Kérjük jelentkezz be!

Játékadatbázis

Kiadó:

Buka Entertainment

9 Monkeys of Shaolin

PC megjelenés: 2020. október 16.
PS4: 2020. október 16.
XBOX One: 2020. október 16.
NS: 2020. október 16.
További platform megjelenések
9 Monkeys of Shaolin tn
9 Monkeys of Shaolinban egy egyszerű kínai halász, Wei Cheng bőrébe bújva kell megbosszulnunk a szüleink és barátaink halálát, akiket a békés falunkat feldúló kalózok öltek meg. Ez volt életük legrosszabb döntése, mert Cheng csak látszólag halász, valójában az ősi kung-fu harcművészet mestere.
Fejlesztő: Sobaka Studios
tovább

Collapse

Collapse tn
A Collapse dinamikus története a játékost az alternatív jövőbe vezeti. A játék sztorija szerint 2096-ban a világ, amit ismerünk, elpusztult. Bizonyos teremtmények egy másik dimenzióból felszínre kerültek a régi Európában és lemészároltak mindenkit, aki csak mozgott. Mindez ez egy évszázada történt, s azóta az emberiség maradványa minden áldott...
Fejlesztő: CreoTeam
tovább

Demon Skin

PC megjelenés: 2021. április 13.
Demon Skin tn
A Demon Skin egy brutális hack’n’slash akciójáték, ami a Dark Souls, a Castlevania: Lords of Shadow és a Deadlight nyomdokaiban lépked. A játékban keveredik a folyamatos, egyedi akció az RPG elemekkel.
Fejlesztő: Ludus future
tovább

Dusk-12

PC megjelenés: 2008
Dusk-12 tn
Az egész város karanténban, mivel az őslakos faj tagjai valamilyen oknál fogva vérszomjas gyilkológépekké alakultak. Egy csapat speciálisan képzett katona megpróbálja felfedni a négy évvel ezelőtti titkot bizonyos félbeszakított kísérletekről, melyek összefüggésben állhatnak a mutációval...
Fejlesztő: Orion Games
tovább

Pacific Storm: Allies

PC megjelenés: 2007. május 25.
Pacific Storm: Allies tn
A Pacific Storm kiegészítő lemeze, új nemzetekkel és egységekkel. Stratégia, diplomácia és természetesen akció jellemzi ezt a stratégiai játékot.
Fejlesztő: Lesta Studio
tovább

Sledgehammer

PC megjelenés: 2007 Q4
Sledgehammer tn
Egy akciójáték, csak ezúttal kamionokkal kell csépelnünk a többi guruló járművet. Felszereléseket, fegyvereket vásárolhatunk a monstrumunkra, hogy az megállíthatatlan legyen a többjátékos csatározásokban is!
Fejlesztő: Targem Games
tovább
RPG

Spells of Gold

PC megjelenés: 2004. március 19.
Spells of Gold tn
A Buka Entertainment kiadásában 2003. október másodikában jelent meg Európában a Spells of Gold című szerepjáték. A játék a Lokatrienn univerzumban játszódik, mely számos elkülönült világra oszlik. Mindegyik világban sok város található, elkülönült gazdasági és politikai rendszerrel. A Hős a világok között tud utazni portálok segítségével. A hős...
Fejlesztő: Jonquil Software
tovább

The Swarm

PC megjelenés: 2008 Q1
The Swarm tn
Valóra vált a sci-fi filmek fikciója, idegenek támadták meg a Földet. Egyszerre támadtak a nagyvárosokra, kiírtva több millió embert. A nagyhatalmak nukleáris csapással válaszoltak, de az idegenek túlélték, a pusztítás pedig katasztrofális volt. Ezután már csak a pincékben, a csatornákban és a metrókban tudtak menedéket keresni a túlélők.
Fejlesztő: Targem Games
tovább