Találtam még anyagot, szóval biztosan lesz hamarosan folytatás. (1-10, 11-20, 21-30)

31. A Tekken sokáig Rave Wars néven futott, de végül ezt megváltoztatták. A cím megmaradt, mint Law egyik mozgásának a neve.
32. Sokáig tárgyalt róla a Midway és Van Damme ügynöke, hogy a színészóriás adja arcát Johnny Cage-nek az első Mortal Kombatban. Az ügylet nem jött össze, de Cage ennek ellenére sokban hasonlít a JCVD Kickboxer című filmjében alakított figurájához.
33. Az első Bomberman outrójában az látszik, hogy Bomberman emberré alakul, és felveszi a Lode Runner nevet � igen, az valójában az első Bomberman folytatása volt.
34. Sonic egyik társa, Tails igazi neve, a Miles Prower a �miles per hour� kifejezés japánosan kiejtett verziójából származik.
35. A legsikeresebb játékgyártó cég a Nintendo: 1983 óta 2.4 milliárd játékot és 409 millió gépet adtak el � és ezek az adatok tavaly novemberi publikálásuk óta csak tovább nőttek.
36. A Final Fantasy Tactics budget árú újrakiadása Amerikában először úgy jelent meg, hogy a játék japán régiókódos volt, ezért nem indult el az ottani gépeken.
37. A Resident Evil Director�s Cut legnagyobb változása a doboz hátulján hirdetettek szerint az eredeti, cenzúrázatlan intro videó volt. Nagy kár, hogy ehelyett a korongon a régi, ócska, cenzúrázott verzió kapott helyet.
38. A Soul Calibur 2-ben Talim láncán Pac-Man figyel díszként.
39. A legritkább játék a Tetris egyik verziója, mégpedig a Sega MegaDrive-ra készült változat. Ezt jogi viták miatt be kellett zúzni megjelenés előtt, jelenleg tíz példányról tudunk. Ebből az egyiket tavaly 8130 dollárért adták el.
40. Kockáztatva az erkölcsrontáson méltán ellenem támadó népharagot, jöjjön ismét egy felkavaró képzettársításokat előidéző kép. A Zelda után a Bioshock is megrontja a fiatalokat!