• Az Örökkévalók vége-főcím alatti jelenetére kerestek a legtöbben az interneten
  • Míg A hihetetlen Hulk epilógusa váltotta ki a legszerényebb érdeklődést

Izgalmas kutatást végzett a TOP10Casinos. Megállapították, hogy a Marvel Moziverzum különböző vége-főcím alatti jelenetei iránt hányan érdeklődtek. A lehetséges keresőszavak alapján – az Agrefs Keyword Explorer segítségével – kiderítették, hogy átlagosan hányan kerestek rá az ominózus részekre. A kutatás november 8-án zárult, a frissen debütált Fekete Párduc 2 azonban nem került be a felmérésbe. Íme, az első tíz sorrendje a havi globális keresések alapján:

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az aranyérmes

Meglepő lehet, hogy míg az Örökkévalók – a maga 6,3-as IMDB pontszámával és a Rotten Tomatoes oldalán szerzett 47%-kal – minden idők leggyengébbnek ítélt Marvel filmje, mégis ezen opusz vége-főcím alatti jelenetei váltották ki a legintenzívebb érdeklődést az interneten. Ennek feltehetően az az oka, hogy az elmarasztaló kritikák láttán kevesebben látogattak el a moziba, inkább utólag keresték a film epilógusát. Az egyébként meglepetéssel szolgált, hiszen Harry Styles és Mahersala Ali is megjelent a rövid részletben.

Az utolsó

Mostohán bánik azonban a közönség A hihetetlen Hulkkal, holott a 2008-as produkció vége vezette fel a Bosszúállók történetét. Vélhetően az áll a szerény érdeklődés hátterében, hogy Edward Nortont később Mark Ruffalo váltotta Bruce Banner szerepében, az eredeti alakítás pedig mintha feledésbe merült volna. Ti emlékeztek még rá? Nektek melyek voltak a legizgalmasabb vége-főcím alatti jeleneteitek a Moziverzumban? Írjátok meg kommentben!

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius. December 22-én érkezik a Guardians of the Galaxy: Holiday Special a Disney+ képernyőjére.

AZ ÖTÖDIK FÁZIS FILMJEI

A HATODIK FÁZIS FILMJEI:

Egyelőre premierdátum nélkül készül az Armor Wars, valamint a Shang-Chi és az Örökkévalók folytatása.