• Bejelentették a MotoGP 19-et
  • Minden eddiginél fejlettebb AI lesz benne
  • Néhány legendás motoros is visszatér

Az elmúlt években már hozzászoktunk, hogy rendre a Milestone szállítja számunkra az éves MotoGP-adagot, az olasz stúdió pedig most - éppen a szezonnyitó MotoGP-hétvégét követően - bejelentette, hogy a nyár elején érkezik a MotoGP 19.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az idei rész legfőbb újítása a vadonatúj mesterséges intelligencia lesz, melyet több mint két évig fejlesztettek az AI-megoldásokra specializálódott Orobix-szal közösen. A trükk a tanulási folyamat, a gépi ellenfelek ugyanis a valódi játékosok mozdulatait és motorozását fogják ellesni, nemcsak kiszámíthatatlanabbá, hanem hatékonyabbá és élethűbbé válva ezáltal a pályán.

Most először kapunk majd dedikált szervereket, így az online játék minden eddiginél zavartalanabb lesz. Emellett pedig visszatér a Historical Challenges játékmód is, melyben emlékezetes történelmi pillanatokat élhetünk át újból legendás versenyzők bőrébe bújva. Mindezeket az alábbi, viccesre hangolt teaser videó is igyekszik kiemelni.

A hivatalos licenccel - köztük az új MotoE világkupával - érkező MotoGP 19 június 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, pár héttel később pedig Switch verzió is várható belőle.