• Készül egy új Sonic-játék
  • Ez lesz a Sonic Superstars
  • 2D-s platformer lesz

Sonic már egy ideje átszáguldott a 3D világába, viszont a SEGA most bejelentett egy olyan új részt, amely mindenkinek megdobogtatja a szívét, aki játszott a korábbi Sonic-játékokkal. A Summer Game Fest alkalmával felfedték a Sonic Superstars című, új 2D-s Sonic-játékot, amelyben olyan játszható karaktereket kapunk, mint Knuckles, Tails és Amy. Konkrét megjelenési dátumot sajnos nem közöltek, de várhatóan valamikor az ősz folyamán fog befutni.

A videóban számos, a korábbi játékok átdolgozott, kipofozott változatait láthatjuk (még a bónusz-szinteket is!) és az is kiderült, hogy a Sonic Superstarsban lesz kooperatív-mód, így négy játékos egyszerre száguldhat végig ugyanazokon a pályákon. Új erők, átváltozások és persze főellenfelek is várnak majd mindenkit, akik egy kis retró-élményre vágynak. A Sonic Superstars tehát éppen úgy visszatér az alapokhoz, ahogyan a szintén a Summer Game Festen bejelentett Prince of Persia: The Lost Crown is, amellyel a Ubisoft az 1989-es, első Prince of Persia játékmenetéhez kíván visszatérni.

Október 17-től már te is száguldozhatsz és felidézheted a retró hangulatot modern köntösben a Sonic Superstarts segítségével, amit akár már most is előrendelhetsz a Konzolvilágnál!