Kérjük jelentkezz be!
Bat-e-Cave

Dead Rising 3 játékmenet videó kommentárral

Ha már idejekorán az ölembe pottyant a Dead Rising harmadik részének PC-s verziója, úgy gondoltam, hogy nem csak pár rövidebb videót készítek, hogy miképp is fut a játék asztali számítógépeken, hanem összedobok egy kommentált változatot is. Ez következik most!
2014. augusztus. 16. 13:20
0 komment

Fallout játékmenet videó kommentárral

Ha valaki rendszeresen követi a híreket, akkor tudja, hogy tavaly szinte az összes digitális játékáruházból eltűnt a Fallout első kettő és a Tactics című része, pár hete pedig ismét elérhetőek a Steamen. Nos, a játék nem csak, hogy újra megvásárolható, de egy kicsit tupíroztak is rajta, hiszen már rendesen fut a legújabb Windows operációs rendszereken is, ráadásul a felbontás egészen...
2014. július. 20. 11:19
0 komment

DayZ napló #30: Horgászat a DayZ-ben

Kisebb szünet után most következzen egy újabb DayZ napló, amiben a 0.45-ös frissítéssel érkezett horgászat kerül terítékre. Miből lehet pecabotot készíteni, és hogyan kell craftolni? Miképp juthatunk gilisztához? Hogyan kell horgászni? Minden kiderül a legújabb videóból!
2014. július. 12. 13:25
2 komment

Hitman Absolution: 1 célpont, 5 megoldás

Az elmúlt pár napban szabadságon voltam, otthon lógattam a lábam, és az egyik nap az jutott eszembe, hogy előkapom a 2012-es Hitman játékot, az Absolutiont, és kicsit "nosztalgiázom" vele. A telepítés után aztán mikrofont is ragadtam, és egy kommentált játékmenet videót is készítettem.
2014. július. 09. 12:03
0 komment

Transformers: Rise of the Dark Spark játékmenet videó kommentárral

Júniusban voltam olyan botor, hogy bevállaltam a Transformers: A kihalás kora című mozifilmmel párhuzamosan megjelenő alakváltós játék tesztjét. Legutóbb már a The Amazing Spider-Man 2 is komoly megpróbáltatásokat okozott, viszont az új Transformers program minden várakozásomat alulmúlta.
2014. július. 02. 15:50
3 komment

DayZ napló #25: Vadászat, tábortűz és hússütés

Az utóbbi időben nem nagyon raktam ki ide a gurus blogra a DayZ napló legújabb részeit, de most pótolom a lemaradást. Itt a legújabb epizód, plusz kattinthattok a kimaradt fejezetekre is!
2014. június. 13. 23:25
0 komment

Watch Dogs videócsokor

Megjelenet az idei év egyik legjobban várt játéka, s ugyan a véleményemmel meg kell várnotok a júniusi PC Guru magazin megjelenését, azért néhány videót készítettem, amit most meg is osztok veletek a blogomban.
2014. május. 29. 08:50
1 komment

The Amazing Spider-Man 2

Már a két évvel ezelőtti The Amazing Spider-Man játék sem volt egy nagy szám, így azt követően nem voltak elvárásaim a második résszel kapcsolatban, ami május elején került a boltok polcaira. Pókember rajongóként persze nagyjából azonnal lecsaptam rá, azonban nektek azt javaslom, hogy inkább fontoljátok meg a döntést...
2014. május. 14. 20:45
0 komment

InFamous: Second Son videók

A Sony április 30-án kiadta az 1.70-es frissítést a PlayStation 4-hez, melynek köszönhetően most már ki lehet kapcsolni a DHCP-védelmet a konzolon, így lehetővé vált a videók külső eszközzel történő rögzítése. Én kapva-kaptam az alkalmon és gyorsan készítettem két próbavideót a PS4-ről.
2014. május. 01. 16:03
1 komment

DayZ napló #21: Hogyan készítsünk íjat

A héten újabb frissítés érkezett a DayZ-hez, melynek telepítését követően már arra is lehetőségünk van, hogy íjat készítsünk a játékban. A DayZ Napló legújabb részében ennek mikéntjére térek ki.
2014. április. 25. 18:19
0 komment

DayZ napló #20 - Íjpuska, távcső, csákány

Kevesen tudják, de a DayZ-ben már jóval a hivatalos frissítés előtt ki lehet próbálni bizonyos újdonságokat, és ehhez nem kell mást tenni, mint a játékot átváltani az Experimental verzióra. A hétvégén én ezt tettem, így meg is tudok mutatni néhány olyan dolgot, ami a következő nagyobb patchben várható.
2014. április. 21. 11:19
0 komment

DayZ napló 19 - I Am Friendly

Ismét jelentkezik a DayZ napló sorozat, és a legújabb részben egy meglehetősen ritka esemény részesei lehettek: egy olyan játékossal találkozom, aki agresszió helyett a békés megoldást választja.
2014. április. 18. 16:13
0 komment

DayZ napló 18: Vissza a startmezőre

Hosszabb szünetet követően ismét jelentkezik a YouTube csatornám DayZ napló sorozata, és a legújabb epizódban ismét szinte az alapoktól kezdem újra a karakterem építgetését.
2014. április. 15. 15:43
0 komment

Pinball FX2 asztalok

A magyar fejlesztésű játékok közül az abszolút kedvencem a Pinball FX2 és a hozá készült megannyi asztal. Sosem voltam nagy flipper-rajongó, de a Zen Studios pályái mindig beszippantottak és évek múltával is elő szoktam venni őket. A mostani posztban a két kedvencemet mutatom be.
2014. április. 09. 15:42
3 komment

DayZ napló 17. (és a többiek)

Aki követte mostanában a tevékenységemet a PC Guru magazinban, azt tudhatja, hogy rengeteg időt töltök a DayZ című early access játékkal, és kifejezetten imádom a sandbox környezetben játszó túlélő programot. Olyannyira, hogy nem csak a magazinban foglalkozom vele, de még a YouTube csatornámon is indítottam egy sorozatot ami a játékkal foglalkozik. És már a 17. résznél járok...
2014. március. 30. 16:19
2 komment