• December 17-én debütál a Nincs hazaút a mozikban
  • Peter Parkert a teljes lelepleződés veszélye fenyegeti
  • Doctor Strange nyújt neki segítséget, de azzal összekuszálják a Multiverzum szálait

Amíg a Marvel rajongók lélegzetvisszafojtva várták a Pókember: Nincs hazaút premierjét, befutott egy jelenet a Morbius-ból és bejelentették a Venom harmadik részét. Jó kérdés, hogy utóbbiak feltűnnek-e a december 17-én debütáló filmben, amint Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepéről is heves vita folyik a neten (az eredeti Pókember aligha tér vissza a vászonra).

A harmadik epizódban Peter Parkert a nyilvános lelepleződés veszélye fenyegeti. Amkor azonban Doctor Strange-hez fordul segítségért, Benedict Cumberbatch karaktere túlzottan erős varázslatot választ: nem pusztán a címszereplő kettős identitását törli ki az emberek tudatából, hanem összekuszálja a Multiverzum szálait. Végül egy idő- és térbeli síkra kerülnek a párhuzamos univerzumok rosszfiúi – és talán jótevői is.

mv5bmde0mthmmwytyja5ni00yzk2ltg1otitzteyn2i0yjjlntewxkeyxkfqcgdeqxvynjczote0mzmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Magyar előzetese után immár a film nyitányából is láthattok egy részletet. A főszereplő triót Tom Holland, Jacob Batalon (Ned) és Zendaya (MJ) alakítják, de feltűnik mellettük Benedict cumberbatch (Doctor Strange), Alfred Molina (Doctor Octopus), Jamie Foxx (Electro), Benedict Wong (Wong), Marisa Tomei (May Parker), J.K. Simmons (Jonah Jameson), Jon Favreau (Happy Hogan) és Willem Dafoe (Zöld Manó) is. Rhys Ifans (Gyík) és Thomas Haden Church (Sandman) szerepe egyelőre kérdéses.

Kétséges, hogy Tom Holland újra felölti-e Pókember jelmezét. A huszonöt éves színész egy interjú során kifejtette, hogy nem szeretné örökké a hálószövőt játszani, illetve Miles Morales MCU-ba való bevezetését javasolta. Morales és Gwen Stacy kalandjait legközelebb az Irány a Pókverzum 2-ben láthatjátok majd.

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

mv5bnzgwntvjywqtnty3ys00nzizltg1zdatyta5mdnknwzhzja5xkeyxkfqcgdeqxvyodk4otc3mtyv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)