2021 első időszakát sajnos éppúgy mozi nélkül töltöttük, mint a 2020-as esztendő nagy részét. A streamingszolgáltatók műsorán azonban futott épp elég izgalmas produkció. A hazánkban is hamarosan az HBO Maxbe olvadó GO utoljára teszi közzé éves toplistáit. Lássuk, melyek voltak a színes felhozatalból a magyar közönség kedvenc filmjei és sorozatai.

Filmek

Ha filmnek vesszük a Jóbarátok stábjának beszélgetős műsorát, úgy tűnik, nagyobb nézettséget hozott, mint Zack Snyder hatalmas reklámadjárattal megtámogatott utolsó DC-s szuperhősfilmje. Sokan voltak kíváncsiak persze utóbbira és a kizárólag streaming platformon bemutatott új Wonder Woman epizódra is. Felfért továbbá a listára az idén huszadik születésnapját ünneplő A Gyűrűk Ura és Harry Potter, ami két filmmel képviselteti magát.

 1. Jóbarátok: Újra együtt
 2. Zack Snyder: Az Igazság Ligája
 3. Wonder Woman 1984
 4. Harry Potter és a bölcsek köve
 5. Ragadozó madarak és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadítása
 6. Nagypapa hadművelet
 7. Mulan
 8. Eredet
 9. Harry Potter és a Titkok kamrája
 10. Gyűrűk ura: A Gyűrű szövetsége

Sorozatok

A sorozatok között végül két alkotásnak is sikerült felülkerekednie a Jóbarátokon. Találni a listán egyévados produkciót, Kate Winslet Easttowni rejtélyek című thrillerét és A légikísérőt. A Csernobil, az Agymenők és a Trónok harca régóta őrzi magas pozícióját. Az év megelepetés sikere viszont egyértelműen A boszorkányok elveszett könyve volt, ami az év végi összesítésben is bekerült az élbojba. A Szex és New York És egyszer csak... címen futó friss évadjának pedig rövid idő is elég volt, hogy izmos nézettséget gyűjtsön. Olyan szériák maradtak ki ellenben a TOP 10-ből, mint a Jelenetek egy házasságbólAz ifjú Sheldon vagy az Utódlás.

 1. A szolgálólány meséje
 2. Rick és Morty
 3. Jóbarátok
 4. Easttowni rejtélyek
 5. Trónok harca
 6. És egyszer csak…
 7. A boszorkányok elveszett könyve
 8. Csernobil
 9. Agymenők
 10. A légikísérő

d05454d27f399f0a95d4e11870cc4d541e1f585fc4733f85c6b3ed7afea666b0vsx1080.jpg
(A kép forrása: Amazon Prime)

Nektek melyek voltak a kedvenc idei sorozataitok és filmjeitek az HBO GO-n? Írjátok meg kommentben!