Kérjük jelentkezz be!

Modern Warfare (2019)

Nem indul a játék - Steam
#869663 Jessie_Haggerty 2023. szeptember. 29. 00:31
Jessie_Haggerty
#869662 :: joanpesci (2023. szeptember. 28. 19:33)
Sziasztok! A segítségeteket kérném szépen, kifogytam az ötletekből és nem is nagyon vagyok ehhez túl pro. Pár nappal ezelőtt megvettem a Modern Warfare-t Steam-en (2019-est). Feltelepítettem, majd utána el is elindítottam. Feketére váltott a képernyő - gondolom, elakarta indítani - aztán hosszas gondolkodás után fogta magát a gépem és újraindult. Leellenőriztettem a játék file-okat és láttam, hogy újra telepíti az egész játékot. Mondom, jó, hát tedd - gondoltam, biztos vmi nem volt jó az előző napi telepítés során. Mikor végzett, ismét megpróbáltam elindítani, de megint vagy újraindult a gépem - pont úgy, ahogy az előző nap - vagy egyszerűen csak nem indult el a játék. (Hibaüzenetet egyébként nem írt ki). Őszintén szólva, nem igen tudom, hogy hol kezdjem keresgélni a hibát, mert hogy nem ez az első steam-es játékom és sosem jártam még így. Próbáltam rendszergazdaként, de úgy sem akarta. Megpróbáltam már azt is hogy lejjebb vittem a képernyő felbontást , de úgy sem akart elindulni. (Nem tudom hogy ez számít: 4K-s tv-t használok monitorként. Nem hinném, hogy van köze hozzá, de szerintetek?) Valaki írt olyasmit a steam felületén, hogy lejjebb kell vinni a grafikai beállítást, de nem tudom, hogy hol kéne - játékon kívül -, ha egyszer a játék el sem indul. Néztem, hogy nincs e esetleg külső option (mint pl. Skyrim-nek anno), ahol már az elején beállíthatnám a grafikát, de nem találtam ilyen .exe-t - feltételezem, akkor nincs is. A gépigény - elvileg - meg van, ezt már többször ellenőriztem . Ugyanakkor azt is olvastam még tegnapelőtt, hogy az új update miatt egyeseknél a campaign mod nem megy - gondoltam, nem e esetleg emiatt nem megy a telepítés. (?) Sőt, a mai nap folyamán másnál is olvastam hasonló hibát, de nem tudom, hogy nekik elindult e aztán. Nincs valakinek esetleg valamilyen ötlete, hogy merre induljak vagy hogy hol lehet a bibi? Találkozott már valaki hasonló esettel - akár ennél a játék, akár másnál? Nincs valakinek valamilyen ötlete? A gép, amin futnia kéne - elvileg: Processzor: AMD Ryzen 5 5600 6-Core Memória: Corsair Vengeance LPX 2x8G DDR4 3600Mhz Videókártya: MSI GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 128bit (RTX 3050 GAMING X 8G) Op. rendszer: Windows 10 20H2 Alaplap: MSI B450 TOMAHAWK MAX II Köszi szépen előre is a tippeket, segítséget és bocsi, hogy hosszúra sikerült!
Írtam privit a lehetséges okokról és a probléma megoldásáról. :)
#869662 joanpesci 2023. szeptember. 28. 19:33
joanpesci
Sziasztok!
A segítségeteket kérném szépen, kifogytam az ötletekből és nem is nagyon vagyok ehhez túl pro.
Pár nappal ezelőtt megvettem a Modern Warfare-t Steam-en (2019-est). Feltelepítettem, majd utána el is elindítottam. Feketére váltott a képernyő - gondolom, elakarta indítani - aztán hosszas gondolkodás után fogta magát a gépem és újraindult.
Leellenőriztettem a játék file-okat és láttam, hogy újra telepíti az egész játékot. Mondom, jó, hát tedd - gondoltam, biztos vmi nem volt jó az előző napi telepítés során. Mikor végzett, ismét megpróbáltam elindítani, de megint vagy újraindult a gépem - pont úgy, ahogy az előző nap - vagy egyszerűen csak nem indult el a játék. (Hibaüzenetet egyébként nem írt ki). Őszintén szólva, nem igen tudom, hogy hol kezdjem keresgélni a hibát, mert hogy nem ez az első steam-es játékom és sosem jártam még így. Próbáltam rendszergazdaként, de úgy sem akarta. Megpróbáltam már azt is hogy lejjebb vittem a képernyő felbontást , de úgy sem akart elindulni. (Nem tudom hogy ez számít: 4K-s tv-t használok monitorként. Nem hinném, hogy van köze hozzá, de szerintetek?) Valaki írt olyasmit a steam felületén, hogy lejjebb kell vinni a grafikai beállítást, de nem tudom, hogy hol kéne - játékon kívül -, ha egyszer a játék el sem indul. Néztem, hogy nincs e esetleg külső option (mint pl. Skyrim-nek anno), ahol már az elején beállíthatnám a grafikát, de nem találtam ilyen .exe-t - feltételezem, akkor nincs is. A gépigény - elvileg - meg van, ezt már többször ellenőriztem . Ugyanakkor azt is olvastam még tegnapelőtt, hogy az új update miatt egyeseknél a campaign mod nem megy - gondoltam, nem e esetleg emiatt nem megy a telepítés. (?) Sőt, a mai nap folyamán másnál is olvastam hasonló hibát, de nem tudom, hogy nekik elindult e aztán. Nincs valakinek esetleg valamilyen ötlete, hogy merre induljak vagy hogy hol lehet a bibi? Találkozott már valaki hasonló esettel - akár ennél a játék, akár másnál? Nincs valakinek valamilyen ötlete?
A gép, amin futnia kéne - elvileg:

Processzor: AMD Ryzen 5 5600 6-Core
Memória: Corsair Vengeance LPX 2x8G DDR4 3600Mhz
Videókártya: MSI GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 128bit (RTX 3050 GAMING X 8G)
Op. rendszer: Windows 10 20H2
Alaplap: MSI B450 TOMAHAWK MAX II

Köszi szépen előre is a tippeket, segítséget és bocsi, hogy hosszúra sikerült!