Gondolatolvasó vagy...pont most próbáltam, elég macerás..mennyire kell egyszerre ott lennie a két testnek? Mert volt már olyan h egyszerre ott voltak persze kis idő különbséggel, de egyszerre és nem történt semmi...
Akkor itt egy videó (csak az első percet nézd meg, addig tart az egész, ha nem akarod lelőni a poént utána)
Gondolatolvasó vagy...pont most próbáltam, elég macerás..mennyire kell egyszerre ott lennie a két testnek? Mert volt már olyan h egyszerre ott voltak persze kis idő különbséggel, de egyszerre és nem történt semmi...
Két tisztnek megint annyi.....
Egyedül a lift kezelése okozot gondot, de miután beleengedtem egy tárat egyből beindult
Biztos valami érintkezési hibája lehetet.
Elég nehéz egyébbként a játék, főleg ezek az elit katonák okoznak fejfájást..
Persze azért a sima katonák jelenléte mindig feltölt , kissé
Hali !Nem tudja vki h ezt h kell megoldani Van egy rács és két oldalán egy -egy elektromos kapcsoló tábla szerű ....
Picit rázós lesz a küldetés
A lényeg, hogy a megrongálódott elektromos izéket kéne valahogy kiegészíteni, hogy valamiképp tovább vezessék az áramot. A csáklyás láncos izével kell emberkéket nekivágni, hogy rezegtesse őket az áram. A trükk pedig ott van benne, hogy lehetőleg egyszerre kéne mind a kettőbe belevágni egy rosszarcút, ami nem egyszerű. Én úgy csináltam, hogy a jobb oldalihoz mentem először, majd amikor jött a csávóka, megcsáklyáztam neki a dobozkának, majd gyorsan át a másikhoz, ott egy picit bebújni a dobozok mögé majd kiugrani, elkapni a másik csávót és azt is nekivágni a bal oldali táblához.
Remélem, hogy érthető. A lényeg, hogy mind a két dobozkába egyidejűleg lennie kell egy emberkének, aki vezeti az áramot
Majd jönn iverson2 donorka és segit rajtad ( persze azota lehet hogy a foglalkozási ártalom miatt kéyszeresen porszivógat megint
Küldj neki egy privátot....... ez olyan kis édes hogy egyből válaszol majd
És MŰKÖDIK, KÖSZI Zack ....Írjátok be a cheat-t és már megy is .. ja és megtaláltam a linket ahonnét le lehet szedni az 1.12 modlauncher-t +2 modot Mod launcher
.....csak porszivóztam...... Szakmai ártalom
Caesar-om : ez a csaj biztos hogy takarit nálad? Nekem ez a póz kicsit gyanus
Gusztálgatom én is ezeket a cuccokat
Zack : ismét áldassék a neved
Ja, megvan nekem is megoldás, bár kód nélkül Írtam volna hamarabb is, csak porszívóztam.
Pusztán kell hozzá egy végigjátszott állásmentés, majd a kívánt pályán kiválasztani az estélyi ruhát
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.