Az állatvilág jelentős szerephez jut a játékban, rengeteg fajta és féle vaddal lehet összefutni a Far Cry 3 szigetein (le is lehet, sőt, le kell majd vadászni őket), és nem mindegyik végződik olyan szerencsésen, mint amit a következő videóban láthattok.



A Far Cry 3-ban bejárható terület finoman szólva is hatalmas, és ugyan van lehetőség a gyorsutazásra, azért érdemes néha bepattani egy-egy jármű volánja mögé. Közlekedni amúgy lehet földön, vízen és levegőben is. A következő videóban én egy buggyt próbáltam ki.



A játékban természetesen a harcé a főszerep, és rengeteg eszköz segítségével lehet osztani a halált. Az utolsó videóban egy motorcsónakos üldözést rögzítettem, ám aki nem akar semmilyen SPOILERT a Far Cry 3-mal kapcsolatban, az jobb, ha ezt a szösszenetet inkább nem nézi meg, mert a sztorival kapcsolatban is vannak benne apró részletek.



A hatalmas felfedezhető terület a sztori mellett rengeteg egyéb elfoglaltságot is kínál, ezek közül az egyik a Supply Drop verseny, amiből rengeteg található a szigeten. A lényeg, hogy időben egy adott pontra kell száguldani az életmentő csomaggal. Ahogy az a videóban is látszani fog.


A videók természetesen a PC-s verzióból származnak, a felbontás 720p, és az alábbi konfiguráción rögzítettem őket: 4 GB RAM, Intel Core i5-2300 2.8 GHz CPU, ASUS Geforce GTX560 1 GB VGA. Plusz még egy apróság: Bate81 néven megtaláltok a UPlay rendszerben, vegyetek fel barátnak!

Far Cry 3 videók