Ez persze hatalmas bizniszt jelent olyan szegényebb országok számára mint Kína, ahol több ezer játékos megélhetését (?) biztosítja ez a dolog. Személy szerint nem igazán tudom elítélni ezeket a srácokat, hiszen fogalmam sincs, mekkora szegénység van ott, és persze ez is csak egy munka  - ami mérföldekkel jobb mint az uránbányászat. Ameddig erre igény lesz, mindig is lesz ilyen.


No de manapság nagyon mélyre süllyedt ez az iparág. A sima arany-farmolás már nem elég nekik, hiszen a Blizzard folyamatosan harcol ezek ellen. Most már nemes egyszerűséggel olyan kémprogramokat készítenek, melyek segítségével feltörik WoW előfizetéseinket. Ezután belépnek nevünkkel, jelszavainkkal, eladják cuccainkat, majd minden értékünket továbbítják maguknak.

Már nem egy barátommal, ismerősömmel esett meg a fent említett történet. Én megpróbálok mindenféle tűzfalat, Adware eltávolítót és vírusirtót használni, de úgy hallottam, sokszor ez sem elég. A lényeg, hogy vigyázzatok, milyen weboldalakat látogattok. Javaslom a Spybot vagy Adaware programok használatát, valamint szerezzetek be valami komolyabb vírusirtót ti is!