A május 26-án érkező OmniBusnak már az alaphelyzete is meglehetősen érdekes, mert e szerint egy olyan busszal versenyzünk őrültebbnél-őrültebb pályákon, amelyen nincsenek fékek, ezért képtelen lassítani. Bár ez alapján jól érzékelhető, hogy nem a 2011-es Omnibus Simulator folytatásáról beszélek, azért fontosnak tartom felhívni a figyelmet, nehogy valaki félreértés áldozata legyen.

Persze a fenti játékötlet önmagában még teljesen elfogadható lenne, viszont a 7,500 dolláros gyűjtői kiadáshoz társuló ajándék, már egyáltalán nem mindennapi ajánlat egy játékprogram esetében. Ugyanis az OmniBus Steam oldalán azt az információt találhatjuk, hogy az Ultimate Bus Driver verzióra beruházó komoly megrendelők, a megjelenés napján egy 1997-es MCI Charter buszt vehetnek át a texasi Austinban. A szóban forgó buszmeglepetés tartalmát bemutató képet egyébként alább láthatjátok.

 omnibus-special-edition.jpg

Akik ettől kicsit szerényebbek, de mégis érdeklődnek az ominózus program után, azok 10 százalékkal olcsóbban juthatnak a Game of the Year kiadáshoz, ha már a megjelenés napján lecsapnak rá. Ez csomag az alapjáték mellett, az eredeti zenék gyűjteményét tartalmazza 9,99 eurós alapáron.

Szerintetek van értelme az ennyire elszállt gyűjtői kiadásoknak, ti vennétek ilyet?