Kérjük jelentkezz be!
League of Legends

League of Legends

A DotA-Allstarsra épülő online, ingyenes RTS/RPG elegy, a legendás Warcraft-mod készítőitől!
#759803 Children13 2015. február. 24. 23:15
Children13
Sziasztok!

Ezt ki kell adnom magamból...

Szóval, van egy remek ötlet, MOBA, a dota 1nél már bejött. Létrejött a League of Legends. Mai nap kb 1200 adik winem bezsebelése után elmegyek rankedezni, mondván mit veszthetek, előző gameket szétfeedelték. Nem, nem az én hibám, minden statomért küzdöttem, jobban nem tudok játszani, de ne kanyarodjunk el.
Belépek, boton az ADC mellett a support egy barátom volt, remekül játszik egyébként és nagyon pontos Zyrával. Meghalt kb 2-3 szor 20 perc alatt, de összehozott a teamnek 6-7 killt, ami remek szerintem, volt mikor 2v3ban lefogta őket torony alatt és így mentett meg minket. Jungleben voltam, 15 perc alatt 5-0-2be kerültem, szerintem elfogadható. Topon nem jártam mivel tolta a lanet, mint az állat, de folyton gankelték, amikor felnéztem is csak szemeztünk az ellenséggel. Rendben van, semmi különös, mindet és toppot gankelem. Nyernek a lanek, majd a bot ADC (Ezreal) elkezd folyton GG, WP -t írni mikor meghal a support (3 alkalom), mondom neki hagyja abba, mert nem igazán van ő sem jó statban és borzalmas buildet csinált neki. Mi a válasz: stfu and dont talk... Oké érdekes. Aztán egy mondatában egy Ű betű van, mondom ha magyar legalább megbeszélem vele. Kérdezem: are you hungarian ? Igen és kussolj bazdmeg. Mit akartam neki mondnai: ha nem tetszik, amit csinál akkor mondd már meg mit vársz a supptól. Egyből kapom persze a pofámba az oltást és anyázást amire a válaszom egy enyhe: fogd be a pofád könyörgöm. Erre a topos magyarul beírja: ilyenkor szar magyarnak lenni, fogjátok be taknyok. Aztán megkaptam tőle is hogy szar vagyok. A másik végig anyázik, 2-6-2ben írja nekem hogy ***** a statom 7-2-4 de csak ugat. Ez a konkrét eset csak azért érdekes, MERT mindennapos, nekem ez a game több idegességet generált, mint az érettségi amit sajnos Romániában tettem, köszönöm, elég volt. Amíg nem javítanak a játékon, amíg nem kezdenek el a player közösségből szelektálni addig számomra csak a 3v3 vagy 5v5 élvezhető TELJESEN baráti körrel. Ha egy idegent kapsz véged, teljes kudarc a valószínű. Mindig engem anyáznak le a jungle-ben, de senki sem fogja fel hogy nem tudok mindenütt ott lenni. Nem tartom magam jó játékosnak, nézz meg egy LCS meccset és te sem leszel az, de azért 1200 game után tudom mikor mit kell csinálni, de kit érdekel ? A k*rva anyámat és stb... számomra itt véget ért a történet, nem tudom ki van még így vele... Szerintem nem vagyok egyedül.

Ráadásul a legrosszabb a saját nemzetemmel játszani, régen felcsillant a szemem úgy 8 éve mikor CS ben valaki magyarul írt valamit, akkor elkezdtünk beszélgetni és tanácsokat is adtunk egymásnak, ma ez már nem működik. Nem kezdek el taknyozni, 20 vagy ami nem egy nagy életkor, de könyörgöm, miért van az hogy pld CS-ben mikrofonon egérhangú az összes rager ? LoLban pedig észrevehető mikor van vége sulinak és 1-2 től kezdve fertelmesen rossz játszani, legjobb meccseimet éjjel 2-3 körül toltam.

Szóval akinek tetszik játsszon, de ha nem baráti körrel tolja akkor szenvedés lesz előbb utóbb a vége.

Ha elolvastad köszönöm ! :)
Flashbang!!!
#756149 JoMo 2014. szeptember. 07. 14:40
JoMo
Sziasztok!
Silver 3-ban vagyok jelenleg EUW szerveren, most kezdtem rankedezni nyáron, és bekerültem silver 3-ba, azóta viszont megállt a tudomány, nem tudok feljebb jutni...
Az lenne a kérdésem, hogy valaki tud-e tippeket, adni? akár privátban, vagy ingame? Nem DuoQ-t akarok kikönyörögni, csak segítséget kérni High ELO playerektől.
Mielőtt mondanátok, vagy linkelnétek AdamKiss videót, megjegyezném hogy ismerem, csak amikor elmondta FB-n hogy nála eddig alig volt AFK, és hogy sok meccset úgy nyert meg hogy az enemyben volt AFK, és erre számomra alapozni nem olyan biztos.
#754505 Grunter 2014. július. 08. 02:57
Grunter
Nem kertelek, ez az új map nagyon rossz. Egy varázslatos színes világot leváltanak egy kopár szarrá. A jungle campek jobban néznek ki, azon túl minden más rosszabb mint a live mapon. Még a VU-t megérteném, de hogy miért kell Dota 2-re hajazó art sztájlra váltani a LoLnak azt nem. Az meg a másik, hogy kb. a pre-Darius championok, mivel rossz modelljük van, kilógnak környezetből és tényleg olyan, mintha csak oda lennének biggyesztve. Minden sötét lett, gondolom azért, hogy a kevesebb poligon miatt ne látsszon, hogy ronda az egész, bár a sok sziklán nem sok minden lehet ronda, szóval ennyi erővel lehetne reflektorfénnyel kivilágított a map is. Ez egy nagy 0 kérem szépen amit a Riot csinál mostanában a játékával, a 4.10 egy jó patch volt végre, de valahogy úgy vagyok vele, hogy ez már édeskevés.

Pre-Season 4-el elindult ez a hatalmas szarözön, hogy a játék legyen még kompetetívebb blablabla, tökjó meg minden, csak normálon is játszhatsz a sok Jax meg Irelia meg *****omtudja mik ellen mert must win normals bitch. Aztán ha esetleg úgy tartja kedved, hogy esetleg valami nem túl viable dolgot játszanál akkor az esetek 80%-ába *****hatod mert kicsinál az enemy team pl. Lee Sinnel mert az olyan fun még mindig. Nemtudom, sose maineltem ki Lee-t, de én unom azt a champet, nemhogy az aki még játsza is, de ez egy másik téma.

Kiszenvedtem S4-be ezt a hülye Diamondot, de már semmi értelmét nem látom annak, hogy esetleg Dia 1-re is hajtsak, ha ennyire ANTI FUN a játék. Ez a játék már csak akkor fun, ha tényleg abban leled örömöd, hogy nyerésre játszol, ugyanis a sok ilyen nyerni akaró ember ellehetetlenít a "just play 4 fun" mentalitástól. Akkor jobb lenne, ha silveres lennék, mert akkor valószínű bepickelik az OP-t és így se tudják használni, de úgy, hogy normálokba is Dia 1-ekkel játszol úgy már kevésbé vicces.

Ez a játék elkezdte lejtmenetét, és bár még sokáig fog tartani valószínű, mert a LoL community az olyan szinten vérgáz, hogy elmondani nem lehet, és sajnos nem bronzosok miatt, akik sírnak, hogy Amumu OP. Hanem amiatt, hogy a community 90%-a ész nélkül bólogat mindenre, amit a Riot csinál, és ez nem tesz jót egy játéknak, ha a community-nek nincs közös, objektív visszhangja, csak egy-két ember hallatja a hangját, akiket elnyom a túlzott pozitív, szerintem MÁR nem kiérdemelt, viszhang.
Aztán lehet csak én vagyok hülye és unom a banánt. Nem tudom, de egy biztos, a Riot lassan, de biztosan tönkreteszi a LoLt, mert ha rengeteg olyan diamondos haverom kezdi abbahagyni a LoLt, akik S1 óta játszanak, akkor valószínű nem csak bennünk van a hiba.
#753059 manguszta 2014. május. 14. 18:32
manguszta
#753046 :: Grunter (2014. május. 14. 16:20)
Kha nem a legjobb lane champ, inkább jungle-be szokás vinni, de lvl 30 előtt szerintem teljesen felesleges a statok miatt aggódnod, élvezd a játékot. Szóval a topic: A LoL magyarítás csak szerintem lett ultra gáz? Mármint, nem mondom, hogy olyan húde rossz lenne(najó de, mert az), de főleg a szinkron az nagyon-nagyon gáz a legtöbb championnak, meg az eredetihez főként nem érnek fel. Jó nyilván, hogy én egy jó angoltudással könnyen beszélek, de legtöbb helyen a fordítások is gázok. khm "ÖTSZÖRÖS GYILKOSSÁG"
Személyszerint én teljes mértékben meg vagyok elégedve a lokalizációval. Tény vannak tökéletlen fordítások, de amit mi az élő szerveren játszunk az is csak béta. A quadra és pentakill meg valóban módosításra szorul. Szerintem ez be is fog következni.
Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.
#753046 Grunter 2014. május. 14. 16:20
Grunter
Kha nem a legjobb lane champ, inkább jungle-be szokás vinni, de lvl 30 előtt szerintem teljesen felesleges a statok miatt aggódnod, élvezd a játékot.

Szóval a topic: A LoL magyarítás csak szerintem lett ultra gáz? Mármint, nem mondom, hogy olyan húde rossz lenne(najó de, mert az), de főleg a szinkron az nagyon-nagyon gáz a legtöbb championnak, meg az eredetihez főként nem érnek fel. Jó nyilván, hogy én egy jó angoltudással könnyen beszélek, de legtöbb helyen a fordítások is gázok. khm "ÖTSZÖRÖS GYILKOSSÁG"
#750809 JoMo 2014. március. 01. 15:27
JoMo
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, tegnap megvettem Kha'Zixot, tök jó meg minden, botok ellen tudom osztani a killeket, de viszont PvP-ben a legjobb statom is 7/7/4-es lett, ennél csak silányabb befejezések születtek, vagy is nem igazán megy vele. Nos általában topra szoktam vinni, ha van lehetőség rá akkor megyek midre, de megfordultam már boton is, az utóbbi két lane-en nincs is baj, csak top-on. Tegyük fel én (Kha'Zix) és társam (Xin Zhao) vagyunk topon, ellenünk Darius és Garen, a társam visszavonul mert nincs elég HP-ja-> vagyis egyedül maradok, no ilyenkor hogy érdemes elkezdni harcolni? Ezt úgy értem hogy 2 ellenfelet hogy érdemes megtámadni? Bokorból ugorjak rájuk és W -Q? vagy hogy?
EUW, lvl18. Előre is köszi a segítséget!
#749767 Acton96 2014. február. 11. 17:42
Acton96
Már javában készül a magyar LOL. Elvileg lesz magyar ügyfélszolgálat is, ami jó hír.
Ja, lesz szinkron is. Ott a link egy kis ízelítőről.
Kockából nem lesz golyó
#747155 Ranil 2013. december. 10. 23:00
Ranil
Esetleg valaki konyít itt Nocturne-höz? Azon gondolkodtam őt veszem meg következőnek és, hogy hátha valaki el tud látni pár tanáccsal neten láttam ilyent is olyant is.
Rúnából Ad vagy attack speed (passzívja miatt) inkább???
#746530 Ranil 2013. november. 27. 15:54
Ranil
Egyetértek veletek, kb, am nekem nem sikerült silver egyből feljutnom... :S mondjuk az elise skin csalódás...de azért elfogadtam volna....MINDIG valami idióta volt velünk :D
A trinketek tényleg ***** hogy lettek....
a supprotok valóban...kb nincs support..... :S meg annyi goldot kapnak :O
meg ez miatt: http://www.twitch.tv/esltv_lol/c/3294048
most kb minden játékban van egy Lucain, shyvana, ziggs vagy evelyne...
#746505 Grunter 2013. november. 26. 15:32
Grunter
Hát.. igazából én is gondolkoztam, hogy mit csináljak helyette, de egyenlőre nem találtam semmi olyat ami ilyen szintű dolog lenne mint a LoL. Abba a csekély szabadidőmbe mostanság inkább single player játékokkal játszom, főként indie dolgokkal, na meg néha Hearthstone, bár az erősen pay2win. Szerintem még egy ilyen őrületet mint a LoL nem fogok találni, fokozatosan határolódtam el a játékoktól az elmúlt években amúgy is. Mostanság a hétköznapjaim tanulással telnek, hétvégéken meg vagy Pestre felmegyek, vagy pedig itthon megyegetek mindenfelé, meg gitározgatok.
Én nem ilyen Diamond 1 szinten voltam mondjuk, csak plat 1 voltam, de kb. 1 hét alatt másztam ide gold 4-ből vagy 3-ból, nem emlékszem, és aztán jött egy dia promó amit elbuktam csú*****an. Aztán meg is jöttek a pre-season változtatásoknak a hírei, és ez együtt be is tett, szóval 1 hónapja nem játszottam. Hogyha akarnám Diamond 1-2-3 lennék, de amint megcsapott a szele, hogy így elrontják a játékot, úgy voltam vele, hogy semmi értelme felmásznom. Azért én szerintem jó teljesítmény 1 év alatt a diamond promó, de nyilván kinek mi.
#746481 manguszta 2013. november. 25. 22:49
manguszta
Nem tudunk tenni semmit sajnos. EUW és EUNE is Diamond voltam úgy, hogy egyáltalán nem foglalkoztam a magyar közöséggel, csak így lehet elérni valamit. SUXY IV gyerek is Challangerben van, szerintem ő se a magyarok támogatásával érte el ezt az eredményt. Az állandósult negatív hozzáállás és a magyar mentalitás messze földön híres...
Mivel az elzárkózottabb játékosok megtanulták, hogy nem szabad foglalkozni a közöséggel a magasabb szintű játékosokkal sem törődnek, ergó sose fognak együtt játszani a nagyágyúk és még esport terén sem lesz semmi. Haragudok mindenre ami LoL és magyar, így elrontani...
Sok időt és türelmet fektettem az egészbe a nagy semmiért. A játékkal már nem vagyok hajlandó foglalkozni a továbbiakban, máshol keresem a csodát. Az is megeshet, hogy csak singleplayer játékokra térek rá. :) Így jár a legjobban mindenki.
Te mire váltottál vagy mit csinálsz mellette?
Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.
#746477 Grunter 2013. november. 25. 20:38
Grunter
A magyar LoL community 95%-a vállalhatatlan. Már nem azért, de először is, az ilyen oldalak csak több napos késéssel rakják ki a híreket. Gyorsan felmentem lolhungary-ra példát keresni, Yasuo-t ma délbe rakták ki, de már 2 napja simán fenn van PBE-n.
Az igazi probléma mégis az, hogy a community arról szól, hogy 10-18 éves(korosztályom, éljen. öngólnak öngól, de ez van) vérpistik a "ggeasy" szintű mentalitással töltögetik fel az aktuális bemakkolt játékuk statisztikáinak a fotóit, csak azért, hogy "menőzzenek". Ja meg, hogy egy ember nyögjön egy "szép" hsz-t, a maradék 9 meg beszóljon valami miatt, mondjuk, hogy az illető nem tud last hitelni, vagy mellékesen a buildje szar. Ebbe csak az a probléma, hogy a másik játékos ugyanazon a béka segge alatti szinten van mint a másik.
A másik baj, hogy az(amúgy értelmes, és még jó játékosoknak is mondható) adminok ezt elintézik azzal, hogy "eztnemkéne srácok szeressétek őt, szép stat :))))", ritkán meg bannolnak egy-egy embert, merthogy aztán van itt szigor. Igazából, ha én admin lennék a LoLhungary fb csoportba, azon túl, hogy már agysorvadást kaptam volna, és hogy 2 hét után visszaléptem volna, a csoport létszáma talán a mostaninak csak a 1/10-e lenne.
Az meg, hogy a magyar playerek mennyire istenként kezelik a gold-plat-dia embereket, az valami hihetetlen. Még a goldokat talán nem, de a platina meg diamond embereknek egész nap csak a seggnyalás megy, aztán meg a kunyizás, hogy "tanítsjátszanipls". Emiatt is nem vagyok aktív tagja a community-nak.
Nagyjából ez a véleményem a magyar LoL közösségről: Szar. A high elo playereket a többiek saját akaratuk ellenére kiűzik, ami a high elo-nak pont nem baj, mert van ez a "sziget effektus", hogyha nem akar nem foglalkozik a többivel, de oda-vissza nem igazán működik. A low elo playerek meg együtt nem képesek egy jól működő közösséget alkotni, terjednek a tévhitek, sok a hülye, mindegyik azt hiszi elveszett benne a challenger, és senki se mutat nekik irányt.
#746451 manguszta 2013. november. 25. 16:46
manguszta
Egyetértek Grunter, eléggé nem ide illőek ezek a season változattások és ezt úgy mondom, hogy nem bronze, silver, gold vagy platina adc/jugnler játékos vagyok. A jungelezést szerintem egyenesen fölöslegessé tették a trinketes wardoknak köszönhetően kb. állandóan lesz ward és mindenhol. Az állandó mastery változtatáss a megszokott, új de még is ugyanaz. Egyáltalán nem tetszenek a mostani változtatások. Kicsit a dota felé is kezd elhajlani a dolog... A supportok marha erősek az új itemekkel. Nem elég, hogy eddig egy Lulu jobban le dmg-lt lanen mint az adc, még erősebb lesz. Nagyszerű.
Most még a magyarok is balhéznak a KÖZÖSSÉGI oldalon olyanról amit senkit az égvilágon nem érdekel. Közösség széthúzó közösség oldal mindenütt. Egyenlőre nálam is lefele hajlik a "lolozhatnék" grafikonom. Inaktívság miatt viszont kíváncsi vagyok mennyi idő után esik le az "elom" nullára. :)
Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.
#746449 Grunter 2013. november. 25. 15:42
Grunter
Szinte az egész Pre-Season patch egy rakás szar. A Mastery-k még elmennek, meg a One For All egy nagyon fun játékmód, de az összes többi változtatás az egyszerűen borzasztó. Én is abbahagytam amúgy már 1 hónapja, csak One For All-t próbáltam ki, de ettől függetlenül minden változtatás indokolatlan, és nem több szimpla (rossz)próbálkozásnál. Én értem, hogy próbálkoznak feldobni a játékot, és újítani, legyen mit megszokni, de egyszerűen a legtöbb változtatás akkor is hülyeség. Csak még versenyszerűbbé teszik a játékot, így az egy nem versenyszerű játékosnak csak gyengíti a játékélményt. Arról a Targon itemről meg inkább egy szót se mondok, mert az a legnagyobb baromság amit eddig láttam egy Mobába.
#746446 Ranil 2013. november. 25. 13:11
Ranil
Na mi a véleményetek az új masterikről? :D Csak én tudok nehezen dönteni, mit rakjak ki? így hirtelen...
Nem játszottam pár hónapja, most láttam először Jinx-et mondanom sem kell durván op....de ezt már megszokhattuk :D
#744030 Grunter 2013. október. 03. 23:00
Grunter
Érdekelne valami: mi a francért nem tud senki Ahrizni? feedelik meg throwolják az egész meccset állandóan, elegem van már az ilyen wannabe idiótákból...
#744012 Grunter 2013. október. 03. 19:54
Grunter
Most én is mondanám, hogy platig nem nehéz eljutni, mert nekem tényleg nem volt, de azért könnyű ezt mondani, hogy hát ez ilyen izi, de valahonnan meg kell tanulni játszani, az meg idő kérdése, van aki gyorsan, van aki lassan tanul. Azért aki 1 hete lolozik és azelőtt sose játszott ilyennel, az ha akarja se lesz plat.
Nekem meg megy-megyeget ez a Road to Diamond, de most a semmiből csak +8-9-eket kapok a meccseimért, és azért nem is easy a dolog, szóval 41 LP-n vagyok most... pedig jó lenne season vége előtt megszerezni ezt :c.
#743981 Judgement 2013. október. 03. 14:02
Judgement
#743939 :: Ranil (2013. október. 02. 20:31)
2-3nap lalatt gold... csúnyát gondolok most :D irigykedem, melyik szerón vagy gondolom nem west :S oh kijött a thresh skin? hmm Nekem az Elise kellene de nagyon :S soha nem leszek gold ma 4ből 4 kiszopás és az a baj hogy nem az én hibám hanem mindig van egy hülye ostoba aki miatt kikapunk mert rommá feedeli az enemyt...miért nem vagyok én az enemy csapatban nem értem :S:S:S:SS Silver 3ban vagyok.....öcsééém... :S mit nem adnék egy goldért... őőőőőőő pl alig látok: Yorick-ot (én szeretem), de itt konkrétan gondoltam pl Poppy XD, Trynda, Heimer, Urgot...mondjuk
EU Westen vagyok, 10-ből 8 rangsoroló meccset nyertem. :)
Nem jött még ki a Thresh skin, de meg fogom kapni S3 végén, ha minden igaz.

(Amúgy 5 percig szerkesztheted a már beküldött hozzászólásodat, ezáltal elkerülhető az ilyen csúnya triplakommentelés).
Will you remember me? http://youtu.be/N31nC496J_A
#743961 Ranil 2013. október. 02. 22:37
Ranil
Akkor valaki mondja el nekem hogy tudom felhúzni goldra október 31ig ezt a fárnya vackot :)
oké hogy játszani kell de ha mindig kikapok...az nem jó
#743960 Ranil 2013. október. 02. 22:36
Ranil
Kész lehetetlen EU WESTEN mindig az én csapatomban van egy retardált...komolyan most is chogat topon..ISTENEM........................... pedig én aztán türelmes vagyok :S Zed ellen volt...okos ember nem bannolta Zed-et pfffffff
#743939 Ranil 2013. október. 02. 20:31
Ranil
#743924 :: Judgement (2013. október. 02. 18:48)
#743899 manguszta: Jó ilyeneket hallani, nekem is ad egy kis ösztönzést, hogy elérjem platinát, viszont most, hogy nemrég 2-3 nap alatt elértem Goldot, nem nagyon fogom magamat egyetem mellett túráztatni miatta. :D A Thresh skin már megvan. :) #743875 Ranil: Milyen champekre gondolsz konkrétan? (szarnak tűnik de láttál vele embereket jól játszani, jónak látszik de nem játszik vele senki)
2-3nap lalatt gold... csúnyát gondolok most :D irigykedem, melyik szerón vagy gondolom nem west :S
oh kijött a thresh skin? hmm Nekem az Elise kellene de nagyon :S soha nem leszek gold ma 4ből 4 kiszopás és az a baj hogy nem az én hibám hanem mindig van egy hülye ostoba aki miatt kikapunk mert rommá feedeli az enemyt...miért nem vagyok én az enemy csapatban nem értem :S:S:S:SS

Silver 3ban vagyok.....öcsééém... :S mit nem adnék egy goldért...

őőőőőőő pl alig látok: Yorick-ot (én szeretem), de itt konkrétan gondoltam pl Poppy XD, Trynda, Heimer, Urgot...mondjuk
#743924 Judgement 2013. október. 02. 18:48
Judgement
#743899 manguszta: Jó ilyeneket hallani, nekem is ad egy kis ösztönzést, hogy elérjem platinát, viszont most, hogy nemrég 2-3 nap alatt elértem Goldot, nem nagyon fogom magamat egyetem mellett túráztatni miatta. :D A Thresh skin már megvan. :)

#743875 Ranil: Milyen champekre gondolsz konkrétan? (szarnak tűnik de láttál vele embereket jól játszani, jónak látszik de nem játszik vele senki)
Will you remember me? http://youtu.be/N31nC496J_A
#743923 eClipse 2013. október. 02. 18:41
eClipse
#743899 :: manguszta (2013. október. 02. 15:58)
2 hét alatt meg volt a platina lazán, szóval semmi sem nehéz csak akarni kell.
Jó neked! Én nem vagyok ilyen zen. Sokkal hamarabb elveszik a kedvemet a flameléssel, ragequittal, afksággal, trollkodással.
#743899 manguszta 2013. október. 02. 15:58
manguszta
2 hét alatt meg volt a platina lazán, szóval semmi sem nehéz csak akarni kell.
Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.
#743887 eClipse 2013. október. 02. 11:42
eClipse
#743875 :: Ranil (2013. október. 02. 10:01)
:D :D :D :D :D :D okés majd vigyázom, kerülöm a furcsa leszúrt karókat ;) Ha már itt tartunk szerintetek feltudom magam húzni goldba október 31ig eu westen silver 2ből??? :/ kellene a skin a poókasszonyra, ha már az egyik kedvencem.... Egyébként nézőpont kérdése minden karakter, volt már olyan, hogy uram ég mi ez a tré aztán láttam vele valakit úgy játszani, hogy csak :O viszont ami rossz, hogy sok olyan karakter van amit szerintem marha jó és még is alig játszanak vele :(
Hát mivel itt szerintem egyikünk sem tudja, hogyan játszol, ezért erre nehezen fogunk tudni válaszolni. :D
Amúgy szerintem simán, ha elég sokat játszol, és eléggé higgadt tudsz maradni, akkor elérhető. Nekem sajnos nincs időm, úgyhogy én tuti nem érem el, mert amikor lenne időm játszani általában fáradt vagyok és feszültebb.