és fél perces felvételt mindenképpen érdemes megnézni, és nem feltétlen csak a Mass Effect rajongóinak, mert egy kifejezetten érdekes anyagot sikerült összerakniuk a kanadaiaknak. Megszólal többek között a BioWare vezérigazgatója, a játék kreatív igazgatója és vezető írója, de természetesen Shepard parancsnok szinkronhangjai sem maradhattak ki.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Akad azonban egy kifejezetten érdekes mondat, mely a videó vége felé hangzik el, ugyanis az egyik fejlesztő azt állítja, hogy szerinte a Mass Effect fényes jövő elé néz. Tekintve az Andromeda fogadtatását és a játékhoz kiadni tervezett egyjátékos tartalmak elkaszálását, azért ez egy kicsit meredek kijelentés, viszont összecseng az EA azon állításával, mely szerint lesz még Mass Effect, csak ezúttal már kicsit óvatosabban fognak az alapanyaghoz nyúlni.

Ti mit gondoltok? Egyszerű elszólás történt a videóban, vagy tényleg tudnak már valamit a BioWare munkatársai az esetleges folytatásról?