• 2023. március 24-én debütál a John Wick 4
  • Chad Stahelski rendező elárulta, hogy Wick egzisztenciális válságba kerül
  • Az új epizód konklúziót ad a korábbi filmeknek is

Hosszú halasztás után 2023. március 24-én kerül mozikba a John Wick 4, amiről továbbra is vajmi kevés információval rendelkezünk. Joggal várhatták a rajongók a minap induló Comic-Con rendezvényen, mégsem előzetessel, hanem egy jelenetképpel jelentkezett a produkció. Persze a trailer bemutatója sem várathat magára sokáig, a bennfentesek áprilisban zártkörű vetítésen láthattak már egy kedvcsináló montázst (a teaser képeiről itt olvashattok).

A történet

Chad Stahelski rendező elmondta, hogy a címszereplő az új epizódban egzisztenciális válságon megy keresztül, majd a zárlatban a korábbi részeket is megkoronázó konklúzióval zárul a film. Stahelski múltja biztosítja, hogy kellőképpen izgalmas akciójeleneteket lássunk a moziban. Érdekesség, hogy a világ minden tájáról érkezett kaszkadőr csapatok segítették Keanu Reeves-t a forgatás alatt. Új fogásokkal, friss technikákkal gazdagították eszköztárát.

mv5bm2ezzdllowqtzmyzyi00owvjlwi2nzatmzjjmdi3ymyyndewxkeyxkfqcgdeqxvymzi0nda4ntyv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A STÁB

A Berlinben, Párizsban, Japánban és New Yorkban forgatott epizód minden korábbinál fordulatosabb cselekményt és izmosabb szereplőgárdát ígér. A japán-brit popsztár Rina SawayamaBill Skarsgård (Stephen King: AzCastle Rock), Clancy Brown (A remény rabjaiDexter: New Blood), Shamier Anderson (A potyautas), Ian McShane (Deadwood) és a Mortal Kombat Skorpiójaként megismert Hiroyuki Sanada karaktere egyelőre nem ismert. Azt viszont tudjuk, hogy Donnie Yen (Zsivány Egyes, Mulan) a címszereplő barátját, Lance Reddick pedig továbbra is kutyáinak gondozóját, Charont alakítja, míg Wick ellenfelét egy chilei harcművész-kaszkadőr, Marko Zaror (Alita: A harc angyala) formálja meg.