És MŰKÖDIK, KÖSZI Zack ....Írjátok be a cheat-t és már megy is .. ja és megtaláltam a linket ahonnét le lehet szedni az 1.12 modlauncher-t +2 modot Mod launcher
Van egy rosz hírem a mod a zerensky kastélya után vmiért nem működik nálam ..sajna nem az új külsővel tölti be Rayne-t
Azt nem tom h csak az utána következő 1-2 pályán nem tölti és későb esetleg működik újra ... Bocs a mod-t most próbáltam én is csak ki ...keresek rá megoldást...
2. Nálam a magyarítás amit leszedtem szintén híbás mert elrontja a hangot a párbeszédeknél stb...
Üdv vértesók
caesar2000 írta:
Van egy rosz hírem a mod a zerensky kastélya után vmiért nem működik nálam ..sajna nem az új külsővel tölti be Rayne-t
Azt nem tom h csak az utána következő 1-2 pályán nem tölti és későb esetleg működik újra ... Bocs a mod-t most próbáltam én is csak ki ...keresek rá megoldást...
Üdv vértesók
Igen, most néztem végig a 100%-os mentésemmel és a Mansion pálya után sehol nincs már pucéran. A gond az lehet, hogy az estélyi ruhája lett átalakítva ilyen formában és amikor átöltözik a hagyományosba, akkor már nem láthatjuk úgy, mivel abból a ruhából nem készítették el a nude skint.
De most próbálkozok valamivel hátha ki lehet cselezni valahogy ezt a dolgot. Majd írok, ha lesz valami
Amugy elég édes a kis cicukád
Az enyémről is készitettem egy képet, ezzel a szolidabb modal = amugy ezen olyan ruha van hogy lazán korhatáros, szivogatás nélkül is
Az én honosításom sajna teljesen elcs**szte a játékot és újra kellett húznom az egészet de vérzuhanyt vettem és folytatom tovább a régi külsővel sajna Kicsit javítanom kellett a gamma-n mert a zuhanyzóban nem működött a lámpa... Majd zuhany után egy kis korlát csúszás sem árt...
Üdv
caesar vérdonortárs: nekem nem is sikerült, de a honositás nálam ráadásul nem is teljes.
Én most honositom újra.
Remélem nem kell megint újra raknom az egészet.
Ez a mai nap egy kész rémálom....előtte a Tintán Quest-et telepitettem .........a végén még agyvérzést kapok
Gondolom újra lennék hasznositva
Nekem egy sima kod is elég lenne
Üdv Donorkáim
2. Nálam a magyarítás amit leszedtem szintén híbás mert elrontja a hangot a párbeszédeknél stb...
Üdv vértesók
Most kezdd tisztulni a fejem a hirtelen vérnyomáskülönbségtől.........köszi meg volt a jó éjszaka
Homályosan emlékszem egyébbként, mert szinte végig a vérdüh uralta karcsu testemet, de a gigant királynőt soha nem fogom elfelejteni..........
A nyál még most is öszefut a számban tőle......borzalmas kemény menet volt.
Szerencsére ez már a mult és reménykedve várom hogy a halál-listámon szereplő pár egyenruhás szigony elé kerüljőn....
Bár megint este lenne.......bár látnám már ezeket a vértestvéres képeket...bár sikerülne nekem is
Köszi nagyon édes vagy
Igénybe fogom venni....de egyenlőre még az első részben szeretném elsajátitani a dámpirság alap valamint haladó szintjeit, pár csábos-csápos, önkéntesalapon jelentkezett ifjonc segitségével..
Hozzád is jelentkezem majd caesar-om......huh de sötét lett hirtelen
Holnap majd készítek pár képet az új dhampir divatról
Jó éjszakát vértestvérek
Köszi nagyon édes vagy
Igénybe fogom venni....de egyenlőre még az első részben szeretném elsajátitani a dámpirság alap valamint haladó szintjeit, pár csábos-csápos, önkéntesalapon jelentkezett ifjonc segitségével..
Hozzád is jelentkezem majd caesar-om......huh de sötét lett hirtelen
Most épp kipihenem a vérszívás fáradalmait.... Szegény fickók egy ilyen szép leányzóval a nyakukban halnak meg ...
Reméllem amit küldök megérkezik ....szóljatok ha nem és ha segítség kell a használathoz...
üdv
Nem, nem gázos!Szerintem jó csak viccből írtam a frusztrálót....
Bocsánat de az előbb nem biztos h jó linket raktam be ...Én régebben töltöttem le ezt a modot és akkor is véletlenül találtam ...most a google-t használtam és ő dobta ki ..Sajna linket nem írok mert keresésem során már nem igazán találtam olyat ahol 1xűen le lehetne tőlteni....Sry...
Nem, nem gázos!Szerintem jó csak viccből írtam a frusztrálót....
Bocsánat de az előbb nem biztos h jó linket raktam be ...Én régebben töltöttem le ezt a modot és akkor is véletlenül találtam ...most a google-t használtam és ő dobta ki ..Sajna linket nem írok mert keresésem során már nem igazán találtam olyat ahol 1xűen le lehetne tőlteni....Sry...
Bocs utólag az előző hsz- be belinkeltem de nézz körbe mert nekem is sok időbe telt mire rájöttem h kell használni...
Szemből már nem mertem fotózni mert ki kellett volna rakni a 18-ast....
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.