Sikerült elakadnom
Miután a titkos földalatti pályara bekerültem és követve a teherautót bejutottam egy garázsba a kedves katona bácsik mind eltüntek.Egy ablakon bemásztam majd egy másik távoztam, ahol egy robbanás után egy újjabb ablakon bemászva egy másik helységbe jutottam. Itt lenne egy lezárt ajtó és jött egy bejátszás hogy egy fülkében pár nagyon halot katona társaságában van az ajtó kapcsolója.
Viszont oda nem tudok bemenni
Valaki tarthatna egy élménybeszámolót hogy neki hogyan sikerült rendezni vérplazba szintjét ezen a részen.......
Jelenleg a maradék véremet próbálom gazdaságosan felhasználni
Borzalmas éjszaka volt...de megérte.
Végre meglett a főmérnök is, sőt mindenki.
Ennyi vért még életemben nem láttam.....sajna
Már csak annyi a dolgom hogy felszámolni a túlélő gócokat........nem sok jelet látok
Grat a cimedhez te kis szépség
Nekem a főmérnök nincs meg jelenleg, de ez azt jelenti hogy kezdhetem a pályát megint.....nem bánom egyébbként, mert ahogy besötétedik egyből levadászom.......bár lenne már sötét
Saját , jelenleg még tejfogú növendékeim miatt : csak titokban tudtam a halál-listámat tovább vinni.
Jelenleg a Dokk-ba visszatértem.
Karcsú testemhez simuló ruhám kész ragacs lett.
Borzalmas mérges vagyok érte
A kicsik most ébredeznek........csak ne hogy lebukjak
caesar2000: köszi sikerült. Most egy diszkóba vagyok és már kb egy órája püffölöm az ellent de nem történik semmi..mit kell csinálni?
Saját , jelenleg még tejfogú növendékeim miatt : csak titokban tudtam a halál-listámat tovább vinni.
Jelenleg a Dokk-ba visszatértem.
Karcsú testemhez simuló ruhám kész ragacs lett.
Borzalmas mérges vagyok érte
A kicsik most ébredeznek........csak ne hogy lebukjak
Tessék egy Iverson2 által adott videó nekem is ő segített..
Trükk :Igyekezz minél gyorsabban két testet dobni a láncos fegyvereddel az elektromos táblákra ..és a rács elkezd emelkedni. Csak kb az első percet nézd remélem segít.
Szegénykém, jaj
Vigyázz magadra!
Én sikeresen felrobbantottam mindent amit tudtam és tele vagyok
Pihizek jelenleg.
Elakadtam a játékba, segítség kéne
Ott vagyok hogy valamilyen vasúti állomáson vagyok és egy fekete ruhás hozzám hasonló egyedet üldözök. Na most elfutott valahova én meg bennragadtam egy szobába ahol megállás nélkül jön az elen. Van egy rács, gondolom erre futott a rosszarcú, mellette két ilyen kapcsoló amihez ha hozzá ér az ellen akkor ott rázza az áram...Mit kell itt csinálni?
JUt eszembe mivel az estélyi ruhát alkították át a mansion nevü pálya után az eredeti ruhát tölti be ..ezt úgy kerülheted ki h vagy van egy teljes végig játszásod és a már kioldott skinek közül kiválasztod az estélyi -t vagy ha nincs végigjátszásod, az extrákban kioldod a WHACK LICK EROTIC CUNNINGLY kóddal és beadja az összes ruha lehetőséget .
Viszonylag könnyű dolgod lesz 1.Csomagold ki a modokat és tedd mondjuk egy Br2mod könyvtárba az összeset.2.csomagold ki a modlaunchert ahova akarod, de érdemes mondjuk az asztalra kitenni .(a játék gondolom fent van már a gépeden.)Utánna inditsd el a launcher-t és a Set mod dir lent található gomb sgitségével add meg a Br2mod könyvtár helyét . A Set Br2 dir segítségével pedig a játék könyvtárának helyét add meg. VAn egy olyan kapcsoló itt h backup na ezt kapcsold be, majd van egy olyan rublika alul szintén h NO BR2L tag ezt pipáld ki ...ekkor meg kell h jelenjen az összes mod a launcher-ben ,és kiválaszthatod h melyik külsőt szeretnéd.Ne feledd 1x-re csak egy külsőt választhatsz.. VAn egy olyan fül fent h BR2 configuration itt beállíthatod h pl : milyen felbontással v hanggal induljon a játék. Jó játékot,s remélem érthető ..
A szörnyet leszámitva egészen jól nézz ki
Legyél óvatos test-vér ,nehogy lefogjanak még a végén
Mondjuk én nem vagyok szörnyeteg , de át tudom érezni a szitut.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.