Azt, hogy sztori DLC-t kap a GTA 5, nem egyszer hallottuk az utóbbi időben. Tekintve viszont, hogy a játék konzolokra több mint két éve megjelent, egyesekben már elhalt a remény. Nos, ideje, hogy újraéledjen: lelkes adatbányászok gyanús töltőképernyőt találtam a játék egyik frissítésében.

A magát csak LondonTown2004-nek nevező, a GTA 5-közösségben viszonylag népszerű játékos a Rockstar Games szervereit verte át, hogy letölthessen egy kifejezetten egyjátékos módhoz fejlesztett, egyelőre nem publikus DLC-klienst. Ebben találta a lenti töltőképernyőt is, amely arról tájékoztat, hogy türelem, a GTA 5 épp letölti a sztori legfrissebb kiegészítőjét. Ezen felül a szünetmenüben is megjelent neki egy DLC opció.

GTA 5 DLC

Hogy ez igaz-e, egyelőre senki sem tudja, de a képeket közlő felhasználóról kevesen tartják elképzelhetőnek a csalást. Akárhogy is, a Rockstar Games a GTA 4-hez is jelentős tartalommal bíró DLC-ket adott ki, most pedig, hogy mind az új konzolokra, mind a PC-re fejlesztett GTA 5 kapható, elméletben jogos lenne egy mindenen elérhető kiegészítő kiadása.