• Ryan Reynolds elárulta, hogy Hugh Jackman jelentkezett nála a szerepért
  • Hatalmas bürokratikus munkát igényelt a közös film tető alá hozása
  • 2024. november 8-án debütál a Deadpool 3

Ryan Reynolds saját stílusában hozta nemrég a közönség tudomására, hogy a Deadpool 3-ban Hugh Jackman is feltűnik az oldalán, a 2017-es Logan után újra magára ölti Rozsomák szerepét. Noha a szenzációs hírt napjaink népszerű nevettetője közölte, Collidernek adott friss interjújában elárulta, hogy egyáltalán nem ő intézte a dolgot, igaz, szorgalmazta Jackman visszatérését.

„Szerintem túl nagy szerepet tulajdonítanak nekem. Nem hiszem, hogy Hugh miattam tér vissza. Mindig is támogattam a dolgot. Amikor a Disney megvette a Foxot […] négy éve, Kevin Feigével [a Marvel vezetője – a szerk.] rögtön kettőnket érintő Deadpool-Rozsomák filmről beszéltünk. Ezt akkor nem lehetett tető alá hozni. Aztán Hugh pont a megfelelő pillanatban hívott és közölte, hogy szívesen visszatérne még egy körre. […] Az én feladatom az volt, hogy Feige elé tárjam még egyszer az ötletet és meggyőzzem őt” – mesélt Reynolds a háttérfolyamatokról.

ipaipa2004540.jpg
(A kép forrása: GQ Italia)

A színész-komikus elmondta, hogy nem volt olyan egyszerű közös filmbe terelni karaktereiket, szövevényes bürokratikus munkát igényelt a produkció részéről. „Nagyon hálás vagyok, hogy összehozták, mert a Hugh-val közös szerepléssel egy álmom vált valóra.” Ti mit vártok Shawn Levy (Free Guy, Stranger Things) 2024. november 8-án debütáló rendezésétől, ami talán a Marvel Moziverzum részét képezi majd? Írjátok meg kommentben!

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.

AZ ÖTÖDIK FÁZIS FILMJEI

A HATODIK FÁZIS FILMJEI

  • 2024. november 8. – Deadpool 3
  • 2025. február 14. – Fantastic Four
  • 2025. május 2. – Avengers: The Kang Dinasty
  • 2026. május 1. – Bosszúállók: Titkos háború

Egyelőre premierdátum nélkül készül az Armor Wars, valamint a Shang-Chi és az Örökkévalók folytatása.