EyePet/Invizimals: Shadow Land Press Kit

Ebben a bejegyzésben egy meglehetősen különleges csomagot mutatok be (képen és videón egyaránt), méghozzá a Sony egyik PSP-s Press Kitjét, amiben megtalálható az Eyepet és az Invizimals: Shadow Land játék, illetve a frissített kamera a Sony kézikonzoljához. Katt az olvasáshoz.

God of War: Ghost of Sparta Press Kit

Nem sokkal az előző Press Kit érkezése után a Sony ismét meglepett minket egy csomaggal, méghozzá a legújabb PSP-s God of War játék, a Ghost of Sparta Press Kitjével, és ha már így alakult, akkor ezt is bemutatom, ismét két videó formájában. Magáról a játékról egyébként a decemberi számunkban olvashattok majd tesztet. Katt az olvasáshoz.

Kinect Unboxing Video

Na de nem csak a Sony küld nekünk csomagokat, hanem a Microsoft is, és bizony, hozzánk is megérkezett a Kinect, amiből készítettünk egy Unboxing videót is. Bónuszként pedig összeszedtem a videóinkat a Kinectről és az Xbox 360 Slimről, szóval mindent megtalálhattok egy helyen. Katt az olvasáshoz.

Átállás a magyar Xbox Live-ra

Múlt hét (november 10.) óta lehet csatlakozni a magyar Xbox Live-hoz, ami nem is olyan egyszerű feladat, így készítettem egy útmutatót, hogy mindenkinek sikerülhessen. Képes útmutató. Katt az olvasáshoz. 

MS-pontok és a Puli

Újabb magyar Xbox Live-os írás, hiszen azoknak, akik migrálnak, elvileg járnak ajádnék MS-pontok és egy Puli az Avatarnak. De kik kapják meg ezeket a bónuszokat és mikor? Kérdések és válaszok. Katt az olvasáshoz.

Pixelhősök

A napokban jelenik meg a Pixelhősök című kötet, amely az egyetlen valamirevaló videojátékos szakirodalom hazánkban. Megkaptam, elolvastam, megírtam a véleményem. Katt az olvasáshoz.