2021 első időszakát sajnos éppúgy mozi nélkül töltöttük, mint a 2020-as esztendő nagy részét. A streamingszolgáltatók műsorán azonban futott épp elég izgalmas produkció. A hazánkban is hamarosan az HBO Maxbe olvadó GO utoljára teszi közzé éves toplistáit. Lássuk, melyek voltak a színes felhozatalból a magyar közönség kedvenc filmjei és sorozatai.

Filmek

Ha filmnek vesszük a Jóbarátok stábjának beszélgetős műsorát, úgy tűnik, nagyobb nézettséget hozott, mint Zack Snyder hatalmas reklámadjárattal megtámogatott utolsó DC-s szuperhősfilmje. Sokan voltak kíváncsiak persze utóbbira és a kizárólag streaming platformon bemutatott új Wonder Woman epizódra is. Felfért továbbá a listára az idén huszadik születésnapját ünneplő A Gyűrűk Ura és Harry Potter, ami két filmmel képviselteti magát.

  1. Jóbarátok: Újra együtt
  2. Zack Snyder: Az Igazság Ligája
  3. Wonder Woman 1984
  4. Harry Potter és a bölcsek köve
  5. Ragadozó madarak és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadítása
  6. Nagypapa hadművelet
  7. Mulan
  8. Eredet
  9. Harry Potter és a Titkok kamrája
  10. Gyűrűk ura: A Gyűrű szövetsége
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Sorozatok

A sorozatok között végül két alkotásnak is sikerült felülkerekednie a Jóbarátokon. Találni a listán egyévados produkciót, Kate Winslet Easttowni rejtélyek című thrillerét és A légikísérőt. A Csernobil, az Agymenők és a Trónok harca régóta őrzi magas pozícióját. Az év megelepetés sikere viszont egyértelműen A boszorkányok elveszett könyve volt, ami az év végi összesítésben is bekerült az élbojba. A Szex és New York És egyszer csak... címen futó friss évadjának pedig rövid idő is elég volt, hogy izmos nézettséget gyűjtsön. Olyan szériák maradtak ki ellenben a TOP 10-ből, mint a Jelenetek egy házasságbólAz ifjú Sheldon vagy az Utódlás.

  1. A szolgálólány meséje
  2. Rick és Morty
  3. Jóbarátok
  4. Easttowni rejtélyek
  5. Trónok harca
  6. És egyszer csak…
  7. A boszorkányok elveszett könyve
  8. Csernobil
  9. Agymenők
  10. A légikísérő

d05454d27f399f0a95d4e11870cc4d541e1f585fc4733f85c6b3ed7afea666b0vsx1080.jpg
(A kép forrása: Amazon Prime)

Nektek melyek voltak a kedvenc idei sorozataitok és filmjeitek az HBO GO-n? Írjátok meg kommentben!