A warezra vágyók kedvét rögtön el is veszem, nem arról van szó, hogy ingyen lehet leszívni tartalmat, hanem arról, hogy végre egyszerű módszerrel lehet elérni a teljes tartalmat - még egyszer hangsúlyozom, fizetve. A megoldást nekem Sasa továbbította, aki egy fórumban találta, szóval innen is köszönet a derék kartársnak, aki elsőként rájött a megoldásra. Tudom továbbá, hogy eddig is volt valami igen körmönfont módszer átvert PayPal accountokkal, mindennel, de ezt akárhogy is próbáltuk, nem jött össze.

Az új megoldás végtelenül egyszerű, csak egy netes fizetésre alkalmas hitelkártya kell hozzá. Ha ez megvan, irány  az iTuneShop.net , ahonnan változó értékű iTunes pontokat tartalmazó kártyákat vehetünk. Sőt, a dolog ennél is egyszerűbb, hiszen nem a kártyát küldik el, hanem csak az azon szereplő kódot. Ezt beütjük az iTunesban, figyelünk arra, hogy jó címet, adjunk meg, beállítjuk, hogy az amerikai piacteret szeretnénk böngészni, és már kész is vagyunk.

Én egyből találtam pár régóta keresett, máshol általam sosem megtalált kedvencet (Ayumi Hamasaki remixek, Silicone Soul), gyorsan el is pattintottam vagy 25 dollárt (egy szám mindig 99 cent, az albumok viszont általában kedvezményesen kaphatók ).  A 4000 forintomért letöltöttem két teljes albumot plusz vagy 8 különálló számot - ilyen áron itthon is vásárolnék zenéket.  Én ugyanis általában hajlandó vagyok fizetni a jó dolgokért,  de az, hogy egy lemez 8-10 számmal 3500-5000 forint között van, ráadásul meg is ölnek, ha próbálom ráhegeszteni az iPodomra, szerintem nem normális dolog. Annyi pénzért inkább veszek két DVD-t...  Az iTunes viszont a jelenlegi dollár-árfolyam mellett baromi olcsó, ráadásul minden dalba bele lehet hallgatni, jár hozzá alapból borítókép, és az újabb alkotásoknál még a booklet is. Szóval igényes a dolog, és most egész olcsó is - csak ajánlani tudom!