Chocho írta: Ami az angoloknál 19:00, az nálunk 18:00.
Ezt elmentem. Az első olvasható (kirívóan éles) bizonyíték, hogy te is ember vagy, hiába érzed ezt másként.
Hát ezen még elnevetgélek egy ideig. Köszi, hogy az eddig sem rossz napomat bearanyoztad.
Tavaly az Electronic Arts nagyon jó konferenciát adott. Szerintem még az volt a legjobb. Az idő hosszát is nagyon jól eltalálták. Perget nagyon, de úgy hogy mindent meglehetett nézni amit mutatni akartak. Jó volt.
A M$-os konferencia szerintem is nagyon hosszú. Ha megpróbálnám sem tudnám végig ülni gép előtt élő csatornán nézve.
Idén ha lesz Eidosnak konferenciája, akkor azt nagyon szívesen meglesném. Idén nagy játékaik lesnek. Dead island, Tomb Raider, Hitman 5, és Batman.
Landser. írta:
A Sonys konferencia szerintem is nagyon hosszú. Ha megpróbálnám sem tudnám végig ülni gép előtt élő csatornán nézve.
Tavaly az Electronic Arts nagyon jó konferenciát adott. Szerintem még az volt a legjobb. Az idő hosszát is nagyon jól eltalálták. Perget nagyon, de úgy hogy mindent meglehetett nézni amit mutatni akartak. Jó volt.
A M$-os konferencia szerintem is nagyon hosszú. Ha megpróbálnám sem tudnám végig ülni gép előtt élő csatornán nézve.
Idén ha lesz Eidosnak konferenciája, akkor azt nagyon szívesen meglesném. Idén nagy játékaik lesnek. Dead island, Tomb Raider, Hitman 5, és Batman.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.