Szerintem meg jó lenne ha beszélne, Én akkor jobban átélném. Tudnám mi az érzelmei( főleg Alyx után). Meg ez irreális, beszélnek hozzád, te meg csak nézel mint egy f@sz.
sziasztok!
nem biztos, hogy jó helyre írok, de a következő aproblémám:
mivel csak 1 hónapja van otthon netem, most vettem meg a HL2 (Hollyday Collection)-t.
regisztrálás, telepítés, letöltés, minden ok. alap HL2 elindul, játszik, nagyon ok. de ha az EP One-t,vagy a Lost Coast-ot próbálom elindítani jön az üzenet:
Engine Error:
Platform error:module failed to initialize. (ezt leokézom, jön a másik
HL2.exe - Alkalmazáshiba
A "0x0e143e2c" címen található utasítás a "0x0d7ea1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: Read".
a gépem, ha segít. P4 3.0 ghz, 2x 512 mb memória,7600 gs, alaplap msi mittudoménmi, de nem hiszem, hogy ez azzal lenne baj, mert F.E.A.R., Prey, Quake 4 tök simán fut rajta, és ahogy mondtam az alap hl2 is.
előre is kösz, ha tud valaki segíteni!
Ha a HL2 fent van az probléma lehet.
Egyik haveromnál is ez volt.
Ha Sima HL2 fent volt akkor nem ment az ep1 és a lost cos.
Ha így se megy írj privibe.
Miért nem halljuk gordon és nincs keze?
Egy pár oldalt nézzetek vissza.
Ott én is feltettem ezt a kérdést és kaptam rá egy két jó választ.
Itt elmondom töményen.
Azért nincsenek ezek a bizonyos dolgok mert e fejlesztők szerint így az ember sokkal jobban beleéli magát a szerepbe mint ha lenne egy kar vagy néha böfögne valamit.
Egyébként is elég titokzatos alak a gordon.Ezért is nem beszél.
Az mondjuk tényleg idegesítő hogy amikor vezeti a járműveket akkor nem lehet látni a kezét hanem csak magától mozog a kormány. És amikor mászik fel a létrán akkor sincs semmi.
De ha ezek lennének akkor akkor is kellenének a kezek amikor valami tárgyat kap fel. Ezzel kapcsolatban is biztos van valami ok hogy nem lehet látni a kezét.
Írjatok a Valvenek és faggasátok ki őket.
De ha rákerestek akkor úgy tom van egy cikk valhol ahol kivesézik miért nincsenek a fent dolgok.
sziasztok!
nem biztos, hogy jó helyre írok, de a következő aproblémám:
mivel csak 1 hónapja van otthon netem, most vettem meg a HL2 (Hollyday Collection)-t.
regisztrálás, telepítés, letöltés, minden ok. alap HL2 elindul, játszik, nagyon ok. de ha az EP One-t,vagy a Lost Coast-ot próbálom elindítani jön az üzenet:
Engine Error:
Platform error:module failed to initialize. (ezt leokézom, jön a másik
HL2.exe - Alkalmazáshiba
A "0x0e143e2c" címen található utasítás a "0x0d7ea1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: Read".
a gépem, ha segít. P4 3.0 ghz, 2x 512 mb memória,7600 gs, alaplap msi mittudoménmi, de nem hiszem, hogy ez azzal lenne baj, mert F.E.A.R., Prey, Quake 4 tök simán fut rajta, és ahogy mondtam az alap hl2 is.
előre is kösz, ha tud valaki segíteni!
Hát nem tudom én egyáltalán nem tom beleélni magam a szerepbe hogy néznek rám és beszélnek,érzésektől arcot vágnak de semmi meg se mukkan.Most játszok az HL2 episode one és a szerintem fontos hogy beszéljen hogy legyen kontaktus.Bánatomban már magamban válaszolok neki kár hogy nem halja.De egy nagyon jó játék szóval nem szidom mert JÓÓÓÓ Game.
mikor a liftben is mentek a csaj beszél,beszél,beszél Gordon meg csak néz...én fognám lesmárolnám utánna meg ott helyben a liftben megdönteném...... elnézést.....de ezt nem tarthattam magamban..
Szerintem kár hogy Gordon nem beszél. Én már a játék alatt vagy százszor szerelmet valottam volna Alyxnek de lehet hogy csak Én vsagyok ilyen, valamilyen
ez a videó kamu úgy ahogy van... hát csomó résznél egyszerűen a játékból vettek képet hozzá szal sztem nagy kamu... és sztem írtak volna itt a PGO-n is róla h ilyen jo kis fpsből film lenne
Én csak képet találtam róla a videó meg nem megy ,mert azt akarja login-oljak ,de nem ragisztráltam a youthube-on.Azéert kiváncsi lennék ez hogy néz ki mozgásban.
No majd valamikor szeptemberben jön az Orange box végre és bepótolok minden Half Life 2 kihagyást.
ÖÖÖ, bocs hogy megint ezzel jövök, de hol lehet megtalálni a magyar hl2 képregényt?
Én csak képet találtam róla a videó meg nem megy ,mert azt akarja login-oljak ,de nem ragisztráltam a youthube-on.Azéert kiváncsi lennék ez hogy néz ki mozgásban.
No majd valamikor szeptemberben jön az Orange box végre és bepótolok minden Half Life 2 kihagyást.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.