Kérjük jelentkezz be!

Képregények

Nos, ha már van ilyen bemutató az oldalon, akkor miért ne lehetne fórum. Te mit olvasol?
#759835 Plazma87 2015. február. 26. 10:01
Plazma87
#643236 :: kacsurka (2011. július. 15. 19:03)
R0nnszysza írta: Tessék. : <
Jól néz ki! Én nem fotózom le az enyémet, mert hülyén nézne ki egy kép a Batman Arkham Elmegyógyintézetről.
Hogy ne offoljam tele az egész topicot, pár infó röviden.
Hamarosan lesz 2 képregénybörze is!


29. KépregényBörze
2015. március 8-án (vasárnap), 10:00 – 15:00
KMO (Kispesti Művelődési Ház) Budapest, XIX. kerület, Teleki u. 50.
Kilencedik oldalon bővebben
Facebookon rólaSzegedi képregénybörze 2015
2015. április 11. (szombat) 09:00 – 13:50
Déri Miksa Ipari Szakközépiskola (6724 Szeged, Kálvária Tér 7.)
Kilencediken róla
Facebookon róla


Mindkét helyen sok-sok eladó magyar és amerikai (valamint más egyéb nyelvű) képregény és azokhoz kapcsolódó dolgok!
A szegedi börzén e mellett „Betekintés a magyar vonatkozású külföldi képregények világába” kiállítás és előadás.U.I.: Ha minden rendben megy, feljutok a márciusi pesti börzére (a szegedin meg ott leszek), így az alábbi képregények/dvd-k, egyebek eladóak vagy elcserélhetők magyar vonatkozású külföldi képregényekre.
Fotókkal együtt itt találod minden cuccunkat:
Csere-cuccok
#756130 betolyuk 2014. szeptember. 06. 09:33
betolyuk
Nekem 5 rémlik, 2-t sikerült eddig begyűjtenem.
Nehéz búcsú, Ölni tudnál érte, Sárga rohadék, Nagy mészárlás, Családi értékek.
Vannak még rövidebb történetek a Fekete-fehér képregényantológia kiadásaiban, de ezeket már nehezebb beszerezni ( mikor utoljára próbáltam legalábbis ) .
A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.
#756125 kacsurka 2014. szeptember. 05. 22:53
kacsurka
Sin Cityből mennyi jelent meg magyarul? Csak három?
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
#750329 Plazma87 2014. február. 21. 17:23
Plazma87
Szegedi képregénybörze 2014

Tavasszal ismét megrendezésre kerül a szegedi képregénybörze a Déri Miksa Ipari Szakközépiskolában. Ahogy a legutóbb, idén is lesz kísérő kiállítás, valamint, ha minden rendben zajlik, egy „érdekes” előadás meghallgatására is lehetőség nyílik.


Tér és idő
2014. április 12. (szombat) 09:00 – 13:50
Déri Miksa Ipari Szakközépiskola (6724 Szeged, Kálvária Tér 7.)
Megközelítés (3-as és 3F-es villamosok, valamint 13, 13A, 36, 90, 90F buszjáratokkal)
Részletes megközelítési javaslatok : http://derimiksa.hu/iskola/elerhetoseg/
Árusoknak nyitás 08:25-kor, a vevők és érdeklődők 9:00-tól jöhetnek.

Belépti díj:
250.- Ft/fő

Árusítási díj asztalonként:

+350.- Ft (A belépti díjon felül!).

A szerzői kiadású képregények és képregényes vonatkozású szaklapok, fanzine-ok alkotóinak: +200.-Ft (a belépti díjon felül – ezt jelezni kell pénztárnál).
A szervező kéri, hogy lehetőség szerint a pénztárnál legyen aprópénz.
Aki árusítani szeretne, vegye fel a kapcsolatot asztal-foglalás ügyében a szervezővel a megadott e-mail címen!


Az esemény facebook-oldala/elérhetőségek:
https://www.facebook.com/events/1374257989510041/?fref=ts
Email: kepregenyborzeKUKACfreemailPONThu

További információk:
Képregénybörze:
Az eseményen képregények csere-beréjére, vételére és eladására nyílik lehetőség.
Minden féle és fajtájú képregényt (legyen az akár „házi készítésű”, szerzői kiadású képregény vagy manga, ősrégi újságokból kigyűjtött képregények vagy nemrég megjelent képregénykötetek stb.) lehet árusítani, függetlenül attól, hogy mi a nyelvük (magyar, amerikai, japán stb.).
Nemcsak képregények jöhetnek számításba hanem képregényekhez kötődő dolgok is: poszterek, kártyák, játékfigurák, matricák, videokazetták, cd-k, dvd-k, playstation- és xbox-játékok, könyvek, ruházati dolgok és amit még el tudtok képzelni.
Akinek kevés képregényes dolga van, az a nem képregényes vonatkozású játékait is elhozhatja. A „hagyományos” értelemben vett játékok (pl.: társasjátékok, játékfigurák stb.) mellett szerepjáték-könyvek és -kártyák, számítógépes-, playstation-, xbox- játékok is színesíthetik a kínálatot. Természetesen a felsorolás nem teljes körű, így még sok más is számításba jöhet.
E mellett engedélyezett nem képregényes vonatkozású könyvek, cd-k, dvd-k árusítása is (a pornográf jellegűeket kivéve).
Csakis jogtiszta kiadványok képezhetik a csere, adás-vétel tárgyát!


Kiállítás és előadás:
Tavalyhoz hasonlóan idén is pár érdekes témával próbáljuk meglepni a látogatókat.
A helyszín nagyságától függően kb. 2-3 kiállításra lehet számítani.
Az egyik a 2014-ben 75 éves jubileumát "ünneplő" Batmannel foglalkozik majd.
A másik egy európai ország képregény-történetét mutatja be, amely számos ponton „kapcsolódik” Magyarországhoz (erről előadást próbálnánk majd tartani valamilyen formában, remélhetőleg megvalósul).
Ha időnk engedi, egy harmadik tematika is szóba jöhet (de ez tényleg csak akkor, ha az első 2 ismertetőjének elkészültét semmi sem veszélyezteti).


AJÁNDÉK-képregény:

Az utóbbi években, számos képregényes csere-bere során, néhány sérült állapotú képregényhez jutottunk hozzá (kapcsok mentén gyengült vagy kiszakadt képregények, eltérő mértékben vagy teljesen hiányos, kopottas borítójú képújságok, irka-firkás, különféle helyeken tépett-szakadozott komikok, vagy hiányos dokumentációjú lapok). Szinte valamennyi újság hiánytalan belül, azaz gond nélkül végigolvasható a füzetben található történet.
Nos, mi ezeket a képújságokat, tavalyhoz hasonlóan, ismét odaajándékozzuk a látogatóinknak (ameddig a készlet kitart, természetesen).
Egy belépőjegyet váltó vendég 1 darab képújságot választhat magának a „készlet erejéig” (tehát a korábban érkező résztvevőek szinte biztosan választhatnak egy újságot ajándékba, feltéve, ha találnak olyat, ami érdekli őket, az adott esetben később érkezőknek sajnos már nem biztos, hogy tudunk ingyen képregényt biztosítani).


PESTI KÉPREGÉNYBÖRZÉS BEVÁSÁRLÁS:
A képregénykiadók nagy valószínűséggel nem vesznek majd részt a szegedi börzén, így az az ötlet merült fel bennünk, hogyha megyünk a márciusi pesti képregénybörzére (remélhetőleg semmi sem jön közbe) ott megpróbáljuk beszerezni nektek az akciós áron (vagy nem akciós áron) kínált képregényeket.
Tegyük fel, amint kihirdeti az X, Y vagy Z kiadó az akciós árait, lehet írni a megadott e-mail címünkre, hogy XYZ kiadványokból kéretik lehozni 1 példányt (vagy lehet akár több is) a szegedi börzére.
Szerzői kiadású, antikvár (például régi magyar Pókember, Sailor Moon stb.), magyar illetve külföldi képregényeket (pl.: Daredevil, Human Target stb.) is szívesen lehozunk…érdemes az ezzel kapcsolatos börzés hirdetéseket figyelni…vagy még azt tudjuk megígérni, hogy átnézzük az egyes eladók gyűjteményét…a keresett számokért.
A pontosabb egyeztetés végett vegyétek majd fel velünk a kapcsolatot a fenti e-mail címen….pl.: hány képregény kell, pontosan mely sorozat (pl.: Csodálatos Pókemberből volt 3 széria is), milyen állapotban, milyen borítóval stb.
Nyilván senkinek sem tudjuk megígérni, hogy akárcsak 1 újságot is megtalálunk…de hátha úgy hozza a sors, hogy ráakadunk valamire….Javaslom, hogy aki teheti, ne az utolsó pillanatban jöjjön, mert a rendezvény vége felé már nem biztos, hogy sok eladó marad!
AKI ÁRUSÍTANI SZERETNE, AZ JELEZZE NEKÜNK ebbéli szándékát A FENTI E-MAIL CÍMEN! Egy személy több asztalt is igényelhet! Adott esetben, ha valakinek nagyon kevés „felesleges” áruja van, akkor egy baráttal, ismerőssel is összefoghat, s ketten-hárman is bérelhetnek egy asztalt.

Megkérnénk mind az eladókat, mind pedig a látogatókat, hogy APRÓPÉNZT hozzanak magukkal, ha a belépti díjat, asztalpénzt kívánják kifizetni illetve, ha adott esetben vásárolni szeretnének valamit (pénzváltást nem tudunk biztosítani)!
Megkérnénk továbbá mindenkit, hogyha teheti, népszerűsítse, terjessze az esemény hírét!
Amennyiben vannak olyan ismerőseitek Szegeden vagy Csongrád megyében (de lakjanak akár a környező megyékben vagy távolabb, sőt akár a határon túl is), akiket adott esetben érdekelne ez a szegedi börze, kérjük nekik is szóljatok!

Minden további kérdést és javaslatot szívesen fogadunk a fent megadott elérhetőségeken!
Mindenkit sok szeretettel várunk!

(További információkat a Kilencedik.hu-n, itt, a Szegedi képregényes események facebook-oldalon, illetve a fenti e-mail címén találhattok/kérhettek)
#730799 Plazma87 2013. február. 03. 23:45
Plazma87
2013. március 23-án kerül megrendezésre a Szegedi képregénybörze!

Aki adott esetben Szegeden vagy a környékén lakik, az most megpróbálhatja eladni a feleslegessé vált képregényeit vagy adott esetben, aki képregényeket keres, megpróbálhatja beszerezni azokat.
Közös rendelésre is lehetőség van!

A börze helyszíne és ideje:
2013. március 23. (szombat) 09:00 – 14:00
Déri Miksa Ipari Szakközépiskola (6724 Szeged, Kálvária Tér 7.)

Árusoknak nyitás 08:25-kor.

Belépti díj: 250.- Ft/fő

Árusítási díj asztalonként:
+350.- Ft (A belépti díjon felül!).
A szerzői kiadású képregények és képregényes vonatkozású szaklapok, fanzine-ek alkotóinak +200Ft (a belépti díjon felül – ezt jelezni kell pénztárnál)

További részletek itt:
http://www.kepregeny.net/masodjara-szegedi-kepregenyborze/
http://www.facebook.com/events/177818712360258/

Érd.: kepregenyborzekukacfreemailponthu
#722983 Hellblood 2012. november. 10. 14:43
Hellblood
Gyerekkoromból megmaradt képregényeimtől szeretnék megválni. Van szuperhősös, illetve egyéb is. Kérésre tudok küldeni listát. Budapesti vagyok, jövő év elején esedékes külföldre költözés miatt előnyben részesítem ha valakit az egész gyűjtemény érdekelne.

email: hellblood kukac freemail pont hu
#722298 Katarn576 2012. november. 02. 17:31
Katarn576
Üdvözlök mindenkit!

Lukács Gergőnek hívnak, 25 éves vagyok. De mindenki csak Katarnként ismer. Sokáig én vezettem a Hungarian Language Team nevű számítógépes játék fordító csapatot, mielőtt át adtam volna a stafétabotot Diego-nak.

Olyan 18 éven felüli emberek jelentkezését várjuk, akik felsőfokú angol tudással rendelkeznek, valamint fanatikus képregény rajongók.
A feladat a következő lenne: Rengeteg angol nyelvű képregényt szeretnénk lefordítani, és elérhetővé tenni a magyar olvasók számára, akik szintén szeretik a képregények világát.
Csak olyan személy jelentkezzen, aki végig is tud csinálni egy képregényt, és nem hagyja abba a felénél, valamint nem ijed meg a néha akár 100 oldalasra is rúgó oldalszámoktól, és sok szabad ideje van. Azt is szeretném el mondani, hogy teljesen nonprofit lenne a kezdeményezés, tehát fizetni nem tudunk, ellenben ha valaki szeretne egy igényes, és családias csapatba bekerülni, az az alábbi elérhetőségen érhet el.

katarn@citromail.hu

Valamint itt a Guru online-on is küldhet egy privát levelet.

Jelenleg 10 fordítóra lenne szükségünk, valamint 2 Desinger-re, akik jól bánnak a Photoshoppal, és képesek rászerkeszteni a magyar szöveget az angol szövegre a képregényekben.

Előre is köszönöm szépen mindenkinek a részvételt: Katarn

Fő támogatónk az http://avpwar.hungarianforum.com oldal. Itt főleg Alien és Predator képregények magyarított változatai lesznek fent.
#711149 Andolini 2012. augusztus. 07. 11:26
Andolini
Manapság vettem elő újra a Transmetropolitan-t, Warren Ellis egyik remekművét és amellett, hogy elképesztően szórakoztató, a benne foglalt társadalomkritika is mélyen elgondolkodtató.
Aki pedig valami könnyedebbre vágyik, annak a Deadpool Kills the Marvel Universe-t tudom ajánlani. Négy részes minisorozat, augusztus hónapban lesz belőle négy rész és kész. Az első haláli volt, a második hamarosan megjelenik.
#701567 Gpety 2012. június. 15. 21:34
Gpety
Aki emlékszik még a The Day of Tentacle-re és hozzám hasonló nagy rajongója a játéknak, az eltölthet néhány percet az alábbi kis oldalon. Nem egy nagy szám, igazából nem is a játék történetéhez kötődnek az apró kis dialógusok, de szép emlékeket hoznak elő.

LINK
#687710 Plazma87 2012. március. 12. 23:13
Plazma87
#683871 :: KongFan (2012. február. 22. 22:26)
Kár, hogy gyakorlatilag esélytelen, hogy idehaza mgejelenjen a Tarot Pedig igazán boszorkányos
2012. március 31-én kerül sor a Szegedi képregény- és játérkbörzére!

Aki adott esetben Szegeden vagy a környékén lakik, az most megpróbálhatja eladni a feleslegessé vált képregényeit vagy adott esetben, aki képregényeket keres, megpróbálhatja beszerezni azokat.
Közös rendelésre is lehetőség van!

A börze helszíne és ideje:
2012. március 31. (szombat) 09:00 – 14:30
Déri Miksa Ipari Szakközépiskola (6724 Szeged, Kálvária Tér 7.)

Árusoknak nyitás 08:25-kor.

Belépti díj: 200.- Ft/fő

Árusítási díj asztalonként:
+300.- Ft (A belépti díjon felül!).
A szerzői kiadású képregények és képregényes vonatkozású szaklapok, fanzine-ek alkotóinak +200Ft (a belépti díjon felül – ezt jelezni kell pénztárnál)

További részletek itt:
http://www.kepregeny.net/szegedi-kepregeny-es-jatekborze/#comment-40241
http://www.facebook.com/events/211371848937209/

Érd.: kepregenyborzekukacfreemailponthu
#683871 KongFan 2012. február. 22. 22:26
KongFan
Kár, hogy gyakorlatilag esélytelen, hogy idehaza mgejelenjen a Tarot
Pedig igazán boszorkányos
Tell me would you kill to save a life? Tell me would you kill to prove you're right? Crash, crash, burn, let it all burn. This hurricane's chasing us all underground.
#678144 KongFan 2012. január. 18. 21:58
KongFan
Hamár nyáron úgyis Bane lesz a nagy ellenség, valami vele kapcsolatos anyag kikerülhetne
Tell me would you kill to save a life? Tell me would you kill to prove you're right? Crash, crash, burn, let it all burn. This hurricane's chasing us all underground.
#670306 Plazma87 2011. december. 14. 22:55
Plazma87
#667940 :: R0nnszysza (2011. november. 30. 13:12)
Előkészületben... 2011 decemberi megjelenések: - 5Panels: Fagyöngyszemek - Botond 18 - Chrno Crusade 8 - Death Note 12 - Deveraux 2. sorozat, 1. rész - A föld alatti piramis: Lőrincz L. László munkái képregényben (Sarlós Endre, Vass Mihály és Matheika Gábor rajzaival) - Garisa-Zerge: Szilikon Vali (Végtelenül humoros képregények II.) - Kázmér és Huba gyűjtemény 10 - Lucky Luke 15: Apacsok szorosa - Naruto 14 - Papírmozi 5 - Pinkhell 8 - A Reménység úttörői 1: A fantasztikus kert - Sebők-sorozat 10: Robinson Crusoe - Sötét kor: A Sámán öröksége, 0. szám - Swords 2 - Szabó Levente: Irreverzibilis - Tea Stilton: A Szentjánosbogarak Klubjának győzelme - Vampire Knight 3 - A vízisten menyasszonya 8 - Walking Dead 3: Menedék - Zsoldos Péter: Trabarna (Végtelenül humoros képregények I.) Épp most jött meg a sandman 4. része és a zöld lámpás. : >
Üdvözletem!

Tavasszal tartanánk Szegeden egy képregény- és játékbörzét....amennyiben bárkit érdekelne a dolog, kérem jelezze itt: kepregenyborze@freemail.hu .

Amennyiben van szegedi vagy a környéki ismerősötök, akiket érdekelne ez a börze, kérem tájékoztassátok őket e képregényes rendezvényről!

A Facebookon is elérhetőek vagyunk (név: Szegedi képregény- és játékbörze, http://www.facebook.com/events/211371848937209/), Osszátok meg a hírt minél több ismerőssel! AZ IDŐPONT MÉG NEM VÉGLEGES, CSAK BE KELLETT ÍRNI VALAMIT, hogy meghirdethessük ezt az eseményt.


Szegedi képregény- és játékbörze 2012

Sokan értesülhettek már a szegedi képregényfesztiválon arról, hogy 2012 tavaszára egy újabb szegedi képregényes esemény, egy képregénybörze megrendezése is szóba került.
Egy szórólapot osztogattunk, az erre vonatkozó felhívással.
Először is megjegyeznénk, hogy NEM a Somogyi-könyvtár rendezné az eseményt, ahhoz annak semmi köze! Egyszerűen csak a képregényfesztiválon adódott a legjobb lehetőség arra, hogy felhívjuk a képregények iránt érdeklődők figyelmét egy ilyen rendezvényre.
2012 tavaszán lenne ez az összejövetel, olyan időpontban, amikor nem ütközik semmilyen más hasonló programmal. Csak a tanév ideje jöhet számításba, hogy az itt tanuló kollégisták is el tudjanak jönni arra. A tanév végeztével ugyanis sokan hazautaznak, adott esetben dolgoznak valahol, s nem biztos hogy a börze miatt visszajönnének Szegedre.
Mivel az év második felében már van egy szegedi képregényes találkozó (a Szegedi képregényfesztivál), így nem szeretnénk „rászervezni” arra még egyet. Legyen egy ilyen jellegű találkozó az év első felében (ha akarjátok), egy pedig már van a második felében!


Kinek rendeznénk a börzét?
A válasz egyszerű, MINDENKINEK! Legyen az akár az amerikai (szuperhősös vagy felnőtteknek szóló komolyabb) képregények rajongója, legyen az akár a magyar vagy nyugat-európai (belga, francia stb.) komikok szerelmese, vagy éppen a mangák elkötelezett híve és lehetne még folytatni a sort.


Képregénybörze:
Nyilván, mint minden hasonló összejövetelen itt is a képregények csere-beréje, vétele és eladása kerülne előtérbe.
Minden féle és fajtájú képregényt (legyen az akár „házi készítésű”, szerzői kiadású képregény vagy manga, ősrégi újságokból kigyűjtött képregények vagy nemrég megjelent képregénykötetek stb.) lehetne árusítani, függetlenül attól, hogy mi a nyelvük (magyar, amerikai, japán stb.).
Nemcsak képregények jöhetnek számításba hanem minden képregényekhez kötődő dolog is: poszterek, kártyák, játékfigurák, matricák, videokazetták, cd-k, dvd-k, playstation- és xbox-játékok, könyvek, ruházati dolgok és amit még el tudtok képzelni.

Játékbörze:
Hogy kicsit bővítsük a kört és izgalmasabbá tegyük a dolgot, nem képregényes vonatkozású játékok csere-beréjére, árusítására is lehetőség nyílik. Nemcsak a hagyományos értelemben vett játékokra lehet gondolni (pl.: társasjátékok, játékfigurák stb.) hanem szerepjáték-könyvek és -kártyák, számítógépes-, playstation-, xbox- játékok is színesíthetik a kínálatot. Természetesen a felsorolás nem teljes körű, így még sok más is számításba jöhet.

E mellett engedélyezzük még nem képregényes vonatkozású könyvek, cd-k, dvd-k árusítását is (a pornográf jellegűeket kivéve).
Csakis jogtiszta kiadványokkal szabad „kereskedni”!


Hogy ne csak az „üzletelésről” szóljon a börze adott esetben szívesen rendezünk egy kis kiállítást is, valamint 1-2 program megszervezése is szóba jöhet, attól függően, hogy mennyi hely áll majd a rendelkezésünkre.


Belépti díj / Árusítási díj
Mivel a termek bérlete pénzbe kerül, így sajnos belépti díjat kell szednünk. Nyilván nem horror összegű díjat akarunk begyűjteni, ami mindenkit elriaszt.
Aki árusítani szeretne, annak a belépti díjon felül még bizonyos összeget fizetnie kell majd, amelyért cserébe asztalt és széke(ke)t kap. Egy személy több asztalt is igényelhet!
Adott esetben, ha nagyon kevés felesleges árud van, akkor egy baráttal, ismerőssel összefoghatsz, s ketten bérelhettek egy asztalt (de azért ne legyen az, hogy 36-an akarnak egy asztalnál árusítani)!

Hogy a fentebb ismertetett díjak milyen nagyságúak lesznek, még nem tudjuk. Ez csak a helyszín lefoglalása után fog kiderülni.


Megrendezzük-e?
Csak kellő számú érdeklődő esetén szerveznénk meg ezt az összejövetelt. Hogy mennyi lenne ez a szám, még nem tudjuk.
Arra kérnék mindenkit, hogy a kepregenyborzeKUKACfreemailPONThu e-mail címre jelezze részvételi szándékát, ha érdekelné egy ilyen rendezvény.
Erre főleg azért van szükség, mert jó lenne tudni, hogy kb. milyen nagyságú helyiséget keressünk/béreljünk ki. Nyilván fölösleges egy tornacsarnokot lefoglalni, ha csak 5-10 ember jönne el. De az sem lenne éppen a legjobb, ha egy pici teremben zsúfolódnánk össze.
Fontos tényező az is, hogy a belépődíj szedése mennyire befolyásolja a részvételi szándékot, tehát akkor is eljönne-e az adott illető ha fizetnie kell belépti díjat vagy sem.
Ugyancsak jó lenne, ha jelezné mindenki, hogy szeretne-e árusítani is vagy csak „nézelődni”, beszélgetni jönne el. Pozitív elbírálásban részesül az, aki előre jelzi, hogy szeretne asztalt foglalni az eseményre, így ezeknek az eladóknak biztos helyük lesz a börzén, ellentétben azokkal, akik a helyszínen jelzik azt, hogy asztalt kérnének a korlátozott kapacitású teremben.
Látjátok, nem kis kérdésekben kell döntetni.
Összeállítottunk már nagyjából egy kérdőívet, amit elküldenénk minden érdeklődő e-mail címére, hogy minél jobban fel tudjuk mérni az igényeiteket. Arra küldenénk meg minden fontosabb információt is, ha haladunk valamerre a börze szervezésével. Hogy lesz-e ilyen, az csak rajtatok múlik, mi felkínáltuk a lehetőséget.
Az e-mail címeteket nem fogjuk senki másnak átadni, csak akkor fogunk írni, ha nagyon szükségszerű, nem fogunk senkit sem feleslegesen zaklatni!


Megkérnénk mindenkit, hogyha teheti, népszerűsítse, terjessze az esemény hírét!
Amennyiben vannak olyan ismerőseitek Szegeden vagy Csongrád megyében (de lakjanak akár a környező megyékben vagy távolabb, sőt akár a határon túl is), akiket adott esetben érdekelne ez a szegedi börze, kérjük nekik is szóljatok!

Minden további kérdést és javaslatot szívesen fogadunk a megadott e-mail címen!
#667940 R0nnszysza 2011. november. 30. 13:12
R0nnszysza
#667729 :: KongFan (2011. november. 28. 16:55)
Lesz mostanában valami frankó gyűjteményes kötet? A Walking Dead-en kívül
Előkészületben...

2011 decemberi megjelenések:
- 5Panels: Fagyöngyszemek
- Botond 18
- Chrno Crusade 8
- Death Note 12
- Deveraux 2. sorozat, 1. rész
- A föld alatti piramis: Lőrincz L. László munkái képregényben (Sarlós Endre, Vass Mihály és Matheika Gábor rajzaival)
- Garisa-Zerge: Szilikon Vali (Végtelenül humoros képregények II.)
- Kázmér és Huba gyűjtemény 10
- Lucky Luke 15: Apacsok szorosa
- Naruto 14
- Papírmozi 5
- Pinkhell 8
- A Reménység úttörői 1: A fantasztikus kert
- Sebők-sorozat 10: Robinson Crusoe
- Sötét kor: A Sámán öröksége, 0. szám
- Swords 2
- Szabó Levente: Irreverzibilis
- Tea Stilton: A Szentjánosbogarak Klubjának győzelme
- Vampire Knight 3
- A vízisten menyasszonya 8
- Walking Dead 3: Menedék
- Zsoldos Péter: Trabarna (Végtelenül humoros képregények I.)Épp most jött meg a sandman 4. része és a zöld lámpás. : >
#667729 KongFan 2011. november. 28. 16:55
KongFan
Lesz mostanában valami frankó gyűjteményes kötet? A Walking Dead-en kívül
Tell me would you kill to save a life? Tell me would you kill to prove you're right? Crash, crash, burn, let it all burn. This hurricane's chasing us all underground.
#663602 Plazma87 2011. november. 02. 23:38
Plazma87
#638263 :: KongFan (2011. június. 29. 10:13)
R0nnszysza: Ez mind szép és jó, csak én már nem mostanában hagytam abba De erről mondjuk nemtudtam, hogy már ennyire semmilyen nálunk a képregénysorozatok megjelenése
No, 2012-túl újra lesznek majd szuperhősös képregények az újságárusoknál.

Gondolom a többség tudja, hogy a Semic kiadó, amely egykoron számos képregényt kiadott, felszámolták vagy felszámolás alatt van még most is (ki tudja melyik). A lényeg, hogy ők már semmit sem adnak ki jó ideje.
Viszont 2012-től a Kingpin kiadó újra képregényeket fog kiadni, amelyek az újságráusoknál is kaphatóak lesznek (nem mindegyiknél).
Lesz újra Pókember és Marvel Extra. A Pókember ott fog folytatódni, ahol a Semic idén befejezte, a Marvel Extrában meg Polgárháborús képregények lesznek.
Bővebben a kiadó honlapján.

Aki Szegeden tanul/jár/átutazik mostanság, annak ajánlom figyelmébe a hamarosan megrendezésre kerülő III. szegedi képregényfesztivált.
Programok, előadások stb.:
Szegedi fesztivál

#660231 Kenshy 2011. október. 08. 08:11
Kenshy
Helló!

Még ha mostanában nem is olvasok, de régen nagy képregény rajongó voltam. Superman, Batman, StarWars, Spider Man, és még sok - sok minden. Tennebra, ez mért lenne sok? Szerintem pedig megéri a mai világban. Egyébként én szívesen elolvasnák egy kb annyi oldalból álló képregényt, mint a katedrális című könyv.
#657272 Tenebra 2011. szeptember. 16. 15:08
Tenebra
#657263 :: R0nnszysza (2011. szeptember. 16. 13:49)
Tenebra írta: Kár, hogy alig 100-200 oldalasak, és kiöleltdrágák. :C Annyiért 3-400 oldalas regényeket is lehet venni. Ok, hogy ezek nagyon igényes képregények, de akkor is. 2500 Ft / db iszonyat sok értük.
Ezért kell akciósan venni őket. Nem tudom, mikor vettem utoljára teljes áron képregényt. Most is 40%-os kedvezménnyel lehet minden carthaphilus-os könyvet, képregényt rendelni az alexandrától.
Ohó, kösz, már veszem is.
Post tenebras lux
#657263 R0nnszysza 2011. szeptember. 16. 13:49
R0nnszysza
#657260 :: Tenebra (2011. szeptember. 16. 13:11)
Kár, hogy alig 100-200 oldalasak, és kiöleltdrágák. :C Annyiért 3-400 oldalas regényeket is lehet venni. Ok, hogy ezek nagyon igényes képregények, de akkor is. 2500 Ft / db iszonyat sok értük.
Tenebra írta:

Kár, hogy alig 100-200 oldalasak, és kiöleltdrágák. :C Annyiért 3-400 oldalas regényeket is lehet venni. Ok, hogy ezek nagyon igényes képregények, de akkor is. 2500 Ft / db iszonyat sok értük.


Ezért kell akciósan venni őket. Nem tudom, mikor vettem utoljára teljes áron képregényt. Most is 40%-os kedvezménnyel lehet minden carthaphilus-os könyvet, képregényt rendelni az alexandrától.
#657260 Tenebra 2011. szeptember. 16. 13:11
Tenebra
#657257 :: R0nnszysza (2011. szeptember. 16. 12:27)
KongFan írta: Megvettem a 3 Hellboy kötetet is, marha jók
Én is pont a héten rendeltem meg őket.
Kár, hogy alig 100-200 oldalasak, és kiöleltdrágák. :C Annyiért 3-400 oldalas regényeket is lehet venni. Ok, hogy ezek nagyon igényes képregények, de akkor is. 2500 Ft / db iszonyat sok értük.
Post tenebras lux
#657257 R0nnszysza 2011. szeptember. 16. 12:27
R0nnszysza
#657255 :: KongFan (2011. szeptember. 16. 11:27)
Megvettem a 3 Hellboy kötetet is, marha jók
KongFan írta:

Megvettem a 3 Hellboy kötetet is, marha jók


Én is pont a héten rendeltem meg őket.
#657255 KongFan 2011. szeptember. 16. 11:27
KongFan
Megvettem a 3 Hellboy kötetet is, marha jók
Tell me would you kill to save a life? Tell me would you kill to prove you're right? Crash, crash, burn, let it all burn. This hurricane's chasing us all underground.
#656534 betolyuk 2011. szeptember. 11. 16:08
betolyuk
#643292 :: R0nnszysza (2011. július. 15. 20:45)
D0ncy írta: Sandman sorozat megéri az árát? Belelapoztam és érdekesnek tűnt, viszont susulyka drága. : <
betolyuk írta: R0nnszysza írta: Az itthon megjelent 3 kötetet. Mi róla a véleményed, ha megkérdezhetem? Mert én ma láttam belőle egy-két képet, és érdekesnek találtam. Alapműveltség része, legalább annyira, mint a Watchmen. Az első kötet kicsit gyengébb(nem szar az se, csak kicsit még bugyuta a történet), a másik kettőről, amit eddig olvastam, nehéz rosszat mondani. A kiadás is nagyon igényes, egyedül az ára húzós első hallásra (4600), de ezt nem tudjuk elolvasni 10 perc alatt és valószínűleg többször is előveszi az ember.
Hamarosan megjelenik a 4. Sandman kötet is:

A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.
#643292 R0nnszysza 2011. július. 15. 20:45
R0nnszysza
#643235 :: D0ncy (2011. július. 15. 19:01)
Sandman sorozat megéri az árát? Belelapoztam és érdekesnek tűnt, viszont susulyka drága. : <
D0ncy írta:

Sandman sorozat megéri az árát? Belelapoztam és érdekesnek tűnt, viszont susulyka drága. : <


betolyuk írta:


R0nnszysza írta:
Az itthon megjelent 3 kötetet.

Mi róla a véleményed, ha megkérdezhetem? Mert én ma láttam belőle egy-két képet, és érdekesnek találtam.


Alapműveltség része, legalább annyira, mint a Watchmen. Az első kötet kicsit gyengébb(nem szar az se, csak kicsit még bugyuta a történet), a másik kettőről, amit eddig olvastam, nehéz rosszat mondani. A kiadás is nagyon igényes, egyedül az ára húzós első hallásra (4600), de ezt nem tudjuk elolvasni 10 perc alatt és valószínűleg többször is előveszi az ember.
#643288 eClipse 2011. július. 15. 20:24
eClipse
#643235 :: D0ncy (2011. július. 15. 19:01)
Sandman sorozat megéri az árát? Belelapoztam és érdekesnek tűnt, viszont susulyka drága. : <
D0ncy írta:

Sandman sorozat megéri az árát? Belelapoztam és érdekesnek tűnt, viszont susulyka drága. : <


Én nem olvastam, de egyik ismerősöm szerint susulyka jó! Meg az ilyen idióta "mialegfaszányosabb képregény" szavazásokon is előkelő helyeken szokott végezni.