• 2020 vége felé jelenik meg a Ready or Not
  • A SWAT játékok szellemi örököse lesz
  • Kizárólag PC-re jön ki
  • Többjátékos, kooperatív és szóló móddal is rendelkezik

A Void Interactive tavaly jelentette be a SWAT-játékok szellemi örökösének is tekinthető Ready or Not című taktikai FPS-t, azóta viszont nem kényeztettek el minket információk garmadájával. Most viszont két videó is érkezett eme többjátékos és kooperációs módban, valamint szólóban is játszható játékról.

A készítők szerint a Ready or Notban lesznek nem halálos eszközök, így például a Rainbow Six Siege-dzsel ellentétben nem csak lelőhetjük a bűnözőket, hanem más módokon is lefegyverezhetjük őket. A Void valódi kommandósokkal konzultált azért, hogy minél realisztikusabb legyen a játék. Valósághű lesz a geller, a golyó ütötte seb, a páncélzatok, a falakat érő találati nyomok, és így tovább.

A program a tervek szerint 2020 negyedik negyedévében fog megjelenni, előtte júniusban lesz a zárt béta, illetve idén augusztusban várható egy zárt alfateszt. A Ready or Not hivatalos oldalán már előrendelhető a játék Standard és Supporter kiadásban, ezek mindegyike hozzáférést biztosít majd a bétához, utóbbi pedig az alfához is. Mi több, a drágább kiadáshoz jár egy FBI HRT (Hostage Rescue Team) pakk is, a második videó ezt mutatja be.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!