Kérjük jelentkezz be!

Bandi Karácsonya

Magyar kalandjáték.
#868942 Carmageddon4 2020. augusztus. 09. 09:12
Carmageddon4
Ez is rég kuka lett szerintem, már nem is érné meg.
Gamer gyerek:D
#868938 Moebius 2020. augusztus. 08. 21:44
Moebius
Előrendelhető már?
#868707 Carmageddon4 2019. december. 24. 08:12
Carmageddon4
Kész van a game?
Gamer gyerek:D
#761053 RoboGamer 2015. május. 15. 20:40
RoboGamer
#761020 :: RoboGamer (2015. május. 14. 14:51)
Úgy tervezem, hogy 3D-ben fogom renderelni a grafikákat. Van egy ismerősöm, aki ért a 3D-hez. És talán karácsonyra elkészül a Bandi Karácsonya HD Remastered :)
Egyébként a játéknak van egy előzménye is, a Bandi Kalandjai, csak azt elfelejtettem belinkelni :P
Ez is egy hasonló 2D-s kalandjáték Bandival a főszerepben. A játék úgy kezdődik, hogy Bandi elveszti a lakáskulcsát, és segítenünk kell megtalálni, azonban a történet sokat csavarodik, és fény derül egy összeesküvésre.
A Bandi Kalandjait innen lehet letölteni:
http://www.robogames.atw.hu/bandi_kalandjai.html
#761020 RoboGamer 2015. május. 14. 14:51
RoboGamer
#760994 :: superstan (2015. május. 13. 00:55)
Engedtem a kíváncsiságomnak, és letöltöttem, a grafikán jót mosolyogtam, épp azon a szinten állsz, amin én is, ha rám bíztak volna egy ilyen megrajzolást, az pontosan így nézne ki :D a játék maga egyébként aranyos, bár lehetne a házban több dekoráció, és úgy az egész környezet túl steril, Bandi pedig kicsit szellemileg visszamaradott, ha nem realizálta a háza előtti kivágott erdőt, amit az árus testesít meg :D Nem mondom, hogy sokáig jutottam vele, így fél egy után, és május közepén nem volt meg a hangulat, de ha nem sok munka (abszolút nem értek hozzá), karácsonyra karácsonyiasabbá tehetnéd az egészet, esetleg megkérhetnél egy kedves ismerőst, hogy picit javítson a rajzokon, és "kiadhatnád" újra :) Valljuk be, szeressük a karácsonyt, de májusban nincs az embernek hangulata ilyesmivel játszani :D Illetve lehetnének benne apróságok, mint az ablakoknól lehetne látni valami kis havas dombokat, esssetleg egy kis jégvirágot, Bandi fiatal, és bohó, de lehetne oldalt is haja, igazából amit láttam azt a pár percet belőle, ez egy jó program lenne egy fáradt téli hétvégi reggelen, amikor az embernek nincs jobb dolga, mint otthon tespedni, és nézni a karácsonyi filmeket, a párbeszédek néhol jók, néhol wtf, mint a boltos nénivel, akiről kiderül, hogy valaki, akivel nem találkoztam addig, így nem tudom, ki a franc az, nem is a fia, illetve az előbb említett "hol kaphatok karácsonyfát?" történet, mert egy raklapnyi fenyő az feltűnő, illetve meg sem találtam, oké, hogy mondta a 10-14 órát, de akkor lehetett volna valahol akár a falon egy óra (remélem, tényleg nincs, talán csak én voltam figyelmetlen). Szóval én azt mondom, kitartás, kérj fel egy unatkozó főiskolást, hogy rajzoljon neked pár dolgot, és adj neki ezer forintot, töltsd meg élettel a környezetet, pár dolgot vezess le logikusabban, és remélem, karácsony környékén kipróbálhatom a Bandi karácsonya HD remastered-et :D (grafikán nem azt értettem, hogy legyen csilli-villi, sőt, simán belefér a paint, ha egyedi, és tényleg nem ennyire borzasztóan fapados. De legalább jó volt látni, hogy nem én vagyok teljesen rajz antitálentium)
Úgy tervezem, hogy 3D-ben fogom renderelni a grafikákat. Van egy ismerősöm, aki ért a 3D-hez. És talán karácsonyra elkészül a Bandi Karácsonya HD Remastered :)
#760994 superstan 2015. május. 13. 00:55
superstan
Engedtem a kíváncsiságomnak, és letöltöttem, a grafikán jót mosolyogtam, épp azon a szinten állsz, amin én is, ha rám bíztak volna egy ilyen megrajzolást, az pontosan így nézne ki :D a játék maga egyébként aranyos, bár lehetne a házban több dekoráció, és úgy az egész környezet túl steril, Bandi pedig kicsit szellemileg visszamaradott, ha nem realizálta a háza előtti kivágott erdőt, amit az árus testesít meg :D
Nem mondom, hogy sokáig jutottam vele, így fél egy után, és május közepén nem volt meg a hangulat, de ha nem sok munka (abszolút nem értek hozzá), karácsonyra karácsonyiasabbá tehetnéd az egészet, esetleg megkérhetnél egy kedves ismerőst, hogy picit javítson a rajzokon, és "kiadhatnád" újra :)

Valljuk be, szeressük a karácsonyt, de májusban nincs az embernek hangulata ilyesmivel játszani :D

Illetve lehetnének benne apróságok, mint az ablakoknól lehetne látni valami kis havas dombokat, esssetleg egy kis jégvirágot, Bandi fiatal, és bohó, de lehetne oldalt is haja, igazából amit láttam azt a pár percet belőle, ez egy jó program lenne egy fáradt téli hétvégi reggelen, amikor az embernek nincs jobb dolga, mint otthon tespedni, és nézni a karácsonyi filmeket, a párbeszédek néhol jók, néhol wtf, mint a boltos nénivel, akiről kiderül, hogy valaki, akivel nem találkoztam addig, így nem tudom, ki a franc az, nem is a fia, illetve az előbb említett "hol kaphatok karácsonyfát?" történet, mert egy raklapnyi fenyő az feltűnő, illetve meg sem találtam, oké, hogy mondta a 10-14 órát, de akkor lehetett volna valahol akár a falon egy óra (remélem, tényleg nincs, talán csak én voltam figyelmetlen).

Szóval én azt mondom, kitartás, kérj fel egy unatkozó főiskolást, hogy rajzoljon neked pár dolgot, és adj neki ezer forintot, töltsd meg élettel a környezetet, pár dolgot vezess le logikusabban, és remélem, karácsony környékén kipróbálhatom a Bandi karácsonya HD remastered-et :D

(grafikán nem azt értettem, hogy legyen csilli-villi, sőt, simán belefér a paint, ha egyedi, és tényleg nem ennyire borzasztóan fapados. De legalább jó volt látni, hogy nem én vagyok teljesen rajz antitálentium)
#760989 RoboGamer 2015. május. 12. 21:18
RoboGamer
#760988 :: futureBit (2015. május. 12. 20:56)
És azért fehér minden, mert hóesés volt ? :D
Igen :)
#760988 futureBit 2015. május. 12. 20:56
futureBit
#760964 :: RoboGamer (2015. május. 10. 19:30)
Üdv! :) Még 2013-ban készítettem egy point & click kalandjátékot. A címe Bandi Karácsonya, és Bandit mutatja be, egy fiatal embert, akinek segítenünk kell karácsonyfát és díszeket venni. Ez azonban nem lesz könnyű, és Bandinak sok dolgot kell csinálnia ahhoz, hogy megszerezze amit szeretne. A játékot innen lehet letölteni, ha érdekel: http://www.robogames.atw.hu/bandi_karacsonya.html Üdv: RoboGamer
És azért fehér minden, mert hóesés volt ? :D
#760964 RoboGamer 2015. május. 10. 19:30
RoboGamer
Üdv! :)
Még 2013-ban készítettem egy point & click kalandjátékot. A címe Bandi Karácsonya, és Bandit mutatja be, egy fiatal embert, akinek segítenünk kell karácsonyfát és díszeket venni. Ez azonban nem lesz könnyű, és Bandinak sok dolgot kell csinálnia ahhoz, hogy megszerezze amit szeretne.
A játékot innen lehet letölteni, ha érdekel: http://www.robogames.atw.hu/bandi_karacsonya.html

Üdv: RoboGamer