Tegnap számoltunk be a Diablo III halhatatlan varázslójáról, és bár a Blizzard még azt a hibát sem javította ki, máris itt egy újabb trükk, amivel ezúttal a barbárból csinálhatunk megállíthatatlan gyilkológépet. A fórumozók beszámolói alapján így sem lesz halhatatlan a karakter, de minden egyes csapáskor 8%-kal nő az életereje.

A dolog elméletileg pofonegyszerű: kerüljünk olyan helyre, ahol tudjuk, hogy nemsokára átvezető videó következik. Süssünk el egy Furious Charge-ot a Dreadnought rúnával, majd menjünk tovább, és lőjünk még egyet, pont, mielőtt a videó elkezdődne. Valahogy így:



Ezt követően a karakter minden egyes csapásra regenerálódik, és ezért majdhogynem halhatatlan lesz. Ugyan a beszámolók szerint nem mindenkinek sikerült a mutatvány, a többség pozitív eredményről számol be.

A Blizzard még nem reagált a hírre, noha eredetileg a hivatalos fórumon tűnt fel az eset. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy ez exploitnak minősül, azaz egy programhiba önös érdekből történő kihasználásának, szóval mindenki csakis saját felelősségre kísérletezzen vele.