(Fizetett promóció)

Már szombaton megkezdődtek (pontosabban a korábbi selejtezők és csoportmeccsek után folytatódtak) a V4 Future Sports Festival esportversenyei, több helyen azonban csak vasárnap avattak bajnokot. Jöjjenek a legfontosabb eredmények.

Counter-Strike: Global Offensive

A CS:GO-elődöntőkbe a négy meghívott sztárcsapat közül a Virtus.pro, a MIBR és a mousesports jutottak el, hozzájuk az európai selejtezőn kvalifikáló Tricked csatlakozott még, akik pedig folytatták is a meglepetések sorát, hiszen a Top 4-ben kiejtették a brazilokat. De a másik ágon is váratlan eredmény született a címvédő mousesports búcsújával a VP ellen.

  • Virtus.pro 2:0 mousesports
  • Tricked 2:0 MIBR

...a dánok pedig ha már elverekedték magukat a döntőig, akkor be is húzták azt: az első mapet ugyan elbukták Mirage-on, Nuke-ot és Traint azonban már vitték, így övék lett a 150 ezer eurós fődíj, a torna legjobb játékosa pedig Bubzkji lett.

  • Tricked 2:1 Virtus.pro

v4-csgo-tricked.jpg

Gran Turismo Sport

Nagy reményekkel vágtak neki a magyar pilóták a Gran Turismo Sport-bajnokság döntőjének, hiszen a selejtezők alapján minden esély megvolt a hazai győzelemre. Ez pedig végül össze is jött, méghozzá Blazsán Patrik számára, aki remek vezetéssel bizonyította, hogy nem véletlenül volt ő a két meghívott játékos egyike - a jutalma 2 500 euró lett.

v4-gtsport-blazsan.jpg

Tekken 7

Tekken 7-ben szintén megvolt az esély a magyar győzelemre, Rich ugyanis egészen a döntőig menetelt, itt azonban a lengyel rivális, Why megálljt parancsolt neki, így övé lett az 5 ezer eurós fődíj.

v4-tekken7-why.jpg

A következő napokban részletes beszámolókkal is jelentkezünk a versenyekről!