A GTA biztos nagyon jó, de fél éve vittem végig a harmadik részt és hát lényegében minden GTA egy kaptafára épül, félek hamar elunnám.
A Borderlands-ra csak rá kell nézni, nagyon nagy hangulata lehet, de a quest-alapú mászkálástól és az egysíkú küldetésektől félek.
Valaki nem tudja,hogy ha a Konzolvilágtól házhoz szállítással rendelek délután 5 órakkor,akkor még másnapra megjön vagy csak 2 nappal később?
Ez változó sajnos nekem pl volt olyan hogy megrendeltem egy játékot ( a listán ki volt írva hogy készleten ), majd másnap hívtak hogy a rendelt játék már nincs raktáron, és hogy várni kell majd pár napot remélem te nem szopod meg, de hogyha minden okés akkor szerintem megkaphatod a csomagod holnap
A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.
amikor elindítod a videót és alul megjelenik a szürke menü sáv (play, stop,next stb.) akkor a végén van egy olyan hogy felirat (vagy Subtitles már nem tudom)... tessék kipróbálni.
Az létezik, hogy az Xbox 360 Slim nem tud feliratot kezelni? Csak mert pendrive-ról próbáltam filmet nézni, de az istenért sem akarja beadni az .srt fájlt (action not avaible).
Ezen én is meglepődtem még anno. Nekem sem akarta lejátszani. Csak az olyan feliratos filmet, ami alapból is feliratos, tehát úgy bele van égetve, vagy nem tudom, de ezt a külön feliratos cuccot sehogy sem akarta sajnos...
ja azt meg elfelejtettem hogy akartam .avi kiterjesztésű filmeket nézni DVD-ről, és nem akarta beolvasni. Azt írta ki hogy töltsek le hozzá valamilyen frissítést, de mivel még nem sikerült megcsinálni a live-ot, nem tudtam orvosolni. BelsoValtozás lehet hogy neked is valamilyen frissítés segítene, de nem tudom biztosra csak tipp
A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.
Az létezik, hogy az Xbox 360 Slim nem tud feliratot kezelni? Csak mert pendrive-ról próbáltam filmet nézni, de az istenért sem akarja beadni az .srt fájlt (action not avaible). A film és felirat neve megegyezik, egy mabbában vannak, ezzel nem lehet probléma. Most én vagyok a nyomorék vagy ez tényleg előfordulhat? Másik, hogy nem tudom felmásolni a gépre. Szerintem egy felirat-felismerés azért ma már alap, a másolásról nem is beszélve, nem azért van a vinyó (ha még csak 4 gigás is - egyelőre), hogy megtöltsük?
Ezt már én is próbáltam sajna nekem se jött össze
Az létezik, hogy az Xbox 360 Slim nem tud feliratot kezelni? Csak mert pendrive-ról próbáltam filmet nézni, de az istenért sem akarja beadni az .srt fájlt (action not avaible). A film és felirat neve megegyezik, egy mabbában vannak, ezzel nem lehet probléma. Most én vagyok a nyomorék vagy ez tényleg előfordulhat? Másik, hogy nem tudom felmásolni a gépre. Szerintem egy felirat-felismerés azért ma már alap, a másolásról nem is beszélve, nem azért van a vinyó (ha még csak 4 gigás is - egyelőre), hogy megtöltsük?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.