a HL2t nem akasztottam ki nemtom mé , de az episode egyet igen és az valami eszméletlen cool volt , a kettőt várom , tán nem kijött az episode 2 demoja ??
A véleményem szerintem evidens.
Az ep. 2-ben kíváncsi leszek a töltögetési időre. A nagy erdők nem kedveznek ugyanis a motor eme tulajdonságának. és mi tagadás, engem már a sima HL2-ben is húzott a dolog...méterenként megállni, és várni, hogy betöltsön...pfff...
igen ez engem is nagyon zavart a sok töltögetés... nagyon pffff dolog ha anygon pörög már a gamer és hopp tölt hopp megint nagyon kilendít ez a pörgésből...
Az ep. 2-ben kíváncsi leszek a töltögetési időre. A nagy erdők nem kedveznek ugyanis a motor eme tulajdonságának. és mi tagadás, engem már a sima HL2-ben is húzott a dolog...méterenként megállni, és várni, hogy betöltsön...pfff...
hát nekem a hl2 teccett csak van benne úgy a közepe vége fele ahol már rohadtul unalmas... az ep 1et majd akkor jáccom ha lesz új gép addig hozzá se érek az ep2től és a 3tól naygon soakt várok meglátjuk mi elsz belőle!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.