(Fizetett promóció)

Szombaton elstartol az idei V4 Future Sports Festival, ugyanakkor már a megelőző napon is lesz kapcsolódó program, szeptember 20-án, pénteken megrendezik ugyanis a V4 Future Sports Konferenciát a budapesti Sofitelben, ahol különféle szakmai előadásokat lehet majd hallgatni.

v4-future-sports-konferencia.jpg

A rendezvény délelőtt 10 órakor kezdődik a megnyitóval, ahol egész nap előadásokat hallgathatnak majd a résztvevők iparági bennfentesektől és szakértőktől magáról az esportról, illetve a sport és a hagyományos sport kapcsolatáról. Az előadók listáját, illetve a konferencia programját az alábbi oldalon lehet megtekinteni.

A konferenciára elsősorban azon cégek és szervezetek képviselőit, döntéshozóit várják a szervezők, akik országos, illetve nemzetközi szinten aktívan részt vesznek az esport és sport életében, cégük közvetlenül e két területen tevékenykedik. Emellett limitált férőhelyet biztosítanak azon szervezetek, illetve cégek vezetői, döntéshozói vagy képviselői számára, akik nem rendelkeznek közvetlenül esport vagy sport kötődéssel, viszont tervezik a belépést ezen piacra. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

V4 FUTURE SPORTS FESTIVAL

  • Időpont: 2019. szeptember 21-22.
  • Helyszín: Budapest, Hungexpo (F és G pavilon)
  • Belépés: díjmentes
  • Korhatár: 12 év alatt csak szülői felügyelettel

A V4 Future Sports Festivallal kapcsolatos legfrissebb információkért és hírekért látogassatok el a rendezvény hivatalos weboldalára.