(Fizetett promóció)

Már a V4 Future Sports Festival első napján is dübörögtek az esportversenyek, melyek közül a CS:GO és a Fortnite volt a két fő műsorszám. Nézzük, milyen eredmények születtek szombaton!

Counter-Strike: Global Offensive

A műsor itt egy gálameccsel kezdődött két magyar csapat, a Salamander és a Budapest Five között. A felek két pályán küzdöttek meg egymással: Mirage-on a Budapest Five, Trainen pedig a Salamander bizonyult jobbnak, így döntetlennel végződött a mérkőzés.

Ezúttal következtek a komolyabb téttel bíró meccsek a 300 ezer euró összdíjazású bajnokság negyeddöntőivel - két hely volt még kiadó a Top 4-ben. Ezeken az alábbi eredmények születtek:

  • Virtus.pro 2:0 Ninjas in Pyjamas
  • Tricked 2:1 adwokacik

A lengyel Virtus.pro és a dán Tricked jutott tovább tehát az elődöntőbe, ahol a mousesports, illetve a MIBR vár majd rájuk.

Fortnite

Fortnite-ban a V4 Royale döntőjét követhették a nézők, ahol két felvonásban csaptak össze a négy országból érkező duók. A legjobban végül IG.FENNIX és IG.DEXT teljesítettek, így övék lett az 5 ezer eurós fődíj.

v4-szombati-eredmenyek.jpg

Természetesen vasárnap is lesz miért kilátogatni, hiszen jön a CS:GO döntője, a Fortnite Open Cup, de Gran Turismo Sportban, NBA 2K20-ban és Tekken 7-ben is bajnokot avatnak.

V4 FUTURE SPORTS FESTIVAL

  • Időpont: 2019. szeptember 21-22.
  • Helyszín: Budapest, Hungexpo (F és G pavilon)
  • Belépés: díjmentes
  • Korhatár: 12 év alatt csak szülői felügyelettel

A V4 Future Sports Festivallal kapcsolatos legfrissebb információkért és hírekért látogassatok el a rendezvény hivatalos weboldalára.