Kérjük jelentkezz be!

PlayStation Vita

Habár nem sokan szeretik, biztos vagyok benne, hogy van olyan, akinek van. Ebben a topicban leginkább olyan játékokról szeretnék véleményeket látni, amik PS Vitára jöttek ki, tehát nem PS Mobile, meg PSP-s átiratok, valamint egy-egy multiplayerrel rendelkező játékhoz játékosokat gyűjteni, elvégre mégiscsak jobb, ha Partyban meg tudjátok beszélni a taktikát, nem? Esetleg még Trophy-k kioldási módját is megvitathatjátok, hiszen nem csak egy mód van ezek megszerzésére :)
#738056 ]{redenc 2013. május. 28. 23:24
]{redenc
Van már ilyen topik. Értelemszerűen a Hardver/Szoftver témában, a Konzolok között... Legközelebb legyél figyelmesebb. Ezt a topikot lezárom, és később törlöm.
Nem tűrök meg más zsarnokot, csak azt a kis hangot a lelkemben. (Mahátma Gandhi)
#738053 Roloca 2013. május. 28. 22:58
Roloca
Legelőször is akinek megvan a botrányosan rossz Call of Duty Black Ops Declassified, és alkalmanként játszik vele, de szeretne pár magyar játékossal beszélgetni, azt tárt karokkal várja a SEMTEX klán. Igazából fogalmam sincs, hogy minek vannak ebben a játékban klánok, hiszen a matchmaking ezt sosem teszi lehetővé, de mindegy. Akit érdekel ez a lehetőség, az vegyen fel PSN-en PCRoloca néven. De megvan még a Little Big Planet Vita, valamint Unit 13 CO-OP-ot is szívesen játszom.

Végezetül egy kérdéssel nyitnék: Nektek mi a véleményetek a szeptemberben érkező Killzone Mercenaryről, azon kívül, hogy szépen néz ki?