Ma már nagyon nagy kihívás a fejlesztő cégek számára, hogy összehozzanak egy remek ízig-vérig RTS játékot!!! Ma már sokan unják, hogy gyűjts fát,aranyat,érceket,követ, építs fejlessz és tarolj!!!
De mivan ha az RTS-t keverjük az RPG és az FPS remek játékmenetével... Szerintem 5-20 milliós eladások, "no warez", jöhet a 2. rész!!!...
Miről is beszélek...??? Megpróbálom leírni:
A játék elején kapsz 10 emberkét, nevezd el őket és küld fát vágni, vagy a sátrakba szaporodni... Vágja a fát "Tetü" (ha így nevezted el) megnyomod a Tab billentyűt és nézzenek oda WASD kombinációval és egérrel RPG módra vágos a fát!!!
Kivágtál 200 fát...építesz 1 raktárat a megépült erőd közepibe és készítesz bunkós botokat az embereidnek... A favágástól minden ipse kapott 20 xp-t... eggyiket felnyomod erőből, Tetü-t közelharcra, másikat kovácsolásra, többit íjászatra... Léped a szinteket, egyre több ember, építessz, ellenfelek ostromolnak, visszatámadsz, fejlődsz... Közben megy az idő... már puskás...már gépfegyós emberkékkel nyomod és FPS módra lövöd vagy a kommandós ellenfeleket...vagy a zombikat és szörnyeket...

RTS-RPG-FPS


Tankok fejlesztése, gyorsabb repülők...Van 2000 elnevezett gyalogosod, ebből 300 átlépte a 20. szintet... van 200 tankod, 200 repülőd és a csata közepén Tab gombal ráközelítesz az egyik emberre és AK-47-tel lövöd az ellenfeleket!!!
Keverve a The Witcher...az Empire Earth és a CoD.
Remélem nemcsak én gondolok így és nemsokára egy fejlesztő csapat is elkezd csinálni egy hasonló játékot!!!