Mostanában főleg a PC-s verzióval játszom, ezen a platformon van a legtöbb asztalom, és most a két kedvencemet szeretném bemutatni, a Plants vs Zombies, illetve a Pókember asztalt. Előbbi külön, utóbbi egy csomag részeként szerezhető be a Steamen, és mindkettő megéri az árát, az utolsó centig!

Plants vs Zombies


Ezt az asztalt főleg azért szeretem, mert elég technikás, de emellé nem olyan nehéz, kis gyakorlással villámgyorsan össze lehet szedni vele pár millió pontot. Arról nem is beszélve, hogy tökéletesen visszaadja az eredeti játék hangulatát. Vigyázat, jönnek a zombik!



Spider-Man


Azt talán nem kell külön ecsetelni, hogy ez az asztal miért tartozik a kedvenceim közé, de higgyétek el, hogy nem csak azért jó, mert Pókember a fő témája. Ennél a flippernél remek a zene, tökéletesek a szinkronhangok, a pálya kifejezetten látványos, és nagyon jók rajta a mozgó figurák. A videóban egyébként egy maratoni menet látható, aminek a végére már fájt a kezem, de sebaj, hiszen több rekordot megdöntöttem, és még egy új achievement is összejött.