Sziasztok !
Segítségre volna szükségem. A HL2 Anticitizen one fejezetében egy helyen csúcsán elakadtam. Az a rész, amikor kiérünk egy térre a csajszikával. A tér közepén egy telefonfülkéhez hasonló kócerájban a csaj valamilyen kaput próbál kinyitni. A tér két oldalán elektromos falak vannak, amelyek mögül folyamatosan jönnek a zsiványok. A telefonfülke mögött van egy oszlop szerű büzgentyű, amiben egy kis idő után egy vílágító gömb jelenik meg, és le - föl ugrál. Ezzel az izével nem tudok mit kezdeni, se belépni, se ráugrani. Kb. jó negyed óráig lövöm a zsiványokat, a csajszikám folyamatosan kiabál valamit, amit sajna nem értek, de ezen kívül nem történik semmi. Nem tudom, hogy mit kéne csinálni a továbblépéshez. Biztos, hogy pofonegyszerű a megoldás, de én már nem látom a fátol az erdőt.
Előre megköszönöm a segítséget.
belelősz a gravit puskával emlékezz, még kell majd ezt a módszert használnod
SZERK: bocs, rövidre fogtam, na azt úgy tudod kilőni, ha az "első" fegyverosztályba mész, ott is a (mivel úgy tűnik neked angol itt a magyarosítás ) a Gravity gunra mész, azzal bal egér gomb katt. ha kell még segítség nyugodtan írj!
Segítségre volna szükségem. A HL2 Anticitizen one fejezetében egy helyen csúcsán elakadtam. Az a rész, amikor kiérünk egy térre a csajszikával. A tér közepén egy telefonfülkéhez hasonló kócerájban a csaj valamilyen kaput próbál kinyitni. A tér két oldalán elektromos falak vannak, amelyek mögül folyamatosan jönnek a zsiványok. A telefonfülke mögött van egy oszlop szerű büzgentyű, amiben egy kis idő után egy vílágító gömb jelenik meg, és le - föl ugrál. Ezzel az izével nem tudok mit kezdeni, se belépni, se ráugrani. Kb. jó negyed óráig lövöm a zsiványokat, a csajszikám folyamatosan kiabál valamit, amit sajna nem értek, de ezen kívül nem történik semmi. Nem tudom, hogy mit kéne csinálni a továbblépéshez. Biztos, hogy pofonegyszerű a megoldás, de én már nem látom a fátol az erdőt.
Előre megköszönöm a segítséget.
Én nem is játszani akarok csak érdekel a sztori. Komolyan ilyen játék még nem volt, amit csak amiatt vártam, h mi fog történni .
Hát története tekintve, szerintem pár poént lefognak lőni.
Talán G-man-re még mindig nem fog fényderülni, ki is ő valójában, kis kaput hagyva ezzel a következő részeknek, de más , mint pl. hogy Breen-el, Judit-halm, talán Baerny, és Elive-l mi van annál többet.
Én legfőképp Baerny-ra vagyok kíváncsi. Eltünt mint szürke szamár a reggeli ködben. Vagy ment ő is a Borialisre, vagy valahol írtja a kombányokat.
Az biztos hogy úgy lesz vége, hogy az ember úgy érezze, igen itt az END, de a kis kapu meg lesz hagyva.
Valszeg, nem egy HL1-es vég lesz hogy megint hibernálnak minket, mert abból a felhasználó egyből lekövetkezteti hogy jön az új rész.
Valami egyszerűbb, de még is furmányosabb vége lesz a HL2-nek.
Én is uyg tudom hogy az 1-es és 2-es csapapt eggyüt dolgozik...
asszem, az EP1 elkészűlte után, ők elkezdték az EP3at, míg egy másik csapat ugye elkezdte az EP2t, aztán amikor a végére értek az EP2nek beleolvadtak, az EP3 munkálataiba. amit az EP1esek csináltak... én így tudom...
2 külön csapat csinálja/csinálta az epizódokat. Az Ep1-et és az Ep3-at ugyanaz a csapat készíti. A 2-es fejlesztése alatt már bőven lehetett heggeszteni a 3-at, mivel ugye felváltva dolgoznak.
Hát valoszinüleg rosszul irtad be, ha sikeresen regisztráltál akkor be kel hogy tudj lépni....
Az agyam eldobom.
Még mindig semmi az EP3-ról.
Ez már felháborító.
Most egy évig semmi. Aztán majd ha elkezdik nyomatni a képeket meg a videokat akkor megint egy évig semmi.
Abban reménykedek hogy a Valve csak szórakozik. Nem nyom semmi trailert, sem képet, azt csak fogja azt a semmiből kiadja a játékot.
Ez lenne a legjobb.
Szerintem is megoldható, és még hosszabb idő sem kellene hozzá, mert a két motor között elhanyagolható a külömbség. Majd megpróbálom betölteni az EP1-be az alapjáték vmelyik pályáját, mert az már kezeli a HDR-t. Végülis a Portál is kezeli a CSS meg a HL2 pályáit . aztán keresünk valami sort ami a köv betöltendő pánya nevére vonatkozik és az utolsóban az outrora vonatkozót átírjuk. Szerintem csak ennyi meló lenne vele.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
nem halottam róla, szerintem a source motor nem tudna kéz a kézben működni elöző verziójával. pedig ez nem lenne rosz ötlet. esetleg a HL" végén már jöhetne is egy loadingot követően az EP1 fojtatódhatna, csak ugye itt jön, hogy átkell áljon a régi source, az újra...
Szerintem biztos megoldhato lenne, max a két rész között lenne egy hosszabb töltési idö az átállás miatt...
Bizonyára volt már téma, de megkérdezhetném, hogy meg lehet e oldani, hogy a HL2 végén, az utolsó pálya után az EP1 első pályáját töltse be, ill az EP1 után a 2-ét? Nagyon köszönöm.
nem halottam róla, szerintem a source motor nem tudna kéz a kézben működni elöző verziójával. pedig ez nem lenne rosz ötlet. esetleg a HL" végén már jöhetne is egy loadingot követően az EP1 fojtatódhatna, csak ugye itt jön, hogy átkell áljon a régi source, az újra...
Bizonyára volt már téma, de megkérdezhetném, hogy meg lehet e oldani, hogy a HL2 végén, az utolsó pálya után az EP1 első pályáját töltse be, ill az EP1 után a 2-ét? Nagyon köszönöm.
Eladó egy fél uborkás szendvics, érdeklődni privátban.
Kétlem, hogy igazi... Még az Ep. 3-ról sem láttunk semmit, és már a harmadik részből kerülne ki egy kép? Nem hiszem.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a HL2 alapjáték végén mit mond a G-Man, mert a magyarítás nálam nem mukoggyy -.-''. Meg Szerintetek milyen vége lett?
Most pont én is elő vettem a Orange Boxot(mivel szülinapomra kaptam PS3-ra,így már minden létező platformon megvan )
tolom szépen elejétől,és még mindig meglepődök,hogy ez mennyire zseniális játék,az idő nem hat rá.IMÁDOM!!!!!!!!!
Az. Az egyetemisták csodákra képesek és persze a valve.
Most pont én is elő vettem a Orange Boxot(mivel szülinapomra kaptam PS3-ra,így már minden létező platformon megvan )
tolom szépen elejétől,és még mindig meglepődök,hogy ez mennyire zseniális játék,az idő nem hat rá.IMÁDOM!!!!!!!!!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.