Kérjük jelentkezz be!
BioShock Infinite

Bioshock széria

Merülj akár a tenger mélyére vagy repülj a fellegek közé, az élmény ugyanaz: egy kicsavart utópia és egy hős a világ ellen, különleges képességekkel. Rapture és Kolumbia csak rád vár!
#763409 zeratul 2015. november. 18. 20:27
zeratul
Sziasztok!

Nekem a Bioshock 2-vel van gondom. The Gamemania kiadásában van meg és a gond a következő:
Install után elindítom a programot ekkor egy Release Control nevű program indul el a következő felirattal: "Kérjük várj, míg a kiadási dátum hálózati ellenőrzése befejeződik." Aztán: "Hiba történt a megjelenési dátum ellenőrzése során. Kattints az ÚJRA gombra, hogy ismét próbálkozhass.

Ha a hiba újra jelentkezik, a lehetséges megoldásokért kérjük, látogass el terméktámogató weboldalunkra: http://common.ea-europe.com/warhead/warhead_cs.html"
Na most az oldalra ez jön be: "A webhely biztonsági tanúsítványa hibás."
Szóval a kiadási dátum ellenőrzése soha nem jön össze, így soha nem indul el. Tudna valaki segíteni mit tegyek?
#759864 joey0119 2015. február. 27. 15:51
joey0119
Ha tehetitek olvassátok el a könyvet. Nagyon jól megkomponált előzmény!!! Nagyon magával ragadott. Újra kijátszom az első részt.

John Shirley: Bioshock: Rapture - A víz alatti város
#757046 Rasta_Lion 2014. október. 30. 09:30
Rasta_Lion
#757039 :: BryceHUN (2014. október. 29. 20:51)
A, Dugj be a gépedbe egy mikrofont. B, Ha RealTek hangkártyád van, akkor menj a Vezérlőpult/Hang/Felvétel részbe, majd jobb klikk az üres részre, és válaszd ki a "Letiltott eszközök megjelenítése" opciót. Ha ezzel megvagy, akkor a listában meg fog jelenni egy StereoMix nevezetű eszköz, amivel csak annyi a dolgod, hogy engedélyezed. Tipp: A Start Menu keresőjébe írd be, hogy Hang.
Köszi a B megoldás segített. :)
#757039 BryceHUN 2014. október. 29. 20:51
BryceHUN
#757037 :: Rasta_Lion (2014. október. 29. 19:21)
Most, hogy Steam-en akciós volt a Bioshock megvettem, de az első részben, miután lezuhan a repülő nincs hang. Mi lehet a baj?
A, Dugj be a gépedbe egy mikrofont.

B, Ha RealTek hangkártyád van, akkor menj a Vezérlőpult/Hang/Felvétel részbe, majd jobb klikk az üres részre, és válaszd ki a "Letiltott eszközök megjelenítése" opciót. Ha ezzel megvagy, akkor a listában meg fog jelenni egy StereoMix nevezetű eszköz, amivel csak annyi a dolgod, hogy engedélyezed.

Tipp: A Start Menu keresőjébe írd be, hogy Hang.
#757037 Rasta_Lion 2014. október. 29. 19:21
Rasta_Lion
Most, hogy Steam-en akciós volt a Bioshock megvettem, de az első részben, miután lezuhan a repülő nincs hang. Mi lehet a baj?
#752542 Ádosz 2014. április. 24. 13:11
Ádosz
Most fellépett egy új probléma. -.- Siet a hang. :/ (átvezetőknél) Erre nem tud esetleg megoldást valaki??
#752061 Ádosz 2014. április. 05. 14:08
Ádosz
Sziasztok!

Kéne egy kis segítség a BioShock első részével kapcsolatban. A Fort Frolicon, amikor beteszek Cohen mesterművébe egy képet, akkor a kép helyett csak elmosódott kék csíkokat rak be a keretbe. Nem egy nagy bug, de engem mégis eléggé idegesít.

Lenne szíves valaki segíteni? :D

(Legutolsó Patch fent van, Hd 4670-es VGA-m van)
#751168 Vlad_Stalker 2014. március. 10. 16:35
Vlad_Stalker
#751129 :: Hasbal (2014. március. 09. 13:48)
Spoiler: meh...
A Battle of Wounded Knee -i események vezetnek a lehetséges időszakadáshoz. Az hogy Booker elfogadja hogy megkeresztelkedik és felveszi a baptizmust mint vallást (ezzel lemosva a tetteiről a szennyt), az vezet ahhoz hogy megszülessen Commstock. Commstock fanatikusan vallásos és ezért olyan amilyen. Megpróbálja elérni a tökéletességet ami nem megy. A mi bookerünk az aki nem fogadta el a baptizmust. Csak hogy így létrejön egy másik téridő változat. (a mi változatunk) Commstock az 'ikrek' segítségével rájön a tearekben rejlő csodákra ezért mindenképpen megpróbálja felhasználni a bennük rejlő előnyt. Commstock mivel rákos ezért mindenképpen a gyógymódot próbálja meg megszerezni a párhuzamos világokból. De ezt csak egyféleképpen teheti meg. Úgy hogy figyeli folyamatosan az összes lehetséges világot amikben csak változások vannak az övéhez képest. A későbbiekben miután elrabolja a saját lányát Bookertől rájön hogy muszáj lesz féken tartani Bookert ezért elnevezi őt False Shepherdnek. Ha megjelenik a False Shepherd akkor eljő a világvége hiszen felborul a rend. A játék végén újból a Battle of Wounded Knee emlékhelyén vagyunk. Elizabeth rájön hogy csak is úgy lehet megszakítani a ciklust ha megöljük az eredeti Bookert még a döntés előtt. Persze mivel "Mindig van egy világítótorony" ezért ugyanabban a pillanatban ott terem a többi Elizabeth is a hozzánk közel álló párhuzamos világból. Mivel minden párhuzamos valóság ebből a döntésből indul ki ezért ha Booker meghal akkor megszűnik az összes döntés utáni Commstock/False Shepherd világ. Így az Elizabethek is eltűnnek amik a megszűnő világok részei. A stáblista után a végén megmutatnak egy újabb Bookert aki egy random Booker. Semmi köze az előzőekhez annyi kivétellel hol hirtelen neki is orvérzése támad és beugranak olyan emlékek amik a másik világból származnak. így indul el a dlc sztori.
Hát az én változatom a közelében sem volt az igazságnak. :D Na majd a következő végigjátszásnál jobban figyelek. :D
A világ is mocskos, én is mocskos vagyok, és remény sincs arra, hogy bármelyik valaha is megtisztuljon.
#751139 Catilina 2014. március. 09. 17:28
Catilina
#751138 :: Lyonatan (2014. március. 09. 17:13)
aki beruházott season pass-ra már kapott két DLC-t,hamarosan jön a harmadik és ennyi
Ja, akkor jó, én nemigen követtem eddig a dlc-ket, de hallottam, hogy volt season pass hozzá :)
#751138 Lyonatan 2014. március. 09. 17:13
Lyonatan
#751137 :: Catilina (2014. március. 09. 16:58)
Most, hogy megszűnik a fejlesztő, és nem adnak több kiegészítőt, mi lesz azokkal, akik beruháztak a season passra? Ez utóbbi kicsit drágább szokott lenni, mint egy dlc…
aki beruházott season pass-ra már kapott két DLC-t,hamarosan jön a harmadik és ennyi
Assassinated - What a satisfying word - With five syllables
#751137 Catilina 2014. március. 09. 16:58
Catilina
Most, hogy megszűnik a fejlesztő, és nem adnak több kiegészítőt, mi lesz azokkal, akik beruháztak a season passra? Ez utóbbi kicsit drágább szokott lenni, mint egy dlc…
#751129 Hasbal 2014. március. 09. 13:48
Hasbal
#751126 :: Lyonatan (2014. március. 09. 11:52)
Spoiler: szpojler
azok az Elizabeth-ek azért tűnnek el,mert mennek a saját útjukra, nem maga Booker hal meg, hanem gyakorlatilag Comstock-ot folytják meg még a bölcsőjében(ahol megkeresztelkedett), ahogy ezt maga Booker is elhatározza egy kicsivel a játék vége előtt, nem is tudván mennyire igaza van :D ez a személyes pokol nem rossz ötlet,de a Bioshock univerzum nem erről szól :D
Spoiler: meh...
A Battle of Wounded Knee -i események vezetnek a lehetséges időszakadáshoz. Az hogy Booker elfogadja hogy megkeresztelkedik és felveszi a baptizmust mint vallást (ezzel lemosva a tetteiről a szennyt), az vezet ahhoz hogy megszülessen Commstock. Commstock fanatikusan vallásos és ezért olyan amilyen. Megpróbálja elérni a tökéletességet ami nem megy. A mi bookerünk az aki nem fogadta el a baptizmust. Csak hogy így létrejön egy másik téridő változat. (a mi változatunk)

Commstock az 'ikrek' segítségével rájön a tearekben rejlő csodákra ezért mindenképpen megpróbálja felhasználni a bennük rejlő előnyt. Commstock mivel rákos ezért mindenképpen a gyógymódot próbálja meg megszerezni a párhuzamos világokból. De ezt csak egyféleképpen teheti meg. Úgy hogy figyeli folyamatosan az összes lehetséges világot amikben csak változások vannak az övéhez képest. A későbbiekben miután elrabolja a saját lányát Bookertől rájön hogy muszáj lesz féken tartani Bookert ezért elnevezi őt False Shepherdnek. Ha megjelenik a False Shepherd akkor eljő a világvége hiszen felborul a rend.

A játék végén újból a Battle of Wounded Knee emlékhelyén vagyunk. Elizabeth rájön hogy csak is úgy lehet megszakítani a ciklust ha megöljük az eredeti Bookert még a döntés előtt. Persze mivel "Mindig van egy világítótorony" ezért ugyanabban a pillanatban ott terem a többi Elizabeth is a hozzánk közel álló párhuzamos világból. Mivel minden párhuzamos valóság ebből a döntésből indul ki ezért ha Booker meghal akkor megszűnik az összes döntés utáni Commstock/False Shepherd világ. Így az Elizabethek is eltűnnek amik a megszűnő világok részei.

A stáblista után a végén megmutatnak egy újabb Bookert aki egy random Booker. Semmi köze az előzőekhez annyi kivétellel hol hirtelen neki is orvérzése támad és beugranak olyan emlékek amik a másik világból származnak. így indul el a dlc sztori.
Thats my secret. Im always high
#751126 Lyonatan 2014. március. 09. 11:52
Lyonatan
#751113 :: Vlad_Stalker (2014. március. 08. 20:09)
Tegnap vittem végig az Infinite-t és muszáj valahol megosztanom az én értelmezésemet a játék végéről.
Spoiler: Spoiler Veszély!! Én szóltam.
Ugye a végén Elizabethek belefojtják a vízbe Bookert és a halála után egyesével eltűnnek, amiből számomra két dolog következik, vagy a halálával ők sem születtek meg, vagy őket is csak Booker hozta létre és igazából Booker végig halott. Hogy mikor halt meg az részletkérdés (vagy a sokat emlegetett csatában, vagy azután, miután elveszítette Annát, aki Elizabeth ugye). De adódik a kérdés, hogy ha végig halott, akkor hogy mehetett át mindenen? Erre pedig azt tudom mondani, hogy az egész Columbia ő saját bejáratott pokla, ahol újra és újra végig kell mennie mindenen. Ez azután jutott eszembe, miután megláttam a stáblista utáni jelenetet. Persze ahány játékos, annyi értelmezés. :D
Spoiler: szpojler
azok az Elizabeth-ek azért tűnnek el,mert mennek a saját útjukra, nem maga Booker hal meg, hanem gyakorlatilag Comstock-ot folytják meg még a bölcsőjében(ahol megkeresztelkedett), ahogy ezt maga Booker is elhatározza egy kicsivel a játék vége előtt, nem is tudván mennyire igaza van :D
ez a személyes pokol nem rossz ötlet,de a Bioshock univerzum nem erről szól :D
Assassinated - What a satisfying word - With five syllables
#751113 Vlad_Stalker 2014. március. 08. 20:09
Vlad_Stalker
Tegnap vittem végig az Infinite-t és muszáj valahol megosztanom az én értelmezésemet a játék végéről.

Spoiler: Spoiler Veszély!! Én szóltam.
Ugye a végén Elizabethek belefojtják a vízbe Bookert és a halála után egyesével eltűnnek, amiből számomra két dolog következik, vagy a halálával ők sem születtek meg, vagy őket is csak Booker hozta létre és igazából Booker végig halott. Hogy mikor halt meg az részletkérdés (vagy a sokat emlegetett csatában, vagy azután, miután elveszítette Annát, aki Elizabeth ugye). De adódik a kérdés, hogy ha végig halott, akkor hogy mehetett át mindenen? Erre pedig azt tudom mondani, hogy az egész Columbia ő saját bejáratott pokla, ahol újra és újra végig kell mennie mindenen. Ez azután jutott eszembe, miután megláttam a stáblista utáni jelenetet. Persze ahány játékos, annyi értelmezés. :D
A világ is mocskos, én is mocskos vagyok, és remény sincs arra, hogy bármelyik valaha is megtisztuljon.
#750721 pajnacsosz 2014. február. 27. 10:02
pajnacsosz
#750705 :: DanteHUN (2014. február. 26. 21:34)
1. Steam --> Játékkönyvtár --> Bioshock (Jobb klikk) --> Tulajdonságok --> Indítási opciók beállítása. Ide írd be, hogy -dx9. 2. Futtasd rendszergazdaként + kompatibilis módban.
ezek nem jöttek be, ellenben a -NoSound parancsot használva elindult. későbbiekben arra is rájöttem, hogy a hangkártyámmal, azon belül is a driverrel van probléma. két hónapja frissítettem kb, és felrakott egy csomó felesleges dolgot. ezeket letörölve megpróbáltam elindítani de nem sikerült. végső elkeseredésemben a -nointro parancsot alkalmazva elindult a játék és hang is volt mellé, bár ettől függetlenül van, hogy indításnál is megfagy de eddig erre csak kétszer volt példa (eddig).

de köszönöm szépen, hogy le reagáltad Dante.
#750705 DanteHUN 2014. február. 26. 21:34
DanteHUN
#750686 :: pajnacsosz (2014. február. 26. 14:58)
sziasztok! gondom van a bioshock első részével. steames változat van meg, anno el is indult de még nem toltam ki. most el szeretném indítani de a bioshock logón kívül mást nem nagyon látok és ott megakad a játék. se jobbra, se balra. valakinek esetleg valami ötlete van ezzel kapcsolatosan? apphangb1 errort is jelzett már egyszer
1. Steam --> Játékkönyvtár --> Bioshock (Jobb klikk) --> Tulajdonságok --> Indítási opciók beállítása. Ide írd be, hogy -dx9.

2. Futtasd rendszergazdaként + kompatibilis módban.
#750686 pajnacsosz 2014. február. 26. 14:58
pajnacsosz
sziasztok!

gondom van a bioshock első részével. steames változat van meg, anno el is indult de még nem toltam ki. most el szeretném indítani de a bioshock logón kívül mást nem nagyon látok és ott megakad a játék. se jobbra, se balra. valakinek esetleg valami ötlete van ezzel kapcsolatosan? apphangb1 errort is jelzett már egyszer
#749637 DanteHUN 2014. február. 08. 10:51
DanteHUN
#749636 :: BigBoy (2014. február. 08. 09:39)
Köszi... nekem sokat számít egy jó történet, nem kell tömény akció, azokból már kinőttem :) Ám magyarítás van a játékhoz?
Van.
#749636 BigBoy 2014. február. 08. 09:39
BigBoy
#749630 :: otto66666 (2014. február. 08. 07:11)
Attól függ , hogy milyen játékokat szeretsz . Ha a tömény akció szerelmese vagy akkor nem ajánlom . Viszont ha szereted a jó történetet , akkor ez a te játékod . Kihagyhatatlan ! Én éppen tegnap értem a végére . Nagyon tetszett . De ba***ák meg a végét , én is csak ültem és néztem kifelé a fejemből . Erre nem számítottam
Köszi... nekem sokat számít egy jó történet, nem kell tömény akció, azokból már kinőttem :) Ám magyarítás van a játékhoz?
#749630 otto66666 2014. február. 08. 07:11
otto66666
#749619 :: BigBoy (2014. február. 07. 21:39)
Én gondolkozom, hogy megvegyem-e a játékot... de nem tudom, hogy megéri-e a pénzét?! Valaki tud segíteni, vagy véleményt mondani, előre is köszi!
Attól függ , hogy milyen játékokat szeretsz . Ha a tömény akció szerelmese vagy akkor nem ajánlom .
Viszont ha szereted a jó történetet , akkor ez a te játékod . Kihagyhatatlan !
Én éppen tegnap értem a végére . Nagyon tetszett .
De ba***ák meg a végét , én is csak ültem és néztem kifelé a fejemből . Erre nem számítottam
#749619 BigBoy 2014. február. 07. 21:39
BigBoy
Én gondolkozom, hogy megvegyem-e a játékot... de nem tudom, hogy megéri-e a pénzét?! Valaki tud segíteni, vagy véleményt mondani, előre is köszi!
#749579 rocknrolla 2014. február. 07. 13:56
rocknrolla
Egy kis segítség kellene. Gamersgaten egész jó árban van a Bioshock, de nincs kiírva hozzá hogy Steam-en aktiválható lenne. Ott viszont lehet aktiválni a 3x5-ös kulcsokat. A kérdés az hogy lehet-e az onnan származó kulcsot Steam-en aktiválni. Mert ha nem akkor tárgytalan a dolog.
"No one can never slow me down"
#749081 DanteHUN 2014. január. 26. 15:05
DanteHUN
#749077 :: balugabi (2014. január. 26. 10:17)
kezdődik előlről az egész, először beszélsz Sinclairrel és azt mondja menj a ryan vidámparkban akkor mikor az a vagon vagy nem tom mi elindulok vele és utána jön a töltőképernyő megint kilép és mindig ott. amit pedig az előző ien problémánál csináltam azt most nem csinálhatom, mert a -dx9 még mindig be van írva a mentéseket meg hiába törlöm akkor folyton újra kell kezdenem így meg nem lehet játszani
Akkor:

A, Kapcsold ki a V-sync-et.

vagy

Spoiler: B, (Angol)
When you load a save file and the game goes to that weird screen which shows some tips and after a while you have to press "space" to continue... BEFORE you press "space" to continue, alt+tab from the game, go to your C:/Users/YourUserNameHere/Documents/Bioshock 2/SaveGames folder and delete the 1kb file and your game should work normally again.
#749077 balugabi 2014. január. 26. 10:17
balugabi
#749048 :: balugabi (2014. január. 25. 14:16)
Köszönöm szépen! Megcsináltam mindkettőt, most túljutottam azon a részen kilépés nélkül, úgyhogy akkor ez lehetett a gond.
kezdődik előlről az egész, először beszélsz Sinclairrel és azt mondja menj a ryan vidámparkban akkor mikor az a vagon vagy nem tom mi elindulok vele és utána jön a töltőképernyő megint kilép és mindig ott.
amit pedig az előző ien problémánál csináltam azt most nem csinálhatom, mert a -dx9 még mindig be van írva a mentéseket meg hiába törlöm akkor folyton újra kell kezdenem így meg nem lehet játszani
#749061 Lyonatan 2014. január. 25. 18:02
Lyonatan
#749057 :: TrojaiPF (2014. január. 25. 17:25)
Akkor rendben van, ha akciós lesz, megveszem azt is! :D Egyébként melyik a jobb, az első, vagy az Infinite (már ha el lehet ezt így dönteni)?
történet szempontjából sztem kb egy szinten vannak,viszont az első résznek összetettebb a játékmenete
Assassinated - What a satisfying word - With five syllables